‘Ajax toont opnieuw belangstelling voor Sisto’

0623Pione_Sisto

Ajax lijkt opnieuw een poging te gaan wagen om Pione Sisto te verleiden tot een transfer naar Amsterdam, zo weet het Deense Ekstra Bladet te melden. Eerder deze zomer was er ook interesse maar toen bleek de concurrentie van FC Porto te hevig. Vooralsnog is de jeugdinternational van Denemarken echter nog steeds te bewonderen bij Midtjylland.

Volgens het Deense Ekstra Bladet hangt de mogelijke transfer af van het resultaat dat Ajax boekt in de voorronde van de Europa League. Mocht Ajax zich ten koste van het Tsjechische Jablonec kwalificeren voor de groepsfase, dan wil de technische leiding de onderhandelingen heropenen. Bondscoach Morten Olsen liet al eerder doorschemeren dat hij Sisto wel bij Ajax ziet voetballen. ‘Het is na de Deense competitie een logische volgende stap. En de manier waarop Ajax voetbalt, past bij hem. Hij past in het moderne voetbal, is een technisch goede voetballer, heeft scorend vermogen, maar kan ook de steekpass geven’.

Bron: Ekstra Bladet

 

 

 

Related posts

45 Comments

 1. Ajacied1996

  Nu hoeft het niet meer! We hebben al Fischer, El Ghazi, Younes, Cerny en desnoods Sinkgraven!

  1. rickert

   en dan aan het eind van het seizoen klagen als er een paar geblesseerd raken of niet genoeg blijken te zijn, dat er nooit actie wordt ondernomen om goede spelers binnen te halen?

   1. Ajacied1996

    Of dat hij goed genoeg is! Hij speelt pas 1a2 jaar mee op het hoogste niveau en dan ook nog in Denemarken!

   2. BobbyHaarms

    Mee eens Rickert. Als Sisto echt een absolute meerwaarde zou betekenen voor Ajax en je hebt de mogelijkheid om hem binnen te hengelen dan moet je dat zeker niet nalaten. Het enige waar we wel voor moeten waken is dat het niet weer een duiventil bij Ajax wordt waar 50 spelers onder contract staan. M.a.w. koop bewust!

 2. Mokum76

  Tijd om daadkrachtig te zijn dus! Ajax moet zich sowieso plaatsen, dat ben je de supporters verschuldigd, en oom Dagobert mag wel eens zijn linker broekzak legen. Nu snel handelen, dan hebben we er miss een goed talent bij!

 3. I_AMSTERDAM

  alle versterkingen zijn welkom hoe meer concurrentie onderling hoe beter dan krijg je pas het beste van de beste te zien.

  1. Oosterse Ajacied

   Dat laatste is volgens mij relatief. Als een speler zich alleen maar kan bewijzen op trainingen en door de grote concurrentie (in aantal) lang niet altijd aan spelen toekomt, zal dat eerder negatief werken vrees ik.

 4. Litmanen

  Ik zou wel eerst bij Wilem ll vragen of ze hem wel kunnen gebruiken, want ook daar zit de selectie inmiddels vol met aanvallende middenvelders.
  Als het een echte topper was dan hadden andere dan Portugese clubs belangstelling. Wat mij betreft dus geen À categorie.

 5. thijsAJAX1

  als hij echt goed is zou ik hem gewoon halen, maar zie liever wat minder spelers komen en dan twee of drie hele goede

 6. toon61

  misschien een goede aan winst , alleen weken te laat , het zal wel weer zo goedkoop mogelijk worden , een goede buitenspeler die iemand voorbij kan is veel waard ,wat er nu staat kan niemand voorbij komen , wat een armoe .
  Maar ik zie het nog niet gebeuren bij de krenten overmars en consorten

 7. Geroldkohlen

  ik zeg halen! onze buitenspelers geven nog geen voorzet! en brengen veel te weining! maar ik zie ook heel graag een grote sterke verdediger die spitsen sloopt achterin! maar goed nu even terug naar de realiteit, zou dit niet weer een trucje van marc zijn om de supporters zoet te houden!! hij had sisto al eerder moeten binnen hengelen, met die vetgespekte bankrekening of is de pin pas nog niet binnen!

  1. Litmanen

   Hou toch op, wie zegt dat dit een speler is die buitenom gaat en een goede voorzet geeft? Ze hebben het over een goede steekpass. Laat me niet lachen. We hebben wel zes mensen die een uitstekende steekpass hebben.
   Als United, Bayern, Barca, Chelsea, City, Madrid etc hen niet willen, dan hoeven wij hem ook niet.

   De enige die we dan weer gelukkig maken is Streppel.

   1. Geroldkohlen

    ja datvword gezegd ja dat wij er 6 hebben die dat kunnen alleen ik heb het nog niet gezien tot nu toe! en verder onze buitenspelers zijn niet geweldig, en als je verder had gelezen wat ik geschreven heb, dan zie je ook staam dat ik zeg dat het gewoon weer een trucje is van marc om supporters zoet te houden en dat ik graag sterke verdediger wil die spitsen opvreet! maar nogmaals ik denk niet dat er nog wat bij komt maar dat gewoon gezegd word om ons zoet te houden!

 8. Mijn Club

  Of je krijgt iemand als Sanogo, waar wij van dachten: MOOI, die is binnen. Die kan door zijn lengte hoogstens als stormram worden gebruikt en dan kun je net zo goed vd Hoorn inbrengen (of allebei uiteraard).

  1. Geroldkohlen

   snap ik ook niet het is ook gewoon schandalig!! urby is zowiezo een aanwinst voor de ploeg maar de boer wilt met een kleuter klasje blijven spelen!

   1. Rene1964

    Dat is wel zijn paradepaardje ja! Alles moet en zal jeugdig zijn. Ik denk dat de Boer de geschiedenis in WIL gaan als trainer van Ajax, dat met het jongste elftal ooit (wss ook elders in de wereld) kampioen wordt. Als het zover mag komen tenminste!

 9. Remco425

  Ik weet het niet. Hij was eerder ook niet zo happig om naar Ajax te komen. Nu heeft hij nog geen andere club en zal hij wel willen?

  1. Velibor

   Als het zo’n geweldige speler was dan zou hij toch al wel in premierleague spelen oid, maar goed die Schouten natuurlijk ook niet zo goed als wij………?

 10. ruben464

  Jongens dit is allemaal het zelfde bullshit er is al duidelijk aangegeven dat ze niemand meer gaan halen. Hoe graag ik hem zie komen is dit allemaal onzin berichten. Alleen maar om ons valse hoop te geven

  1. Rene1964

   Dat is idd gezegd en wat mij betreft: laat ook maar. Niks erbij want wat wordt gehaald, speelt toch niet! En blijkt dus geen versterking te zijn, hoogstens bankopvulling

 11. fantommie2

  Goede aankoop. Stand-in voor Ghazi. Enige plek die niet echt dubbel bezet is. Schone beter Stand-in voor Klaassen

Comments are closed.