Jong Ajax oefent donderdag besloten uit tegen Man United U21

0817jongajax-helmondsport1

Jong Ajax speelt aanstaande donderdagmorgen om half elf een besloten oefenduel uit tegen Manchester United U21, zo liet Jong Ajax-coach Andries Ulderink na afloop van het Jupiler League duel tegen FC Eindhoven weten.

Afgelopen wedstrijden speelden diverse eerste elftal-spelers mee bij Jong Ajax, hetgeen ten kosste ging van enkele jonge talenten. “Er zijn een hoop jonge jongens die je graag speelminuten wil geven. Vandaar dat we donderdag een uitwedstrijd spelen in Manchester. Dat zijn ook goede wedstrijden voor ons en voor die jongens. Jongens die de laatste week wat minder aan bod zijn gekomen. Die kunnen in zo’n wedstrijd de nodige ervaring en weerstand opdoen”, aldus Udlderink.

Related posts

16 Comments

 1. Sonsee

  Helaas is jong Ajax vaal niet een vaste formatie die stappen ken maken om beter te worden. Wordt teveel gewisseld en geschoven met die spelers, wat ik overigens wel erg jammer vind. Ik mag het hopen dat ze dit jaar nog een leuke klassering kunnen pakken.

 2. Widi

  Er is veel kritiek op het beleid. Ik vind dat dit wel goed wordt aangepakt. Er worden veel wedstrijden gespeeld waarin spelers beter kunnen worden.

  1. BobbyHaarms

   Zo is dat. En voor al die knapen is het een fantastische ervaring natuurlijk! En daarmee bedoel ik ook die pamperboys van M.U…mogen ze spelen tegen de jeugd van het grote Ajax 🙂

 3. slm020

  Het is jammer dat ze geen vast eftal hebben JONG AJAX maar het gaat erom wie doorbreken naar het Eerst Elftal van AJAX 😉 . Vind alleen dat ze niet hadden moeten zeggen dat JONG AJAX wel bij de eerste 6 horen te eindigen 😉 .

 4. AFCA my World

  Nou geweldig,kunnen ze alvast jong scouten bij Ajax,raak je je talenten weer kwijt aan Man U,het zou niet de eerste x zijn !

 5. Jerry 072

  meer van deze wedstrijdjes Door Europa gedurende de week!! laat ze maar wennen aan het ritme. geld zat!!

Comments are closed.