FC Groningen akkoord met oud-Ajacied Maduro

hedwiges_maduro

FC Groningen hoopt zich morgen te versterken met Hedwiges Maduro (30), zo meldt De Telegraaf. In de Euroborg ligt een tweejarig contract klaar voor de 18-voudig international, die in principe vanmiddag groen licht van PAOK Saloniki krijgt. Mondeling is hij al akkoord met de Groningers.

De Russische eigenaar van PAOK; Ivan Savvidis, wil van Maduro af. Technisch directeur Frank Arnesen en trainer Igor Tudor zouden hem echter graag voor de Griekse club willen behouden. Savvidis is een van de rijkste Russen en een vriend van Poetin. Hij trok onlangs een blik nieuwe spelers open en wil een nieuwe start maken met PAOK.

Maduro heeft een aflopend contract bij de Griekse club. Na zijn avonturen bij Valencia en FC Sevilla staat de middenvelder open voor een terugkeer naar de eredivisie. Hij liet onlangs al doorschemeren graag terug te willen naar Ajax. Afgelopen februari was hij in Amsterdam waar hij de wedstrijd tegen Twente vanaf VAK410 bekeek. Ajax meldde zich niet en koos voor andere opties.

De afspraak is dat alle partijen vanmiddag rond 14.00 uur hun handtekening onder de contractontbinding zetten. Zodra dat is gebeurd, reist Maduro vanavond naar Nederland om morgen de medische keuring te ondergaan en te tekenen bij Groningen. Daarmee brengt Maduro de schat aan ervaring binnen die de jonge groep van FC Groningen zich zo wenst.

Bron: De Telegraaf

Related posts

39 Comments

  1. FrankiC

   Leuk hem terug te zien, maar ik zag in hem de inschuivende verdediger van het centrale duo bij Ajax. Met de ontwikkeling van Riedewald blijken we die zelf in huis te hebben. Ben erg benieuwd naar huidige niveau van Maduro.

 1. slm020

  Geweldig toch daar hebben we iets aan !! Denkt niet alleen het geld 😉 . Welkom terug en hoop dat jij een voorbeeld bent voor nog meer oudspelers !

  1. HURBIE

   valt me toch wel een hoop spelers niet slagen in het buitenland en terugkomen naar Nederland WELKOM

  1. Michielafca

   Naja zo lang FfB Heitinga niet gebruikt was iedere speler die WEL in zijn plannen voorkomt een betere optie. Neem Heitinga dan op in je staf, als het alleen om de ervaring gaat.

  2. slm020

   Middenvelders zat bij Ajax . Heitinga is puur voor de verdediging gehaald . Tuurlijk kan Heitinga op het middenveld maar staat als hij speelt 9 van de 10 achterin 😉

 2. Geroldkohlen

  misschien moet ajax maar eens gaan polssen alvast voor volgend seizoen om sneijder, nigel de jong en verthongen terug te halen!

   1. Geroldkohlen

    sneijder word volgend jaar 32 nigel de jong ook en verthongen word 29 dus raar zou het dan niet zijn en zij zullen echt wel van waarde zijn in dit kleuter klasje denk je ook niet!

 3. Geroldkohlen

  ja ik weet is nog vroeg omdat te zeggen maar ik heb het gevoel dat dit seizoen een ramp seizoen gaat worden!

 4. huub

  Maduro heeft enkele maanden terug zelf een open solcitatie gedaan bij Ajax, daar is vanuit Ajax geen reactie op gekomen. Nu mag ik hopen dat Maduro de sterren van de hemel speelt in deze competitie.

  1. Widi

   Wat denk je zelf? Paok hoeft hem niet meer. Groningen is de enige die hem daar weg wil halen. Zou hij dan beter zijn dan onze middenvelders?

 5. jojo123

  Goede zet van hem. Bij Groningen komt hij zeker aan spelen toe en kan met z’n ervaring de jonkies beter maken

  1. FdB=Ajax

   Wacht nou eerst maar eens af hoe goed hij gaat spelen bij Groningen. Ajax is beter dan PAOK en PAOK hoefde hem niet meer. Dus trek geen overhaaste conclusies

   1. Schnabbel en Babbel

    Goed trouwens om te lezen dat Toon hierbij duidelijk maakt dat hij geen supporter is. Neem niet aan dat hij een likker van Frank is.

 6. Wembley71

  SPHAFCA, wat lul je man! Een jaar geen kampioen en dan deugt het beleid opeens niet meer? We zijn met het zelfde beleid ook 4 jaar kampioen geworden. Ik wil niet beweren dat alles gladjes of goed/perfect verloopt (heb ook hier en daar mijn twijfels en vraagtekens) maar falen is opportuun gelul

Comments are closed.