De Jong na bezoek aan Ajax overtuigd van goede keuze

0630Frenkie_de_Jong

Ajax heeft Willem II-talent Frenkie de Jong voor vier jaar aan zich weten te binden. De Jong verteld vandaag in De Telegraaf dat zijn keuze voor Ajax boven psv uiteindelijk een makkelijke was. “Na mijn bezoek aan Amsterdam wist ik het zeker: het wordt Ajax. Ik had een gesprek met Marc Overmars, Dennis Bergkamp en Orlando Trustfull. En Frank de Boer kwam ook nog even binnen. Ze gaven me alle vier het gevoel me graag te willen hebben.”

De Jong zegt op eigen verzoek nog een jaar bij Willem II te blijven. “Ja, ik wil nog een jaar in mijn vertrouwde omgeving blijven. Maar het speelde ook mee dat ik denk in het eerste bij Willem II minuten te kunnen gaan maken en ik me onder Jurgen Streppel nog goed kan ontwikkelen. Bij Ajax zou ik bij de A1 of Jong Ajax aansluiten. Volgend jaar kom ik misschien wat anders binnen.”

Bron: De Telegraaf

Related posts

12 Comments

 1. slm020

  Welkom Frenkie !! Goede zet AJAX niet de concurrenten beter maken maar voorwezen ! En meteen verhuren ook prima 🙂 . Zodra hij er klaar voor is meteen aansluiten bij AJAX !!

 2. Iamsterdam2015

  Leuk zo een talentvolle speler maar als je zo een jonge knakker binnen haalt zegt dat eigenlijk genoeg over je eigen jeugd…….toch ?

  1. Remco425

   Niet noodzakelijk. Hij kan nog beter zijn dan we al hebben lopen op zijn positie. Dan is dat gewoon een aanwinst en onze jeugd niet per se slecht.

  2. AFCA my World

   Zegt nix specifiek over de eigen jeugd,dit is gewoon een versterking die ook moet knokken voor zijn plekkie !

Comments are closed.