Heitinga vanavond in actie bij Jong Ajax

0807heitinga_deboer

John Heitinga zal vanavond speelminuten gaan maken bij Jong Ajax. De ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam krijgt bezoek van FC Eindhoven. Naast Heitinga zullen ook Viergever, Fischer, Younes en Sanogo deel uitmaken van de selectie van Jong Ajax. Hierdoor vallen Abdelhak Nouri en Zakaria El Azzouzi buiten de selectie. Jong Ajax is moeizaam begonnen aan het nieuwe seizoen. Alleen tegen Helmond Sport werd er een redelijk resultaat behaald, een 1-1 gelijkspel. Tegen zowel Achilles ’29 (2-1) als het gedegradeerde NAC Breda (3-0) werd een nederlaag geïncasseerd.

Bron: Twitter

 

Related posts

51 Comments

  1. De Ajacied

   Ja hij zal nog niet goed genoeg zijn voor het 1e
   Maar ook Younes waarom worden deze gasten gehaald zeg

   1. CactusMokum

    Younes wad geblesseerd geraakt en is net terug dus goed voor wedstrijd minuten!! voor Heitinga lijkt mij het ook dat hij nog niet helemaal fit en genoeg wedstrijd ritme is aangekomen….Voor Fischer en Sanogo is het gewoon goed om minuten te maken

   2. Remco425

    Waarom? Omdat alle posities dubbel bezet horen te zijn. Is toch niet zo moeilijk? Of denk je dat we het het hele seizoen wel met 11 spelers afkunnen?

  2. BobbyHaarms

   Johnnie is fit hoor, geloof me. Alleen omdat hij nauwelijks speeltijd krijgt lijkt het mij ook beter dat hij op deze manier speeltijd krijgt zodat hij (indien nodig) zo in kan vallen bij het eerste elftal.

    1. BobbyHaarms

     Ik bedoel ook niet donderdag Quadsboy, volgens mij mag dat ook niet maar weet het niet zeker eerlijk gezegd

  1. Remco425

   Nogmaals, wat heeft zijn fitheid hiermee te maken? Ooit weleens gehoord van wedstrijdritme? JUIST omdat hij 2 jaar amper gespeeld heeft…

   1. Anti sigi

    Idd hij moet gwn weer beetje in een ritme komem voor wedstrijden alleen trainen kom je er niet

 1. DennisTheMenace

  Zal hij bij “’t tweede” worden gezet omdat ie de pannen van ’t dak speelt, of zijn ze er toch achter gekomen waarom hij bij zeer middelmatige clubs vaak op de bank of tribune heeft gezeten de afgelopen jaren?

  1. BobbyHaarms

   Onzin, dit heeft niks met vernederen te maken Mooi. Heitinga is gehaald voor de ervaring, en of dat nou buiten of binnen het veld is is niet relevant. Heitinga komt echt nog wel aan spelen toe hoor we zijn net begonnen aan het nieuwe seizoen..

    1. BobbyHaarms

     Respect voor Johnnie zeer zeker Mooi, dat is ook helemaal het punt niet. Mogen een hoop spelers gerust een voorbeeld aan nemen.

   1. toon61

    Bobby je lult ook maar raak , die jongen word vernederd tot de grond , daarom willen oude spelers niet terug naar ajax man , zie je dat nou niet , die veldman is toch ook kut , danmaar ervaring erin .
    Haal dan zo,n speler niet .

    1. Schnabbel en Babbel

     De enige die aan vernedering doet ben jij hoor. Oh, nee samen met je paar kornuiten.

    2. BobbyHaarms

     Niet met je eens Toon. Er wordt hier niemand vernederd, Johnnie wist bij voorbaat wat zijn rol zou worden bij Ajax en los daarvan is er niemand die een basisplaats kan eisen en dat doet ie ook helemaal niet. Het feit dat oudere spelers niet naar Ajax willen heeft niets maar dan ook niets te maken met het feit dat ze dan niet in de basis staan ofzo, maar omdat de ambiance EN het geld voor zulke spelers te wensen over laat, helaas maar waar. Gelukkig zijn Heitinga en in het verleden Rijkaard hierin positieve uitzonderingen. En alles maar kut vinden bij Ajax is je goed recht, maar ze zullen er echt niet beter van gaan voetballen of denk je soms van wel?

     1. Schnabbel en Babbel

      Verspilde energie Bobby en Widi. Hij geilt op de reacties volgens mij. Gewoon vies oud vervelend mannetje. Is al vaker aangegeven door anderen hier.

    3. Remco425

     Heitinga heeft dus zelf aan Ajax aangegeven dat hij graag wilt voetballen. Ook in Jong Ajax. Bobby lult dus niet maar raak, maar jij, zoals altijd…

 2. toon61

  Mooi voorbeeld , daarom komen oude spelers ook niet terug naar ajax , ze zijn toch niet gek , heel het jaar op de bank zitten , waarom koop je , of haal je de speler dan ,
  Dat kut beleid wat ze voeren voegt niet veel toe , ze kopen wat ze niet opstellen , dat schiet lekker op , daarom komt een nieuwe speler ook niet graag .
  Het gaat steeds verder berg af met ons ajax

  1. Widi

   Onzin. Wie zijn er niet gekomen dan? VDV? Heeft puur met geld te maken. En had je die echt willen hebben? Noem er eens een paar dan. Wat jij en anderen hier doen is klagen. En beledigen. Maar jullie zeggen nooit welke geweldige spelers dan wel gehaald hadden moeten worden. Zeuren kan iedereen. Je voegt niets toe.

 3. Joeguh9

  Mensen snappen het echt niet volgens mij! Als je 2 jaar amper een wedstrijd speelt mis je een bepaalde wedstrijdfitheid. Die doe je op door het spelen van wedstrijden. Als onze trainer besluit dat hij nog niet voor Ajax 1 kan spelen is het toch alleen maar goed dat hij minuten maakt bij Jong Ajax! Zo ingewikkeld is het niet…! En voor iedereen die Veltman afzeikt, jullie stonden waarschijnlijk het hardst te schreeuwen toen hij 2 wedstrijden goed speelde!

  1. Rene1964

   Ik denk dat hij en bijv Serero nog voldoende aan spelen gaan toekomen, zo ook vd Hoorn en Viergever. De jonkies gaan op een gegeven moment een terugval krijgen en da’s normaal. Dan moeten de anderen opstaan. Je hebt niet voor niets een min of meer dubbele bezetting en kampioen worden (hoop ik uiteraard), doe je met het HELE team.

 4. Heldenzoon

  Inderdaad. Spelminuten maken, kan alleen maar goed zijn. Ik zou overigens voor een jaarsalaris van (ik gok) 1.2 miljoen graag vaak vernederd willen worden..

 5. Jari86

  Ik hoop echt dat Heitinga basis gaat spelen dit seizoen. Deze man heeft sowieso voor de eredivisie meer dan genoeg kwaliteit. De druk om niet te falen als “terug gekomen speler” zal hem denk ik naar een solide niveau stuwen. Come on Johnny!!

Comments are closed.