Andersen ook in belangstelling van NEC

1210ajax-apoel_andersen

Ajax wil Lucas Andersen dit seizoen het liefst verhuren en lang leek het erop dat Willem II de Deen mocht toevoegen aan de selectie. Echter lijkt op de valreep ook NEC heil te zien om Andersen voor een jaar te huren van Ajax, zo weet De Telegraaf te melden.

De speler zelf heeft nog geen uitsluitsel gegeven waar hij komend seizoen te bewonderen is. Lang leek een ruildeal in de maak waarbij Ajax het talent Frenkie de Jong zou overnemen en Willem II de beschikking zou krijgen over de diensten van Andersen. Ondertussen heeft NEC ook laten weten dat het interesse heeft om Andersen voor een jaar te huren van Ajax. Trainer Jurgen Strepppel van Willem II is duidelijk en geeft Andersen nog een week de tijd om te beslissen. ‘We hebben meerdere ijzers in het vuur. Het is graag of niet, anders moet je niet komen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

28 Comments

  1. De Ajacied

   Ja ben het met je eens
   Hoop alleen dat Lucas het ook begrijpt, en dat het voor zijn ontwikkeling beter is om te worden verhuurd

  1. 040-Ajacied

   En het is sowieso toch fijn jezelf ergens te ontwikkelen met mede-Ajacieden die met hetzelfde bezig zijn!!

  1. CactusMokum

   omdat hij nou toevallig 4x scoorde!!??

   wat Andersen betreft, hij moet zich gewoon laten verhuren maar krijg het idee dat hij zich koste wat kost wil bewijzen dat hij het gaat redden terwijl een verhuur 10x beter is voor zijn ontwikkeling.

  2. flipschaamlip

   Uhu, net als duarte!! Hou toch op man! 1 goede wedstrijd en direct iemand halen? Tanane, prima voetballer, maar om nou direct in Ajax 1 te zetten, nehhhh,… Als hij tot de winterstop goed zijn best doen, is het wellicht een optie,..

     1. pietprecies

      App zuigt, meer foutmeldingen dan dat je daadwerkelijk je bericht geplaatst krijgt… En dan nog die video’s en fotoreportages die je niet via de app kan zien

  3. SPHAFCA

   Gewoon halen en dit seizoen bij Heracles laten. Volgend jaar erbij halen of nog een jaar verhuren. Hij is net 21 geworden, veel potentie. Gewoon ophalen nu die nog geen drol kost.

 1. Nick1234

  zolang hij maar ergens op 10 kan voetballen en veel minuten maakt. Ik heb echt nog vetrouwen in hem

 2. Didron

  Willem II lijkt me een hoger niveau te hebben dan N.E.C. Ook fijn om meerdere Ajaxieden om je heen te hebben! Gaat goedkomen met Andersen…

 3. woody79

  bij nec komt ie waarschijnlijk meer aan spelen toe. daar hebben ze net de hele voorhoede weggedaan. en vechtvoetbal is goed voor die knul.

 4. BobbyHaarms

  Maakt niet uit waar onze vriend heengaat. Bij Willem II zitten idd meerdere Ajacieden maar het moet natuurlijk geen theekransje worden daar in Tilburg. Als ze er maar een knappe sportschool hebben waar hij heengaat dan neem ik hem met alle liefde even onder handen, net als in de goede oude tijd 😉

Comments are closed.