Klaassen: ‘Het spel was natuurlijk niet geweldig’

0823nec-ajax_bedankt

Davy Klaassen had na afloop van het treffen tegen NEC gemengde gevoelens over het duel. ‘Qua resultaat ben ik natuurlijk tevreden. Het spel was natuurlijk niet geweldig. Maar het is net als afgelopen donderdag. Ze parkeren de bus, gaan voor het doel hangen. Dan is het heel moeilijk om daar doorheen te komen. Dat doen we niet goed. Het is wel lekker overigens dat je dan toch uit met 0-2 wint’, aldus de aanvoerder tegenover FoxSports.

‘In de tweede helft kwamen we wel vaker door. Dan moet je het nog wel beter uitspelen. Als je dat doet, win je hier nog dik ook. De eerste helft was echter niet goed. Het besef dat je het tegen zo’n verdedigende ploeg minder voetballend moet oplossen en meer opportunistisch moet er nog meer inkomen. En dan vervolgens voor de tweede bal gaan. Dat moeten we er wel inkrijgen,’ aldus Klaassen die zich besefte dat steeds meer clubs zo zullen gaan spelen tegen Ajax.

Bron: FoxSports

Related posts

27 Comments

 1. SPHAFCA

  Leg dat je ‘baas’ ook even uit. Hoop echt dat we hierna nooit meer een verdediger als trainer krijgen..

  1. PvL020

   Ik denk dat de “baas” dat echt wel weet, heeft zelf namelijk ook bij diverse aanvallende en grote clubs gespeeld. De spelers veranderen dat niet zomaar, die zijn heel anders opgeleid.

  2. Sonsee

   Vind dat een beetje te kort door de bocht. Jablonec en NEC waren allebei uit op resultaat door extreem te verdedigen. Ik ken me trouwens wel een goed voorbeeld herinneren, Chelsea – Barcelona van een paar jaar geleden. We weten allemaal hoe goed Barcelona aanvalt en mooi voetbal speelt maar Chelsea was ook puur alleen maar aan het verdedigen en counteren, dus mooi voetbal zegt niet alles. Ik heb liever resultaat en dan komt het aantrekkelijke voetbal wel vanzelf.

 2. Nick1234

  stiekem hoop je aan het begin van elke wedstrijd, tegen beter weten in, dat het ditmaal wel mooi wordt

 3. Hazez

  Kun je toch ook op trainen iedereen gooit het zo op slot als we het er zo moeilijk mee hebben .maar toch staan we boven aan ?

 4. HURBIE

  worden jullie nou niet moe van jullie zelf als dit iedere keer na een wedstrijd zeggen maak ruzie met jezelf en doe er GVD wat aan

 5. Geroldkohlen

  tja je zegt dat iedere keer davey dat het spel niet geweldig is! en dat is nog zachtjes uitgedrukt! !!

 6. bobin

  pisv voetbalt niet die wacht alleen op de counter. Ik vind zelf dat steeds als Ajax aan het opbouwen is iedereen gewoon fucking stil staat en dat er dan vanzelf geen andere optie overblijft dan tikkie breed tikkie terug

 7. War

  Het lijkt wel of het elke wedstrijd steeds slechter wordt, neem nou Klaassen zelf, is ook geen schim meer van wat het was en zo gaan langzaam alle talenten geheel naar de klote.

 8. Didron

  Laten we nu maar met z’n allen hopen dat ze na 6 officiele wedstrijden nu wel eens wat sprankelender gaan voetballen. Maar laten we ook niet vergeten dat we na 3 eredivisie wedstrijden bovenaan staan met 9 uit 3 en 8-0!!

  1. Velibor

   Ja het klinkt wel negatief allemaal als je bovenaan staat maar ajaxpers we willen graag dat sprankelende spel weer terug zien op 1 of andere manier met mooie aanvallen en zo maar lijkt alsof de wil om dat te spelen er helemaal niet meer in zit moet proberen ,zag vh weekend Manchester tegen Newcastle united 0-0 nb maar pracht wedstrijd zelfs depay liep zich helemaal de tering,we gaan toch niet zeggen dat ze dat hier in Holland ook doen? In Engeland verdienen ze wel belachelijk veel geld maar daar krijg je dus wel het idee dat er niet meer in zit dan 0-0 en hier lees je dat Ajax op halve kracht NEC met 2-0 verslaat,dat is het verschil ! Heb het gevoel dat ze voor die 5 ton per jaar ipv per week het wel goed vinden.

 9. Iamsterdam2015

  Tja….. Daar maak ik mij dan wel zorgen om. Want dat heb ik hem nu al 3 wedstrijden horen zeggen. Maar goed…. Zolang je wint ……..

 10. Mijn Club

  Als we elke wedstrijd met 2 of 3-0 winnen, mogen we niet klagen eigenlijk. Wat ik zelf jammerlijk vind, is dat we ondanks dit ‘zekerheidsvoetbal’ toch nog vrij vaak dom balverlies lijden.

 11. Slingertje.

  Dat is nog zachtjes uitgedrukt want het was pure bagger wat Ajax liet zien.
  Gelukkig nog 0-2.

 12. Sonsee

  Vind ze zelf nog vrij aardig voetballen voor zo’n jong team. Het ziet er nog niet sprankelend uit maar denk als je dit team tijd gunt er ook wel meer beweging in komt en automatisme in het team komt. Dat ze nu op resultaat voetballen ken ik daarom ook wel begrijpen, de punten zijn heilig en de miljoenen die ze hebben misgelopen ook. Dus met middelmatig voetbal de volle buit pakken vind ik niet meer dan logisch, die punten kunnen aan het eind van jet seizoen wel eens heel belangrijk zijn.

 13. Schnabbel en Babbel

  Het zal niet zonder arrogante toon te lezen zijn maar het is heel jammer dat mensen niet zien wat er bij Ajax noodzakelijker wijs aan de hand is. Dank aan Engeland, Spanje etc. Het zal beter worden maar langzaam. Het zal jeugdig blijven. Er zal voorlopig geen team zoals vroeger staan. This is it for now. Dat bekeken doet Frank een verdomd goeie job.

 14. Johan

  Sinds hij aanvoerder is speelt hij minder. Hij is nog te jong en onervaren, daarnaast moet hij dwingender aanwezig zijn. Is overigens wel lastig om een ander aan te wijzen, mss Jasper

Comments are closed.