Van der Sar volgt situatie bij Manchester: ‘Naam Cillessen is gevallen’

0815ajax-willem2_klaassen_cillessen

Edwin van der Sar volgt nauwlettend de situatie bij Manchester United, zo schrijft de directeur marketing in zijn column in De Telegraaf. De club van Louis van Gaal verwacht nog steeds dat huidige doelman De Gea de overstap gaat maken naar Real Madrid en als opvolger is opnieuw de naam van Jasper Cillessen gevallen.

‘Er zijn twee redenen dat ik de situatie volg want enerzijds blijf ik altijd de ontwikkelingen volgen bij de club waar ik hele mooie jaren heb gehad en de tweede reden is dat de club bij een mogelijk vertrek van huidige doelman De Gea weleens bij ons kan uitkomen om Jasper Cillessen op te halen. Dat kan in diverse opzichten zowel leuke als vervelende consequenties hebben.’

‘Het is wellicht wel goed om te melden dat ik totaal geen belangen heb in een mogelijke transfer van Jasper omdat ik een oud-keeper van Manchester ben. Ik draag de club nog altijd een warm hart toe maar momenteel zit ik in een rol bij Ajax  waar ik op dezelfde lijn zit als de beleidsbepalers en de technische staf. Wij willen Jasper niet kwijt en hij heeft ook een keuze gemaakt om een bepaald traject in te gaan bij Ajax, en volgens mij zit hij daar nog steeds in’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

50 Comments

 1. 040-Ajacied

  Hoop dat onze ‘baas onder de lat’ verstandig is en dus gewoon bij ons aller Ajax blijft!!!

   1. HURBIE

    Zo is dat laat van Gaal lekker bij Volendam gaan shoppen Elke keer als hij naar een club gaat trekt hij bij Ajax aan de bel Als hij het uit eigen zak moet betalen zal hij het ook niet doen LABBEKAKKER

    1. De Ajacied

     We kunnen toch niet op boxen tegen de €€ van Manchester, laat ze dan maar minimaal €35000000
     Betalen en geen cent minder. KLAAR

 2. Vakje129

  Hopelijk houd men zich aan hun woord,we zijn al vaker verrast op de deadline van de transfermarkt. En Louis kijk maar in England rond voor een andere keeper.

 3. CactusMokum

  die is dus gewoon weg hoor!! geloof me…..deGea vetrekt echt nog wel naar Real….Milik ook nog weg als we de geruchten moeten geloven!!….de markt moet eerder sluiten want de kleinere clubs waaronder wij zijn altijd de lul

  1. FdB=Ajax

   Milik gaat echt niet weg hoor, die wil eerst wat bereiken met Ajax. Cillessen daarentegen maak ik me wel zorgen om…

 4. CactusMokum

  die is dus gewoon weg hoor!! geloof me…..deGea vetrekt echt nog wel naar Real….Milik ook nog weg als we de geruchten moeten geloven!!….de markt moet eerder sluiten want de kleinere clubs waaronder wij zijn altijd de lul

  1. BobbyHaarms

   Zo is dat, eind juni over en uit met die transfermarkt, de voorbereidingen op het nieuwe seizoen beginnen dan dus klaar, over en uit met spelers wegjatten bij ons als de competitie al bezig is, te zot voor woorden

 5. CactusMokum

  die is dus gewoon weg hoor!! geloof me…..deGea vetrekt echt nog wel naar Real….Milik ook nog weg als we de geruchten moeten geloven!!….de markt moet eerder sluiten want de kleinere clubs waaronder wij zijn altijd de lul en het is al vaker gebeurd in het verleden

 6. Joep

  Laat van Gaal lekker in Engeland kijken voor een andere keeper. Zal blij zijn als de transferperiode voorbij is en dat iedereen nog gebleven is bij Ajax

 7. Nick1234

  Alsjeblieft niet.
  Niet alleen omdat ik natuurlijk graag wil dat hij bij Ajax blijft, maar ook omdat ik bang ben dat hij nog niet goed genoeg is voor de absolute top. En als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het die verwende Engelsen die klagen over onze Ajacieden. Dus laat hem alsjeblieft nog minstens 1 jaar blijven om vervolgens al die Engelsen te laten zien wat voor klasse keeper het is!

 8. PvL020

  “Als” dit gebeurt en ook de geruchten van Milik (wat ik helemaal niet geloof), gaat straks iedereen weer over het beleid van Ajax vallen en in het bijzonder over Marc. Maar zouden we niet eens over de UEFA moet vallen???? Iedere club is al diep in de voorbereiding muv de zuid Europese clubs. Transferwindow gewoon sluiten eind juli en verder geen gezeik. Ook de clubs aanpakken die de concurrentie kopen en daar mee de tegenstanders zwakker maken, het gaat allang niet meer om de goede voetballers die een club beter maken maar smijten met geld om titels te “kopen”!!!! Maar nogmaals ik geloof niet dat Cillessen en Milik weg gaan

  1. toon61

   de UEFA verkoopt de spelers niet , en koopt ook niet ,die fout ligt bij ons goede beleid van ajax , die blind uitgevoerd word door markie en consorten .

    1. toon61

     kan wel zijn rukkertje maar wel waarheid , zou je ook eens moeten doet inplaats van klets verkopen .

 9. Didron

  OPROTTEN LOUIS!!!!!!!!!! Cillessen is van ONS!! Ook al gun ik het Jasper wel hoor!
  E.e.a. is ook afhankelijk of ManUtd de CL haalt vermoed ik!!

  1. PvL020

   We gunnen iedereen z’n transfer als hij dat verdiend, maar niet als de competities al begonnen zijn

 10. War

  Gezien de nogal lauwe reactie van de zijde van Ajax, denk ik dat alles al met ManU. Is geregeld als deGea naar Madrid gaat, er is weinig verzet, ook Jasper hoor je er niet over, als hij niet zou willen, had hij dat al kenbaar gemaakt, is wel de tweede keer dat van Gaal ons dit flikt, wordt doodziek van deze idioot.

 11. toon61

  Nee is Nee , en dat zeggen ze niet de cente neukers , hoelang blijven de sups dat nog lijden , ik snap echt niet dat er geen protest komt op dat kloet beleid , zelfs jong ajax is kut , vind ik niks gek , want die spelen in het eerste die daar horen .

   1. toon61

    Widi hetb rukkertje heeft weer veel bijdrage , als je niks anders weet , hou je bek dan , dan krijg je ook niet zo,n reactie , eikel dat je er bent .
    Kan je niet hebben dat ik gelijk heb hahahahahahah

  1. Remco425

   Ben het voor 1 keer met je eens: nee is nee. Het is niet zo moeilijk een transfer tegen te houden. Zeker niet als degene in kwestie ook al heeft aangegeven te willen blijven.

   1. woody79

    widi loopt ook alleen maar stoelpoten om te zagen maar breng jij nou ook eens iets minder negatiefs tonio

 12. ajaxpers

  Snappen jullie het echt niet? Iedereen denkt aan aan zijn eigen belang en geld is macht en bepaalt alles dus hou op met dat sentimentele gedoe. Ajax flikt het ook ieder jaar bij AZ, Heerenveen etc.

  1. Remco425

   Dat snap ik wel, maar bij een transfer moet doorgaans 1 van de 2 die het contract ondertekend hebben de transfer willen. In dit geval hebben beide aangegeven niet te willen. 0+0=0

 13. ajaxpers

  Ajax is een bedrijf (beursgenoteerd) en doet volop mee met de nieuwe vorm van slavernij/mensenhandel. En wij als romantische supporters houden dit in stand. Het gaat puur om de cijfers en de targets en die hoeven niet per se op het gebied van voetbal te zijn. Ik hoop alleen wel dat hij niet voor minder dan 30 weg gaat.

 14. Marcie

  Ajax kan ook gewoon nee zeggen. Als van Gaal Cillissen had willen hebben had hij in juli moeten komen. Nu is het klaar

 15. Mokum69

  Cillessen kan, nu de tranferdeathline nadert, ook zelf kiezen om Ajax niet meer in de steek te laten. Waar haal je nu nog een goede vervanger vandaan.

  1. jojo123

   Had je dat niet eerder gedaan dan. Als er nu belangstelling is dan zal volgend jaar ook wel belangstelling zijn mocht Jasper dit jaar bij Ajax blijven. Dus? Nu alvast een mogelijke vervanger zoeken …

 16. Hazez

  Wat een gelul van van de sar zeg .. We willen dat cillessen blijft bla bla bla maar als er een zak geld komt is hij weg !!! Vdsar ben gewoon eerlijk!!

 17. Valentino

  Het was ook weer te lang rustig geweest. Meld zaken rondom transfer graag alleen als het al rond is, al die speculaties heb je niks aan.

 18. sabrina

  Louis zorg dat je een team ervan maakt ipv proberen een team te kopen! Blijf van onze Cillessen af!!!

 19. LeroyT

  Jongens als deze kans komt voor onze Jasper zou die toch gek zijn om het niet te doen. Ten eerste zijn financiële situatie schiet omhoog. En ten tweede op sportief gebied heeft ManUnited ook meer te bieden.

  1. woody79

   waar. maar waarom kunnen wij geen betere condities leveren. ajax moet zorgen dat al die jongens een grotemannencontract krijgen en alleen voor de hoofdprijs weg mogen. straks gaat bazoer voor een 3 mil weg naar noem eens wat city. barca koopt m voor 60 mil. waar zit hier de kruks?

Comments are closed.