Gametalk NEC – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

nec-ajax_logo

Vandaag om 14:30 uur speelt Ajax de uitwedstrijd in Nijmegen tegen NEC. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0823necajax-henkveen


Related posts

27 Comments

 1. Martin_FSide

  Ik zeg 0-3, wij laten NEC zien wat voetbal is. Wij zijn Ajax zijn niet te stoppen!!! ❌❌❌

 2. Nielsz.AFCA

  Bij zulke wedstrijden moet je gewoon 3 pt halen & als je dan keer laat liggen tegen psv ofzo wordt je gewoon kampioen;)

 3. Didron

  BZT vandaag, volle bak er op klappen en laten zien dat jullie ook attractief voetbal op de mat kunnen leggen!!! Hoop op weer een 0-3!! Dan bouwen we ook de voorsprong op de ‘lampies’ uit en als de ‘kakkies’ dan ook nog even punten willen morsen is dat ook lekker!!

 4. Marco07vonk

  Ik zit niet in uit vak maar in vak naast uit vak ben wel voor. Ajax die winnen we makkelijk

 5. Mijn Club

  Ik woon in Nijmegen en hier hebben ze er geen tot weinig vertrouwen in. Moet lukken dus, maar wel met 110% inzet en er niet te gemakkelijk over denken, want dan is elke tegenstander moeilijk. Ik hoop wederom op een 0-3. Dat zou geweldig zijn. Nul houden geeft ook een boost! Succes jongens!

 6. Geroldkohlen

  het is prestatie om van nec te winnen, ik verwacht gewoon 3 punten en niks anders, want als we het tegen nec het moeilijk gaan hebben, dan hebben we echt een probleem! en hun beste speler speelt niet eens mee!

  1. creutz1977

   het is niet mooi nee.. Maar kijk hoe NEC speelde daar kan ook geen mooie wedstrijd uitvloeien… 9 pnt 8-0 tegen..

Comments are closed.