‘Bazoer kan een hele grote speler worden’

0820ajax-jablonec_bazoer

Frank de Boer voorspelt in het Algemeen Dagblad een grote toekomst voor Riechedly Bazoer die met zijn achtien jaar inmiddels een basisplaats heeft afgedwongen in het eerste elftal van Ajax. De Boer is lyrisch over de kwaliteiten van de speler maar die volgens hem  ook nog veel moet leren.

‘Riechedly heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt sinds zijn overstap van de jeugdopleiding van psv naar Ajax en ik denk dat hij kan uitgroeien tot een hele grote speler. Natuurlijk moet hij nog dingen leren zoals nog meer duels winnen, meedogenloos zijn en zijn plek weten wanneer wij de bal niet hebben. Hij heeft het profiel van een moderne middenvelder die op termijn naar elke topclub kan. Voor iemand van achttien jaar is hij al heel compleet’. Er gingen de afgelopen dagen zelfs geruchten dat Bazoer weleens kon worden opgeroepen voor het Nederlands Elftal maar in de voorselectie die bondscoach Danny Blind vrijdag bekend maakte ontbreekt Bazoer. De speler maakt wel deel uit van Jong Oranje dat in september wedstrijden speelt tegen Cyprus en Turkije.

Bron: AD

Related posts

29 Comments

  1. Didron

   @ Gert: Ben zelf van mening dat Bazoer dat niet zal doen. Is nu al een zeer goede speler die, ondanks zijn leeftijd, een grote is. Uiteraard kan en moet hij nog veel bijleren! Maar nu al een BAAS!

 1. 040-Ajacied

  Zeker.. Als hij zich zo door blijft ontwikkelen en niet (te snel) een verkeerde keuze maakt, komt deze baas er zeker…

 2. Joep

  Ik denk het ook. Op deze leeftijd al een fantastisch speler. Hoop wel dat hij de juiste zaakwaarnemer heeft die hem goed begeleid.

  1. BobbyHaarms

   In mijn ogen HET toptalent van Ajax en de speler die ik over enkele jaren gerust zie spelen bij elke willekeurige Europese topclub. Nu voor zijn leeftijd al zo’n beetje de meest complete speler die er rondloopt bij ons

   1. HURBIE

    hij bewijst iedere keer dat hij zijn kop erbij heeft nuchter genoeg om gedoseerd aan zijn toekomst te werken

   2. Ajax nr 1

    Juist BobbyHaarms helemaal waar. Maar dit is ook weer oud nieuws want ik ken mij herinneren dat wij het hier ook al over hebben gehad samen met Adje de Mos. Het lijkt wel dat de Boer overal later mee is.

 3. ELJAX

  Jaaaa nu weten we t wel dat hij vd jeugdopleiding van pisvee komt pfff! Dat wordt echt altijd gemeld zeg

 4. Nick1234

  Laat die jongen gewoon lekker voetballen en stop is met zo’n hoge druk om hem leggen. Een beetje druk is goed en gezond, maar niet teveel hij is pas 18 en laat hem alsjeblieft niet onder die druk bezwijken..

 5. Slingertje.

  Hij loopt alleen wel erg veel met de bal en dat moet de Boer er snel uit zien te krijgen zodat het allemaal wat sneller wordt.

  1. War

   Nee, juist blijven doen, geen FrankdeBoer voetbal laten spelen, van tikkie breed en tikkie terug, daar gaan alle talenten door kapot, gewoon lekker ongedwongen spelen, Bazoer is de enige op het middenveld die altijd direkt vooruit speelt, dus de diepte zoekt, dat zouden er meer moeten doen.

 6. toon61

  War helemaal gelijk , ze durven niet vrijuit te spelen ,net of het niet mag van de boer .
  Hoe lang is het nu geleden dat we een mooie game hebben gezien van ajax die overtuigend gewonnen is met mooi voetbal .
  Iedereen kan er van winnen , dat is het ergste nog .

 7. Geroldkohlen

  zolang hij op aarde blijft en de juiste mensen om hem heen houd! word hij een van de grootste!

 8. Bruh

  Als die goede keuzes maakt wel. Ødegaard gaat denk ik niet veel spelen, want Real heeft Modric, James en illaramedi

Comments are closed.