Kaarten uitduel Jablonec uitverkocht: 386 supporters mee naar Tsjechië

jablonec-ajax_logo

Ajax zal volgende week donderdag tegen Jablonec gesteund worden door 386 supporters uit Nederland. Daarmee is het uitvak voor de Amsterdammers ook uitverkocht, zo meldt AjaxLife via twitter. Ajax verdedigt in Tsjechië een 1-0 voorsprong. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Europa League.

Related posts

19 Comments

 1. dickst14

  dit zegt toch wel genoeg over de grootheid ,met alle respect, van deze club. zou een schande zijn om hierdoor uitgeschakeld te worden.

 2. WZAWZDB Ajax 14

  Ik ben er bij ga zondag na Ajax naar Schiphol toe. Om een week vakantie te vieren plus mooi eventjes een wedstrijdje zien in het uitvak

 3. toon61

  Ik heb heel veel respect voor de sups die mee gaan naar die kut wetstrijd , het zal wel weer billen knijpen zijn met zeer slecht voetbal , zoals het allang is , word het niet tijd om in opstand te komen .

  1. BobbyHaarms

   Maar wat je zegt, respect voor degenen die erbij zijn. Het wordt zwaar, dat kan je op je vingers natellen..

 4. AFCA my World

  Na de teleurstelling in Wenen en gisteren in A’dam heb ik echt geen zin om de afgang in Tsjechië mee te maken, we vliegen eruit ! Nou ja dan alles maar op de competitie en de beker, in ieder geval is het bij de selectie nog niet doorgedrongen dat alles weer begonnen is, hoop dat ze snel weer gaan Voetballen !!!

 5. Joep

  Veel plezier in het uitvak volgende week donderdag. Verwacht dat Ajax het moeilijk krijgt daar, maar ze gaan wel door naar de groepsfase van de EL.

Comments are closed.