A-junior Boultam(17) tekent eerste contract

 

0821reda_boultam

Ajax heeft Reda Boultam gecontracteerd. De 17-jarige middenvelder zette in het bijzijn van Marc Overmars en hoofd jeugdopleiding Wim Jonk zijn handtekening onder een contract dat is ingegaan op 1 juli 2015 en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2018. Het betreft het eerste contract voor de jeugdspeler.

,,Dit is een heel belangrijk en mooi moment voor me. Ik ben heel blij dat Ajax zoveel vertrouwen in me heeft. Ik heb er ook hard voor gewerkt’’, aldus Boultam op de officiële website van Ajax. De jongeling speelt pas sinds 2013 in de jeugdopleiding van Ajax. Vorig seizoen was hij  zelfs al aanvoerder van Ajax B1. Dit seizoen start Boultam bij de A-junioren. ,,Boultam heeft zich binnen de korte tijd dat hij bij Ajax zit goed laten zien. Hij heeft een bepaalde kwaliteit van spelen die heel aantrekkelijk is en die wij van onze middenvelders verlangen’’, aldus Wim Jong.

Bron: Ajax.nl

Related posts

8 Comments

 1. Ramon1

  Welke plek op middenveld speelt die? We hebben zoveel middenvelders mja een groot talent is altijd welkom maar ik zou nouri graag een keer in het eerste willen zien

  1. Velibor

   Ja waar blijft ie want een beetje creativiteit kunnen we wel gebruiken dacht ik zo na gisteren pffff.

 2. BobbyHaarms

  Welkom bij de rest vriend. Elke zaterdagavond met het team naar de Mac voor een happy meal en even in de ballenbak met z’n allen voor de teamspirit 🙂

 3. AFCA my World

  Eindelijk is het bij het bestuur doorgedrongen dat je spelers jong moet vastleggen anders lopen ze via Rioolrat gratis de deur uit !

Comments are closed.