Gametalk Ajax – Jablonec : Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-jablonec_logo

Vandaag om 19:00 uur speelt Ajax de eerste wedstrijd in de voorronde van de Europa League tegen FK Jablonec. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0820ajaxjablonec-henkveen


Related posts

15 Comments

 1. Geroldkohlen

  matchday ben echt benieuwd vanavond! ik ga geen uitslag roepen laatste keer dat ik deed tegen rapid kregen we de deksel op onze neus! hoop wel op winst! maar weet iemand een goede stream om de wedstrijd te kunnen zien als je geen fox hebt!

  1. BobbyHaarms

   Wordt zeker geen walk over zoals sommigen misschien denken, dat dachten we ook over die andere dwergclubjes….gewoon maximale inzet, mes tussen de tanden en uithijgen of piepen doen ze maar pas NA de wedstrijd als je je die gewonnen hebt…100% inzet willen we zien!

 2. joeyy91

  ik ben erg benieuwd vanavond of de mannen het waar maken. iemand een goede stream voor me? omdat ik in het buitenland zit kan ik er helaas niet bij zijn.

Comments are closed.