Bruins Slot over Jablonec: ‘Vreselijk fysieke ploeg’

ajax-jablonec_logo

Tonnie Bruins Slot analyseerde zoals gebruikelijk de komende Europa League tegenstander Jablonec. Bruins Slot waarschuwt Ajax niet mee te gaan in het fysieke spel van de Tsjechen. “Als je meegaat in hun ritme, kom je in veel duels terecht. Daar ligt hun kracht. Want ze kletsen erop en spelen een tikje ongecompliceerd. Rennen, vliegen, draven. Dit is een vreselijk fysiek ploegje. Ze kunnen heel gegroepeerd verdedigen. Dat zit in hun cultuur opgesloten. En daar hebben Nederlandse ploegen vaak moeite mee”, aldus Bruis Slot tegenover Voetbal International.

Bron: VI.nl

Related posts

51 Comments

    1. Widi

     Het is echt irritant hoeveel taal- en schrijffouten jij maakt. Anderen ook hoor. Jij niet alleen. De grootste verhalen over het beleid, het management en de spelers. Denken dat er maar met geld gesmeten kan worden. Vinden dat we weer naar een aantal van 60 dure spelers moeten. En dan waarschijnlijk daar weer over zeiken. Leer eerst eens behoorlijk te schrijven en denk na voor je iets schrijft.

  1. BobbyHaarms

   Wijze woorden van Tonnie. Wordt zeker geen makkelijke avond morgen…opperste concentratie gewenst, GEEN onderschatting EN graag wat ervaring erin morgen in dr vorm van Lasse en/of Johnnie

 1. Hika77

  Gewoon lekker tikkie takkie voetbal spelen en zo min mogelijke duels aangaan. En hopen op een goede scheids. Van die Engelse mag een hoop meer over het algemeen.

 2. koensiemerink

  we moeten oppassen van jablonec ze spelen op 4.14.1 we moeten slimme tactieken gaan spelen om te winnen dus we laten zien hoe wij onze spel gaan spelen op een andere manier

 3. toon61

  Die krijgen veel kans een jasje aangemeten door die ploeg , ons ajax is zo goed niet als menig man hier denkt , als je dat niet ziet , graag naar hans anders

  1. Widi

   Actie? Wil jij raar gaan doen bij het stadion of zo? Of met je capuchon op naar de training? Sta liever achter de club en bemoei je er niet mee.

 4. SPHAFCA

  Moet je gewoon makkelijk winnen, fysiek sterk of niet. Kunnen voetballen is een stuk belangrijker.

  1. AFCA my World

   Ben bang dat jij niet veel van voetbal snapt als je er zo over denkt, fysiek spel ligt Ajax namelijk niet en zijn op die manier al vaak uitgeschakeld !

   1. SPHAFCA

    Zet 11 man van 2 meter in het veld die er helemaal niks van kunnen (ja we praten hier over jablonec een club die niemand kent) en het wordt helemaal niks.

Comments are closed.