‘Willem II vraagt tussen 4 en 5 ton voor Frenkie de Jong’

0630Frenkie_de_Jong

Willem II verlangt een transfersom tussen de 4 en 5 ton voor de 18-jarige jeugdinternational Frenkie de Jong, zo meldt het Brabants Dagblad. Nadat Ajax concreet werd heeft de middenvelder psv laten weten een voorkeur te hebben voor een overgang naar Amsterdam. De Eindhovenaren staakten daarop de gesprekken met Willem II.

Deonderhandelingen met Ajax verlopen vooralsnog moeizaam. Naast de transfersom zouden de Tilburgers ook een doorverkoop percentage willen bedingen. Willem II, dat al drie spelers van Ajax heeft gehuurd, zou graag ook Lucas Andersen nog op huurbasis naar Tilburg halen. Mogelijk dat hij in de deal betrokken wordt.

Bron: Brabants Dagblad

Zie ook eerdere berichten:
17-8-15: Frenkie de Jong zegt psv af, wil naar Ajax; Willem II wil doorverkoop percentage
17-8-15: Willem II talent Frenkie de Jong mogelijk betrokken bij verhuur Andersen
30-8-15: ‘Concurrentie van Ajax voor psv in strijd om Willem II-talent De Jong’

Related posts

31 Comments

  1. De Ajacied

   Ik zeg doen voor 4.5 ton
   En 10% doorverkoop premie voor Willem 2
   Als dit het talent van Nederland is mag je dat best betalen toch?

 1. quadsboy

  Tuurlijk gelijk doen en halen omdat er geld is nee man zo gaan die dingens niet we hebben genoeg jeugd laat deze het eerst bewijzen

 2. renszo

  Iedereen zegt doen, terwijl ze 1 niet weten hoe goed hij is en 2 hij is volgend jaar transfervrij dus waarom niet een jaar wachten als hij toch graag naar Ajax komt?

  1. BobbyHaarms

   Precies! Lekker daar houden en eind vh seizoen gratis ophalen. Marc kennende zal ie daar wel op aansturen; -)

 3. Nikos

  Goeie jongen, heeft gezien dat Bazoer bij Ajax doorbreekt, die ook bij beide terecht kon! Bij philips krijgt jeugd zelden kans.

 4. Slingertje.

  Marcie Netto loopt natuurlijk weer te mierenneuken ipv daadkrachtig te handelen. Als dat jochie echt zo goed is moet Ajax hem gewoon halen. Het zou ook prettig zijn als ze eens achter een scorende spits aan gaan .

  1. BobbyHaarms

   Geen nood hij wil daar toch niet naartoe. Gewoon eind vh seizoen oppikken, komt vanzelf goed

 5. Litmanen

  Gisteren Lucas Andersen gezien en ik hoop het voor hem, maar ik zie in hem geen versterking voor Willem ll. Zelfs in Jong Ajax kan hij zich niet presenteren als groot talent op het middenveld.
  Vraag me af wat er de afgelopen twee jaar met die jongen is gebeurd en waarom hij al die tijd is stil blijven staan. Ook de Deense bondscoach gelooft niet meer in hem.
  Dat moet toch een oorzaak hebben?

 6. 040-Ajacied

  Boeien.. Geld zat.. Al vind ik wel dat Willem II niet moet zeuren.. Toen Dijks terugkwam deed Ajax ook een mooie geste door gewoon een miljoen neer te leggen ipv 5 ton omdat ie zich daar zo goed ontwikkeld heeft…

  1. Velibor

   Het zal wel ruilen worden met Andersen en dan met dichte portemonnee met evt terugkoop of doorverkoop garanties dan.

 7. Schnabbel en Babbel

  Weer een aankomende middenvelder. Beter dan welke aankomende middenvelder is hij dan?

 8. ELJAX

  Ja t lijkt af en toe meer kopen om t kopen waarbij t talent vd jeugd van Ajax zelf minder waard is ofzo! Van mij hoeft die Frenkie niet! Je hebt toch al vd Beek en Nouri? Hou toch op…..

Comments are closed.