Van der Sar hoopt donderdag op volle Arena: 25.000 kaarten verkocht

ajax-jablonec_logo

Ajax speelt donderdag in de voorronde van de Europa League tegen FK Jablonec en inmiddels zijn er 25.000 kaarten verkocht. Edwin van der Sar hoopt dat er spoedig meer kaarten worden verkocht zodat Ajax in een volle Arena kan acteren tegen de ploeg uit Tsjechië.

‘Dat wij zo kort na de loting al 25.000 kaarten hebben verkocht is natuurlijk mooi maar onze  supporters weten pas sinds vorige week maandag dat we donderdag thuisspelen. Dus dat is snel gegaan. Voor de club is het heel belangrijk dat wij in de groepsfase terechtkomen en die stap moeten wij donderdag zetten. Ik hoop echt dat er nog een fors aantal kaarten worden verkocht want ook de spelers kunnen de steun van het publiek goed gebruiken. Ik weet zeker dat Frank en zijn spelers het niet op de uitwedstrijd willen laten aankomen’. Voor het kopen van de goedkopere kaarten dan in de Champions League geldt geen clubcardverplichting en bestel je hier.

Bron: De Telegraaf

Related posts

30 Comments

 1. JohnDoe77

  Na de wanvertoningen tegen Rapid hadden ze met schaamrood op de kaken de kaarten gratis beschikbaar moeten stellen aan seizoenkaart houders!

 2. lezerG

  Ze moeten maar ns aan klantenbinding gaan doen en voor die 25.000 mensen de Tsjechen met 5-0 oprollen. Dan komen die andere 25.000 volgende keer vast ook weer. Ik ben er iig nu ook wel bij.

 3. JCruijff

  Waarom de seizoenkaarthouders niet gratis naar binnen mogen is mij een raadsel. Zit de Arena vol en wordt Ajax aangemoedigd zoals Edwin het graag ziet. Nou handel er dan ook naar en denk niet voortdurend aan de centen heren van de directie

 4. JCruijff

  Wij seizoenkaarthouders worden voortdurend in de zeik genomen doordat er ieder jaar een slechter elftal te bewonderen is. Beloon ons door ons de Europese wedstrijden gratis te laten bijwonen.

 5. 040-Ajacied

  M’n vliegtuig land donderdag pas om 18:30 uur op EHV AirPort.. Dus ga ’t niet redden helaas.. Als ze de wedstrijd om 21u hadden gespeeld was ik zeker van de partij…

  1. Gertje

   Belachelijke prijzen toch voor zo een wedstrijd , schaam je Ajax , seizoenskaart houders gratis op hun eigen plek

 6. fritshertogs@hotmail.com

  de vorige keer hielp een volle arena ook niet. Dus zoveel maakt da ook nie uit. het enige wat ze boeit is het geld.

 7. Ajax nr 1

  Schaam je dat je dit nog durf te vragen Edwin. Wij vragen ook wel eens iets en luisteren jullie daarna. Klopt dacht het niet nee.

  1. Gertje

   Ook de versnaperingskosten zijn belachelijk , buiten het stadion Vorig seizoen € 5.50 voor een biertje , waarom nemen zo veel supporters zelf blikjes mee tegen wording , dat doen ze niet voor niets

 8. BobbyHaarms

  Tsja…je kan zeggen wat je wilt over dat dorpsclubje uit 010 maar dit hebben ze gewoon uitstekend geregeld voor hun supporters, zonder enig winstbejag! Wat dat betreft moet Ajax zich doodschamen met zulke prijzen. Als het nou ook nog eens sprankelend voetbal was wat we wekelijks te zien krijgen..

  1. BobbyHaarms

   Terugkeer van het oude logo was toch haast niet mogelijk? Teveel rompslomp, moeilijk te maken en allerlei andere excuses en smoesjes? Laat ze dan van onze zuurverdiende centen dat maar eens realiseren ipv die kas te spekken, dan is het tenminste nog ergens goed voor dat winstbejag

 9. toon61

  De seizoenkaart verhoging heeft toch goed uitgepakt , betere spelers gekocht , ze voetballer zeer goed , en gaan europees iets neerzetten , alleen ik weet niet in welk jaar .
  Ik snap echt niet dat de mensen gaan kijken , een boycot was beter geweest om ze wakker te schudden

 10. Didron

  Maak de kaarten goedkoper als goedmaker aan ons! Hoop persoonlijk op een (zo goed als) volle bak!!

 11. Joep

  Verwacht niet dat er nu nog veel kaarten worden verkocht. Het is geen aansprekende tegenstander. Wij hebben wel kaarten. Op naar de groepsfase van de EL.

 12. Slingertje.

  Na de wanprestatie tegen Rapid mogen ze blij zijn dat er nog kaarten zijn verkocht voor deze wedstrijd. Alle seizoenkaarthouders hadden gratis naar deze wedstrijd moeten kunne gaan.

  1. AFCA my World

   Als goedmakertje zouden ze geld moeten terugstorten en gratis toegang voor de seizoenkaarthouders bij de Europese wedstrijden, heb alles bij elkaar moeten schrapen om de verhoging te kunnen betalen en word je weer met slecht voetbal beloond !

Comments are closed.