Ulderink: ‘Toevoeging selectiespelers bij Jong Ajax eerder nadeel dan voordeel’

0817jongajax-helmondsport1

Volgens Andries Ulderink, coach van Jong Ajax, is de aanwezigheid van diverse spelers van het eerste elftal niet per se een voordeel voor Jong Ajax. “Ik zie het zelfs als een nadeel. Dit is geen ingespeeld team, ze hebben gisteren alleen één keer samen getraind. Kijk, als je speelt met je eigen groep dan zitten er meer vastigheden in en zijn de jongens gebrand op een goed resultaat”, zo laat Ulderink tegenover Fox Sports weten.

Jong Ajax speelde, met een groot aantal eerste elftal-spelers gisteravond in eigen huis slechts gelijk tegen Helmond Sport. Volgens de Ajax coach ligt het niet aan de instelling van de spelers. “We hebben de afgelopen tijd weinig te klagen over de instelling en inzet tijdens de trainingen.”

Bron: FoxSports

Related posts

11 Comments

   1. Remco425

    Jong Ajax heeft niet als doel alles te winnen en kampioen te worden. 2 spelers kwamen terug van blessures en 2 of 3 anderen moeten wedstrijdritme houden. Alles in het belang van het 1e. Lijkt me normaal.

 1. ritchy

  gewoon je eigen spelers van het eerste en tweede team dagelijks samen laten trainen dan kunnen ze ook aan elkander wennen

 2. Joep

  Ik denk dat je er 1 of hooguit 2 van de selectie van het eerste met jong Ajax mee moet laten doen.

 3. woody79

  jong is om aan te wennen voor de jonkies. de ouderen kunnen dan toch wedstrijdritme op blijven doen.

 4. Litmanen

  Ik vraag me af hoe je je reserves anders spelritme wil geven. Als mensen als Van Rhijn en Fischer nooit spelen dan hoef je ze ook niet te laten invallen. Dat wordt dan een drama. Ik begrijp wel dat Jong Ajax geen prijzen gaat pakken zo, maar het gaat al honderd jaar zo. Alleen als er alleen tweede elftallen in 1 competitie zitten zoals vroeger dan merk je het niet zo.

  1. Velibor

   Ja daarom die kinkel moet niet ouwehoeren en gewoon zen werk doen en dat is die gasten klaarstomen voor het eerste,niet meer en niet minder !

Comments are closed.