Higler fluit zondag NEC – Ajax

nec-ajax_logo

Dennis Higler is door de KNVB aangewezen om aanstaande zondag de competitiewedstrijd NEC-Ajax in goede banen te leiden. Het duel begint zondag om 14.30 uur in Stadion De Goffert in Nijmegen.

NEC begon dit seizoen met een 1-0 overwinning op Excelsior waarna de uitwedstrijd tegen Heracles pijnlijk met 3-0 werd verloren. De laatste keer dat Ajax op bezoek was bij NEC was in het seizoen 2013/14, toen de Nijmegenaren uit de Eredivisie degradeerden. Het werd 0-3 door twee treffers van Siem de Jong en een goal van Nicolai Boilesen (zie verslag en foto’s).

Bron: KNVB.nl

Related posts

24 Comments

    1. dickst14

      nee dat niet. maar 010 heeft na 2 wedstrijden al 2 penaltys kado en een doelpunt tegenstander onterecht afgekeurd. leuk gemiddelde na 2 wedstrijden.

    1. BobbyHaarms

      Zo is dat. Je moet nooit afhankelijk zijn van een scheids, ben je dat wel dan moet je jezelf eens flink achter de oren gaan krabben want dan doe je iets duidelijk niet goed

  1. Schnabbel en Babbel

    Als wenu al niet vrolijk worden van een scheids …… Is gewoon de man die netjes de doelpunten van Ajax moet bijhouden en die van de tegenstander affluiten waar nodig, niet meer en niet minder 🙂

  2. 040-Ajacied

    Nogmaals.. Wat maakt het uit wie er fluit? Wil je kampioen worden moet je van iedereen kunnen winnen, ongeacht wie er fluit.. Klaar!!

    1. motorron

      040 ben het met je eens, maar hoe vaak verliest een ploeg niet door zo’n koekebakker. je zag t afgelopen weekend weer, balletje over de lijn niet gezien. en als je wedstijden wint met 6-0 is er niks aan de hand maar als je probeert een wedstrijd met 1-0 uit te spelen moet je oppassen voor foute beslissingen. nou ja gewoon uit bij nec 0-3 is mooi voor t gemiddelde.

  3. woody79

    ik zie hier weer 0-3 want een scheids is niet boeiend. je moet beter zijn dan je tegenstander volgens mij.

  4. woody79

    2x el ghazinho. vrije trap van schone in de kruising van higler. en 1 in zn oude doel. 0-3. 9 punten uit 3 wedstrijdjes. el ghazi 6 goals. 0 tegen 9 voor. 3 sterren op het shirt. 3 is het magische getal. higler 6 letters. en nee ik ben niet bijgelovig maar zie al 3x 0-3 staan

  5. Rene1964

    Qua scheids lijkt het wel of we iedere scheidsrechter bij voorbaat al tegen hebben! Wat een onzin. Niks mis met deze scheidsrechter. Een speler maakt fouten en een scheids ook. Shit happens, het is alleen Kl.te als het je de winst kost.

Comments are closed.