Heitinga: ‘Had mijn broek bijna tot onder mijn oksels opgetrokken’

0710ajax-nordsjaelland_heitinga

John Heitinga is terug bij Ajax en deze keer hoefde zijn moeder geen goed woordje voor hem te doen want Heitinga werd persoonlijk gevraagd door Ajax om terug te keren bij zijn grote liefde. Heitinga erkent dat er wel veel is veranderd sinds zijn eerste periode in Amsterdam.

‘Ik weet nog goed dat ik destijds door Co Adriaanse uit de A1 werd gehaald en dat er een soort dikkerdjesgroep was. Het waren spelers die een te hoog vetpercentage hadden en s’ochtends om half acht al door het bos renden. Persoonlijk had ik daar geen last van en bij mijn debuut in het seizoen 2001/2002 tegen feyenoord had ik zo’n milimeter kapsel, een smal bekkie en volgens mij stond ik toen met mijn broek bijna tot onder mijn oksels aan de zijlijn om in te vallen. Dat zijn mooie momenten om op terug te kijken’.

Bron: Leeuwarder Courant

Related posts

20 Comments

   1. Anti sigi

    Nou en goede reserve bank is ook wel handig riedewand bijv houd het geen heel sijzoen vol met zn leeftijd

 1. FdB=Ajax

  Ik hoop niet dat hij gehaald is voor een “Ooijer-rol”, want daar vind ik hem nog te goed voor. Waarom heeft hij nog helemaal niet gespeeld? Hoorde dat hij nog fitter moest worden of zoiets?

  1. DennisTheMenace

   Hij is inderdaad gehaald voor een Ooijer-rol. Persoonlijk vind ik ‘m daar te dúúr voor.

  1. Ajax nr 1

   Haha of krijg Johnny zijn broek niet meer over zijn buik:-)) Ik zou je ook graag eens een hele wedstrijd zien voetballen en het graag met eigen ogen willen zien. Want volgens mij ben jij te goed voor de bank.

 2. Joep

  Goed dat hij weer terug is op het oude nest. Hij komt zeker aan spelen toe. Er volgen nog genoeg wedstrijden.

 3. Didron

  Johnny krijgt zijn kans echt wel. De jonkies zullen hun spel niet een heel seizoen kunnen volhouden! BAAS!!

 4. Hika77

  Geweldige voetballer en precies gehaald waar die goed in is. Je zag het toen cirney erin kwam tegen willem2. Even die bemoedigende woorden. Topper op en naast het veld. Die krijgt z’n minuten wel

 5. AjaxKat

  Veltman is weliswaar international, maar heeft nog een routinier naast zich nodig. Die 0-1 tegen Rapid sloeg nergens op van zijn kant. Staat nog zo in m’n geheugen… Hij liep weg van z’n man en in plaats dat ie dan voor de bal gaat, maar ook dat deed ‘ie niet. En Riedewald stond daardoor net op het verkeerde been en dekte de verkeerde kant. Laat Johnny alsjeblieft de belangrijke wedstrijden spelen. De jeugd krijgt nog genoeg speeltijd daar omheen. Jammer dat ze dat niet zien bij Ajax.
  De Snor zei gisteren ook al dat het belachelijk is om Johnny alleen voor de bank te halen. Heeft ie wel gelijk in.

 6. motorron

  Hij moet gewoon speelminuten krijgen, kan ie mooi effe die jonkies op hun plek zetten en coachen. Worden ze echt beter van. He Frank ………hallo Frankie…… hallo …….WAKKER WORDEN !!!!!!!

 7. Schnabbel en Babbel

  Niet zo gek dat hij op de bank moet blijven zitten. Iemand kan nooit met zijn broek onder zijn oksels behoorlijk presteren op het veld. Daarom is hij denk geen succes geworden in het buitenland.

Comments are closed.