Gudelj verontschuldigt zich bij Andrade

0815ajax-willem2_gudelj1

Nemanja Gudelj heeft persoonlijk zijn excuses aangeboden aan Bruno Andrade, zo meldt het Brabants Dagblad. De Braziliaan van Willem II is zo’n zes maanden uitgeschakeld door een scheenbeenbreuk, die hij afgelopen zaterdag opliep na een hard duel met de Ajacied. Gudelj ontsnapte bij de overtreding aan een kaart en zag Andrade in tranen het veld verlaten. Volgens het Brabants Dagblad heeft de middenvelder van Ajax zijn tegenstander inmiddels gebeld, om hem sterkte te wensen met zijn herstel. Gudelj zei dat hij het erg vervelend vindt dat Andrade bij de botsing zijn been heeft gebroken.

Maandag kwam na onderzoek in het ziekenhuis naar voren dat Andrade zijn scheenbeen had gebroken en waarschijnlijk vijf à zes maanden zal moeten toekijken. De linksbuiten was even daarvoor nog verantwoordelijk geweest voor het grootste gevaar van Tilburgse zijde, toen hij een voorzet panklaar op het hoofd van Stijn Wuytens legde, die op de lat kopte.

Bron: Brabants Dagblad

Related posts

37 Comments

  1. ZwarteRotterdamseAjacied

    Sterkte Andrade, goed gedaan Gudelj (de excuses). En hopen dat je gewoon hard blijft inkomen alleen dat de tegenstanders niet meer breken.

  2. Ajacied407

    Gewoon meer dan normaal hoor. Waarom ben je een legend/held als je iemands been breekt en je excuses aanbiedt?

    1. BobbyHaarms

      Niet meer dan normaal dit. We moeten nu niet net doen alsof dit in de krant moet komen. Blijft buiten kijf dat het gewoon netjes is dat Gudelj gewoon doet wat elke voetballer zou moeten doen in zo’n situatie: excuses aanbieden, handen schudden en daarna zonder wrok de deur uitlopen

      1. Remco425

        Het enige is dat als het niet in de media komt dat iedereen denkt dat hij geen excuses heeft aangeboden en is het ook niet goed. Goed van Gudelj, maar idd zoals je zegt, niet meer dan normaal.

  3. Ajax nr 1

    Petje af Gudelj daar kunnen je collega’s een voorbeeld aan nemen. Echt Respect voor deze actie.

  4. ritchy

    het is en was gebeurt in het heetst van de strijd het had iedereen kunnen overkomen goed van gudelj dat hij hem heeft gebeld het zijn immers collega’s

  5. Sonsee

    Vind het netjes dat hij zijn excuses persoonlijk aanbied. Maar was het bij die kramer gebeurd dan had ik die tackle zelfs toegejuicht.

  6. Ajaxforlife

    ps. iets heel anders

    wist niet dat bij athletic bilbao alleen Baskische spelers onder contract mogen staan. ..bijzonder. Wellicht iets voor Psv… alleen Eindhovenaren onder contract. ..;-)

  7. Rene1964

    Ik denk dat ik namens alle Ajacieden met een gerust hart kan zeggen dat ALLE Ajacieden dit incident betreuren. Zelf vind ik het heel erg sneu voor Andrade, die prima speelde en de domme pech heeft zo’n ernstige blessure aan iets redelijks onschuldigs over te houden. Dus namens ons allen: heel veel sterkte met je herstel! Ik hoop dat je er sterker uit gaat komen! Vreemd trouwens dat velen hier Gudelj als een held wordt vereerd, maar goed … (En nee, ik vond het geen smerige overtreding).

  8. woody79

    hoop dat ie snel weer kan spelen. altijd sneu als spelers door dit soort gevallen uit de roulatie raken. sterkte andrade en maak willajax weer snel compleet

Comments are closed.