Gudelj breekt scheenbeen Willem II-speler Andrade

0815ajax-willem2_gudelj1

Willem II-speler Bruno Andrade zal niet met erg fijne gevoelens terugdenken aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Ajax. Na een ietwat ongelukkige actie van Nemanja Gudelj ging de speler naar de grond. Na medisch onderzoek is gebleken dat de Braziliaan zijn scheenbeen heeft gebroken en ruim zes maanden aan de kant staat. De overtreding kon bij scheidsrechter Bas Nijhuis door de beugel want Gudelj kreeg zelfs geen gele kaart voor de overtreding.

Bron: Willem II

Related posts

32 Comments

 1. slm020

  Het ging er hard aan toe maar het was geen bewuste gemenen overtreding !! Andrade klapt ook heel raar met zijn been hard op de grond !! Veel succes Andrade met revalideren !!

 2. afcajax1900

  Het was vast niet gudelj zijn bedoeling om dit aan te richten wel vervelend dat Andrade zijn scheenbeen breekt

 3. wikr

  Was gewoon een ongelukkige actie. Er valt Gudelj dan ook niet veel te verwijten. Wel erg jammer voor Andrade, dat is een erg interessante speler die continu voor dreiging zorgt en nog wel hogerop kan. Hij is van veel waarde voor mijn tweede club, die eigenlijk niet Willem2 maar Ajax2 zou moeten heten. Laten we hopen dat Andrade’s herstel voorspoedig verloopt. Het zou Gudelj wel sieren als hij hem beterschap toewenst en betreurt dat dit is gebeurd. Van de andere kant moet Gudelj wel die strijd in de duels blijven tonen.

 4. 040-Ajacied

  Het is vervelend voor die gap.. Maar geeft gelukkig wel aan dat Gudelj een stevig duel niet schuwt en gewoon vol gas aangaat, en zo iemand hebben we nou juist net nodig!!

 5. Madmike

  Andrade heel veel beterschap. En Gudelj geef die jongen een grote fruitmand en een stripper. Voelt hij zich meteen een stuk beter

 6. Schnabbel en Babbel

  Andrade sterkte. Laten we deze eigen reacties eens onthouden als een van onze eigen spelers het slachtoffer is van een gelijke actie.

 7. Geroldkohlen

  bezoekje brengen excuses aanbieden, fotootje maken met zijn tweetjes dat je op bezoek bent en op Twitter/instagram zetten ofzo, ff laten zien aan de wereld dat je het niet zo meende, want het was niet een bewuste tackle om zijn been te breken!

 8. Rene1964

  S&B; prima gezegd. Heeeeeeel erg veel sterkte toegewenst Andrade. Vond hem de drijvende kracht bij WII. Ik was bang dat hij zijn kruisbanden had af-of ingescheurd. Dat was nog erger geweest, maar een beenbreuk wens ik uiteraard ook niemand toe. Ik denk dat je daar wel wat gemakkelijker en sneller van hersteld.

  1. Rene1964

   Was reactie op SCHNABBEL. Uiteraard zal Gudelj hem gaan bezoeken. Die voetballers kennen elkaar zo’n beetje allemaal wel en velen gaan ook buiten het voetbal om, als vrienden met elkaar om.

 9. Iamsterdam2015

  Oeps……. Nou gudelj zal vast wel contact hebben gehad want hier is hij vast ook ziek van.

  1. BobbyHaarms

   Benieuwd wat die Kramer hier van vindt…..Andrade, voor jou heel veel sterkte toegewenst de komende periode!

 10. LeroyT

  Moet je is na gaan hoe lang het geleden is dat een speler van Ajax zo iets heeft gedaan. In mijn ogen geen vieze maar een ongelukkige overtreding. Maar het geeft wel aan dat er dit jaar wel meer pit in zit dan de voorgaande jaren. Er zijn nu wel jongens bij die een tikkie durven uit te delen.

 11. Ajacied1996

  Eerst zegt iedereen tegen Rapid Wien “die jongen moest Gudelj professioneel neerhalen” en dan doet ie het tegen Willem II want Andrade was er voorbij, en dan is het weer niet goed! Top gedaan Gudelj, sneu voor Andrade maarja!!

 12. Didron

  Excuses aanbieden, een keer op visite, maar dan is het goed. Voetbal is geen korfbal en dit soort dingen gebeuren HELAAS bij een contactsport! Kijk maar wat Bazoer had kunnen overkomen bij Rapid. De beenbreuk van Overmars etc etc. Hoe vervelend het ook is!!

 13. Joeguh9

  Erg sneu voor die jongen! In mijn ogen had het ook Gudelj kunnen zijn die nu een breuk had…beterschap voor Andrade!

Comments are closed.