Jong Ajax niet langs Helmond Sport: 1-1

0817jongajax-helmondsport

Jong Ajax heeft maandagavond niet weten te winnen van Helmond Sport. Met Fischer, Van Rhijn, Van der Hoorn en Sanogo in de basis werd het op de Toekomst 1-1. Jong Ajax kwam na een kwartier op voorsprong door een doelpunt van Muric en zag na een half uur Mike van der Hoorn uitvallen met een kuitblessure. In de tweede helft kon de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam niet meer imponeren en wisten de bezoekers op gelijke hoogte te komen door een doelpunt van Edwards. Ricardo van Rhijn viel daarna geblesseerd uit en werd vervangen door Dankerlui . Beide teams hadden in de slotfase nog kans op de overwinning maar schoten van Van de Beek en Helmond Sport speler Kerk misten op een haar na het doel.

Opstelling Jong Ajax: Onana; Van Rhijn (70. Dankerlui), Van der Hoorn (33. Mirani), Warmerdam, Owusu; Van de Beek, Andersen, Bakker; Muric, Sanogo, Fischer (46. Younes)

0817jongajax-helmondsport1

0817jongajax-helmondsport2

0817jongajax-helmondsport3

0817jongajax-helmondsport4

Bron: Ajax.nl

Related posts

38 Comments

  1. Boristja

   Sjonge jonge jonge hij is er net geef die jongen wat tijd! Het is een back-up als Milik geblesseerd raakt. Zoals iemand al op een ander bericht had gereageerd zivko kan nu minuten maken en als Milik uitvalt heb je een back-up. Prima
   Om zo’n speler te huren.

   1. Ajax-B

    Sorry hoor maar wie huurt nou een spits die zelden scoort? Haal dan gewoon een type spits zoals Pantelic!

     1. Remco425

      Zou paniekaankoop zijn. We hebben Zivko al. Waarom zou je er dan 1 kopen? Hadden we Zivko net zo goed kunnen verkopen ipv verhuren.

    1. Boristja

     Het is ook een bepaald risico wat je neemt, ene pelle speelde eens bij een iets wat kleinere club in een stadje en had ook geen geweldige papieren maar schoot ze er ook allemaal
     In… Soms loopt het goed en soms ook Niet 😉

     1. Didron

      ‘Saynogoal’ gewoon terug naar Arsenal! Verhuur verlies pakken en verdomme een gedegen goede concurrent voor Milik kopen! Houden ze elkaar scherp en wij hebben een echte doelpuntenmaker erbij. Want van ‘Saynogoal’ zal Milik niet wakker liggen! Dus Marc: werk aan de winkel!!

 1. jojocoolio

  Zonde maar wat moeten we er van verwachten… Ze zullen nooit 5wedstrijden als een team spelen…

 2. Ajax nr 1

  Het is triest diep triest bij Ajax. Dit moet in Ajax 1 voetballen. Pfff beter inpakken en wegwezen.

 3. Rene1964

  Diep respect voor je JEROEN. Het kost mij al moeite naar Ajax 1 te kijken. Tenminste, een hele wedstrijd. Maar het is altijd weer hetzelfde liedje: ‘geweldige voorbereiding’ gedraaid, volgens de staf, maar uiteindelijk blijkt weer dat WE gewoon helemaal niet zo goed zijn, als ons wordt voorgespiegeld.

  1. Rene1964

   Ik heb het er wel eens met mijn broer over (Feyenoorder) en hij zegt ook dat het NL voetbal middelmaat troef is. Zo ook bij F. In mijn ogen is P.V huizenhoog titelkandidaat, terwijl ook zij niet eens een geweldige selectie (Europees gezien dan) hebben. Misschien dat onze jonkies (eerste elftal) in een flow komt, vanwege de eerste twee goede uitslagen. Daar is mijn hoop op gevestigd.

   1. toon61

    Tegen beter weten in denk ik Rene1964 , ik hoop het ook , maar ik denk dat het niks word dit jaar , psv word kampioen dankzei het zuinige beleid van ajax , dus ze zorgen ervoor dat psv meer geld gaat verdienen .
    Dus ook meer spelers gaat kopen , en wie loopt achter de feiten aan , AJAX

 4. jojo123

  Hoe jong Ajax speelde zie je soms ook terug in Ajax 1. Voetballend proberen op te lossen … Soms is het gewoon knallen. Voetballend bijna te worden overlopen: eigenlijk niets in te kunnen brengen en niet weten wat te doen als team. Het is nog wel te vroeg in de competitie om er iets over te zeggen. Er zijn wel al wat lichtpuntjes te zien maar het mag wel wat beter zeg ..

  1. Rene1964

   Tja, het zal gaan zoals het meestal gaat: met een up en een down. (Voorlopig alleen die laatste) maar het seizoen duurt nog lang.

 5. Rene1964

  Wat Sanogo betreft: het blijkt maar weer dat die Engelsen ook maar alles willen kopen, wat los en vast zit. Blijkbaar hebben ze hem gekocht aan de hand van een ingestuurd videootje of zo, met wat sterke momenten in jong Frankrijk. Maar dat is nauwelijks een graadmeter. Engelsen denken: hij is groot en sterk, die must we have 🙂 (op z’n van Gaals)

  1. toon61

   arcenal laat hem niet voor niets gaan , niet omdat hij zo goed is , ze kunnen niks goeds huren , zelfs zwolle doet nog beter zaken , te gek voor woorden .

 6. toon61

  Overmars slaagt er toch elke keer weer in om een speler te vinden die er geen reet van kan , dat is ook een gave hoor .Stelletje krenten zijn het , ik ben op en top ajacied , maar soms als ik zit te kijken denk ik wel eens , ik hoop dat ze op hun flikker krijgen .

 7. ritchy

  van rhijn had die bal weg moeten rossen ipv tegen ze ploeg genoot aan schieten dan hadden ze gewonnen en dan ook nog zo’n wegwerp gebaar naar onane van rhijn ga is een keer met je hoofd voetballen en raak niet in paniek bij twijfel bal altijd buiten de lijnen knallen

 8. Geroldkohlen

  het is niet normaal hoe slecht dit was, mensen hier op het forum die zeggen dat sanogo gehuurd om de stand in te zijn van milik, vraag ik me af waar hun verstand is gebleven een stand in wilt zeggen , dat wanneer de eerste keus uitvalt door blessure of schorsing, dat de stand in bijna gelijkwaardig zou moeten zijn met de eerste keus!!! maar deze jongen kan niet eens een vuist maken tegen helmond sport!! dit zijn toch wedstrijden waarbij je moet laten zien aan frank dat jij degene wilt zijn die in de basis hoort spelen in het eerste! je had beter zivko kunnen houden als stand in! dit is zorgelijk wat als milik geblesseerd raakt moet hij dan milik vervangen?? ik houd mijn hart vast? snap niet dat ze hem gehaald hebben, ze waren toch ook bezig met cardozo niks meer van gehoord hoe of wat!!! dan gaan mensen hem vergelijken met pelle bij 010, nou 1 ding weet ik wel als 010 130 miljoen op de bank had staan dan hadden ze never nooit de gok genomen met pelle! en hadden ze een echte spits gehaald! en dan nog maar te zwijgen over de rest ,dit is krenterig wanbeleid!!!!!

  1. toon61

   We gaan weer een mooi kut jaar te gemoed , dat had ik al gezegd , en het komt nog uit ook let maar op .
   WAt een slapers bende is het toch , wan beleid ten top ,geld zat en dan zo zitten cente neuken , er moet een opstand komen van de sups , maar die doen ook geen reet , alleen op een trommel slaan en in hun blote bast gaan staan , daar win je geen voetbal mee , en zie je geen mooie wetstrijden

 9. Slingertje.

  Amateuristische toestand op De Toekomst waar de lijnen totaal niet te zien waren dus dat zal wel een boete gaan opleveren. De wedstrijd zelf was ook niet veel en had meer weg van een balletvoorstelling met dat baggerweer.

  1. toon61

   Dans mariekes zijn het , klote klappers die er niks van kunnen , ook die ficher , wat is die jongen slecht geworden , dat is toch geen links buiten voor ajax , hij kan ook niemand voorbij , knijpt altijd naar binnen toe , en loopt zich vast , ik heb het nu wel over de wetstrijden van dit nieuwe jaar , hij is nog lang niet goed voor het eerste , de boer heeft een plaat voor zijn kop die zo dik is dat hij hem niet op kan pakken .

 10. knudde32

  sjonge wat was jong ajax slecht en dat met al die zogenaamde eerste elftal spelers die mee deden om je dood te schamen ze hadden eigenlijk moeten verliezen tegenstander was veel sterker en die huur spits van arsenal is helemaal lachwekkend

Comments are closed.