El Ghazi: ‘Dit gemiddelde houd ik niet vol’

0815ajax-willem2_elghazi

Anwar El Ghazi maakte vorig weekend twee doelpunten in het AFAS Stadion tegen AZ (0-3) en nam zaterdagavond andermaal twee goals voor zijn rekening in Ajax’ eerste thuiswedstrijd tegen Willem II. Hij staat nu dus op vier doelpunten, maar waarschuwt alvast dat hij de competitie niet zal eindigen met een duizelingwekkend aantal treffers. “Dit gemiddelde houd ik niet vol hoor. Het houdt een keer op, hè”, aldus de aanvallertegenover RTV Noord-Holland.

Hij erkende dat hij zichzelf ook niet al te sterk vond spelen. El Ghazi ergerde zich zichtbaar toen hij kort voor de 2-0 de paal raakte. “Ik wist dat mijn momenten zouden komen. Ik zit op dit moment heerlijk in mijn vel en hoop dit nog lang vast te houden. Maar het zou ook kunnen dat ik nu vijf duels niet meer scoor”.

Bron: RTVNH.nl

Related posts

30 Comments

  1. Ramon1

    Jawel met zijn talent en de wil is er ook komt goed scoren kan die goed nou dr bal nog wat vaker afgeven en beter mannetje uitspelen. Maar die jongen komt er zeker als vind ik het al knap 4 goals en sommige niet de minste

  2. pietprecies

    Prima die zelfkritiek, komt er wel! Maar hik heeft gelijk dat t lastig gaat worden om dit gemiddelde vast te houden want elke volgende tegenstander gaat hem strakker dekken

    1. BobbyHaarms

      Uitstekend gemiddelde en hopelijk geeft dit hem een boost om steeds langer een hoog niveau te behalen tijdens een wedstrijd. Maar je moet altijd alles geven en dus ook de ambitie uitspreken dat je er elke week minstens 2 in wil knallen, niet zeggen dat je dat niet volhoudt.

  3. FdB=Ajax

    Hij heeft wat kritiek gehad over het feit dat hij zijn mannetje te weinig passeert. Ik zeg niet dat die kritiek onterecht is, maar wel dat deze gast pas (net) 20 is geworden dus wisselvalligheid hoort erbij.
    Ik weet zeker dat Ajax met Anwar een supertalent in huis heeft die over twee seizoenen (helaas) naar een Europese topclub vertrekt (voor 30 miljoen)

    1. Litmanen

      Als er niu bij elk falen of een vormcrisis de leeftijd een excuus gaan vinden. dan kunnen we beter stoppen hier! De gemiddelde leeftijd van het elftal is geloof ik 20 jaar!
      Nokken hiermee. als ze slecht zijn dan zijn ze dat en als goed zijn mogen ze dat ook horen.
      Overigens, El Ghazi was eigenlijk de zwakste schakel zaterdag. Als hij niet gescoord had was het helemaal niks met hem geweest.
      Had hij dan ook zo’n keurig interview gegeven?
      Blij met de drie punten, maar het moet donderdag een tandje hoger.

  4. AFCA my World

    Zelfreflectie is perfect,voorbeeld voor jonge voetballers ! Gewoon blijven proberen zoveel mogelijk te scoren,gaat het elftal wat makkelijker spelen !

      1. creutz1977

        idd wat een jankbal zeg… 6 punten.. 6 voor nul tegen en dan heb je natuurlijk nog weer van die jankballen

  5. Didron

    Grilligheid hoort er bij! Hij is pas 20! Maar ik vind het super dat hij nu zo reageert! Zelfkritiek en zelfreflectie is goed! Ga zo door Anwar!

  6. renszo

    Hij scoort wat natuurlijk geweldig is maar wat een slechte wedstrijd van zijn kant. Niks lukte gewoon en dat moet je hier ook gewoon kunnen zeggen zonder een zeikerd genoemd te worden.

    1. matti2002

      Altijd grote voetballers gebruiken van hoe de spelers zijn! Anwar is Anwar en Anwar is goed! En hij komt er wel!

  7. -buitenkantje rechts-

    Mooie voetballer hoor! Lekkere pingelaar die doelgevaarlijk is.. Zou hem graag nog een jaar of 3/4 bij Ajax houden.

  8. Joep

    Gisteren heeft hij behoudens zijn twee goals en bal op de paal nog te weinig laten zien. Hij beschikt wel over veel talent. Hopelijk kunnen wij nog lang genieten van hem.

  9. Nummer 12

    Kom op hee, positief ! 2 duels, 6 punten, 6 goals. En t kan allemaal nog zoveel zoveel beter.

    Vind wel t feit dat de enige voorzetten die er (gister) komen van Dijks (doet t top) zijn een beetje erg matig. Maar ok, t worden interessante potjes !

  10. fjonkman

    Als hij ook oog houdt voor zijn medespelers, heb ik geen moeite met twee goals per wedstrijd van hem hahaha

  11. Geroldkohlen

    hij doet veel goed maar ik zou wel wat meer acties willen zien naar de achterlijn, en wat meer voorzetten geeft.

  12. Ramon1

    Nou de bal af en toe afgeven en ne acties nog wat verbeteren en je word een topper el ghazi ik heb vertrouwen alleen ook zorgen dat je assist op je naam hebt staan maar verder groot talent en de media gaan vanzelf respect voor hem krijgen

  13. Pazuzzu

    Ga als vleugelspits nu eindelijk de centrumspits bruikbare ballen leveren! En probeer dat wel met een hoog gemiddelde aub. En de andere vleugelspeler ook. Milik wordt gewoon genegeerd lijkt het wel. Hij is goed genoeg om topscorer van de eredivisie te worden, maar met dit gemiddelde van onbruikbare ballen eindigt hij godsamme nog onder K en K van de K4 club. 🙁

Comments are closed.