De Boer: ‘Wissel Bazoer was uit voorzorg’

0815ajax-willem2_bazoer_cerny

Frank de Boer liet na afloop voor de camera van Fox Sports weten dat zijn spelers min of meer ongeschonden uit het duel tegen Willem II zijn gekomen. Riechedly Bazoer verliet het veld met wat last. ‘Hij kreeg in de eerste helft een tik op zijn knie. En de tweede helft weer. We wilden gewoon geen risico nemen. Met het oog op het duel tegen Jablonec heb ik ook Klaassen wat rust gegeven. Dat kon ook in deze wedstrijd’, aldus De Boer.

Bron: FoxSports

Related posts

12 Comments

  1. BobbyHaarms

    Wat een Baazoer is het ook! Maakt echt nog wel foutjes maar speelt als een volwassene tussen zijn oudere medespelers..voorzichtig mee zijn dus, donderdag moet ie er weer staan (net als de rest trouwens)

  2. Remco425

    Dat is het voordeel met dit soort uitslagen, je kunt wat voorzichtiger met het talent omspringen en roofbouw voorkomen

  3. dioajax

    Bazoer is een heel grote talent en in zijn leeftijd is hij zo belangrijk…goed gedaan van De Boer omdat we ook een europa league wedstrijd hebben deze week…goed gedaan en hoop dat Bazoer nog een paar jaartjes bij Ajax speeld voor zijn ontwikelling…

  4. LeroyT

    Vond hem gisteren niet heel best spelen hoor. Veel brengen van de bal ipv snel doorspelen. Maar hij was gelukkig niet de enige.

  5. fjonkman

    Het was een verstandig besluit. Er staat die jonge gasten nog een lang en zwaar seizoen te wachten, dus die rust moeten ze ook pakken

Comments are closed.