Van der Hart vertrekt definitief naar PEC Zwolle

0208vanderhart

Mickey van der Hart vertrekt bij Ajax en zet zijn loopbaan voort bij PEC Zwolle, zo laat Ajax via de officiële kanalen weten. Van der Hart stond nog tot en met 30 juni 2016 onder contract bij Ajax.. Van der Hart kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Go Ahead Eagles. De doelman speelde één officiële wedstrijd voor Ajax en dat was de bekerwedstrijd tegen ASWH op 29 oktober 2013.

Bron: Ajax.nl

Related posts

32 Comments

  1. toon61

    Stunt in de maak: Ajax wil Vermeer terug
    Stunt in de maak: Ajax wil Vermeer terug
    14-8-2015 12:12 – Ajax is achter de schermen druk bezig met een mogelijke terugkeer van keeper Kenneth Vermeer. Wanneer doelman Jasper Cillessen naar Manchester United verkast, zal Ajax een poging doen om Vermeer terug te halen naar Amsterdam, zo weet AjaxPrimeur.nl te melden.

    Wanneer David De Gea verkast zal Manchester United alles op alles zetten om Cillessen naar Old Trafford te halen. Ajax gaat dan op zoek naar een goede vervanger en komt hiervoor uit bij doelman Vermeer. De 29-jarige ex-goalie van Ajax zou de perfecte opvolger zijn van Cillessen in de ArenA. Opmerkelijk is dit wel te noemen, aangezien Vermeer een jaar geleden Ajax verliet voor een contract bij aartsrivaal Feyenoord.

    Vermeer zou bij Feyenoord een gelimiteerde transfersom van 5 miljoen euro in zijn contract hebben staan. Dit bedrag zou Ajax zonder problemen willen betalen, om zo Vermeer terug te halen naar Amsterdam.

  2. toon61

    Het zou zo maar kunnen , maar dan is het weer een flater van de bovenste plank , wat een beleid , een miljoen verkopen , en dan een eigen speler terug kopen voor 5 miljoen .

    1. FdB=Ajax

      Wat een onzin. Vermeer wilde destijds geen tweede keeper zijn, en Cillessen is/was gewoon beter. Maar jij vindt dat Ajax hem toen gewoon had moeten houden voor het geval dat Cillessen twee jaar later misschien verkocht zou worden ofzo?

    2. Litmanen

      zo goed vind ik Vermeer niet. Als 010 niet zoveel mazzel had gehad tegen Utrecht, dan hadden ze door Vermeer verloren. En dat was niet zijn eerste fout.

  3. Litmanen

    Als je opa in het eerste heeft gespeeld en jij ook, al was het maar 1 keer, dan ben je een echte Ajacied. Veel geluk!

  4. Rene1964

    Volgend jaar wordt ie weer teruggehaald :)) Dat gaat ook een traditie worden. Ik zag in hem wel een waardig opvolger van Cillessen (een paar jaar geleden). Maar van Leeuwenburg vond en vind ik dat ook.

  5. jojo123

    Succes … Volgend jaar weer terug in de Arena. Maar groot gelijk om weg te gaan. Meer kans om te spelen.

  6. Eric1968

    Een speler terug halen voor 5 miljoen die je gratis hebt weggeven aan 010 dat begrijp ik echt niet.

    1. Schnabbel en Babbel

      Het komt van voetbalprimeur af hoor. 80% van hun nieuws komt van roddel langs de zijlijn van het trainingsveld van een andere club.

Comments are closed.