There are no ads, please add some


Henk Veen gaat vandaag trouwen!

0814henkenfreeda

Een heugelijke dag vandaag voor kunstenaar Henk Veen en zijn aanstaande vrouw Freeda. Na wat menselijke ongemakken is het vandaag feest voor het Amsterdamse koppel.

Henk maakt al jaren prachtige kunstwerken en  haalt zijn inspiratie uit het leven dat hij leeft in Amsterdam. Hierdoor zijn de schilderijen van zijn hand heel herkenbaar en hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op het doek te zetten. Bekende personen waaronder Johan Cruijff, Frank Rijkaard, Joan Laporta en Piet Keizer zijn in het bezit van een schilderij ontworpen en gemaakt door Henk.

Wij zijn er trots op dat wij Henk als partner hebben en dat hij bij onder andere de rubriek Gametalk elke keer weer een tekening beschikbaar stelt die wij verloten onder onze volgers. Wij als redactie van AjaxFanzone willen Henk en Freeda dan ook van harte feliciteren met hun trouwdag vandaag en wensen hun heel veel geluk en gezondheid toe voor de toekomst!

Meer Henk Veen: Bekijk zijn website HenkVeen.nl

0729rapid-ajax-henkVeen


Gerelateerde posts

41 reacties

  1. BenitoAjax

   Gefeliciteerd aan Henk en zijn toekomstige vrouw!

   Like zoveel mogelijk om Henk en Freeda geluk te wensen!

   1. antonajax

    Is dit een nieuw fenomeen om om zoveel mogelijk likes te schooien? Je bent nu al de 3e waar ik het lees..slaat toch nergens op de reden die je aanvoert

 1. BenitoAjax

  Gefeliciteerd aan Henk en zijn toekomstige vrouw!

  Like zoveel mogelijk om Henk en Freeda geluk te wensen!

  1. AjaxKat

   Tsja… Ik lees via Facebook een verhaal dat Ajax achter de schermen probeert Vermeer terug te halen als eventuele opvolger voor Cillissen. Lijkt me vééééél geschikter als opening voor een app/site voor Ajax-nieuws.

   1. SPHAFCA

    Komt van voetbal primeur, zou het niet te serieus nemen, ballensite. Dat ene Henk gaat trouwen boeit me verder ook geen hol

    1. AjaxKat

     Dan is het juist zaak voor deze app/site om dat bericht te bevestigen of te ontkrachten. Dan heb je eigen nieuws… In plaats van de trouwplannen Henk.

Reageren is niet mogelijk.