De Boer hekelt handelswijze Boilesen: ‘Hij mag God op zijn blote knieën danken dat wij zo’n aanbieding doen’

0206ajax-az_boilesen

Nicolai Boilesen is uitgespeeld bij Ajax en komt definitief niet meer voor in de plannen van Frank de Boer, zo liet de trainer weten op de wekelijkse persconferentie. De Deen kreeg een aanbieding van Ajax maar sloeg die af en heeft zijn zinnen gezet op een vertrek uit Amsterdam.

‘Boilesen weet hoe de vlag erbij hangt en hij kan vertrekken bij Ajax. Wij hebben hem een aanbieding gedaan maar hij verlangde meer geld. We weten wat spelers zo ongeveer bij Ajax verdienen, dat weten jongens ook van elkaar. Als je een superseizoen hebt gedraaid, kun je het nog proberen dat te vragen. Maar als je een slecht seizoen hebt gehad, mag je God op je blote knieën danken dat we zo’n aanbieding doen. Ik zag in hem een ervaren speler die de jeugd op sleeptouw moest nemen’. Of Boilesen mag aansluiten bij Jong Ajax is De Boer duidelijk. ‘Nee dat zal niet gebeuren want wij zijn op dit moment niet bezig met Boilesen, wel met andere jongens. We rekenen dit seizoen niet meer op hem. Gezien zijn kwaliteiten zal er wel een club komen’, aldus De Boer tegenover Ajaxlife.

Bron: Ajaxlife

Related posts

78 Comments

  1. antonajax

    Hierin heeft Frank echt groot gelijk. Die Boilesen spoort niet! Helaas komen steeds meer clubs erachter dat ie niet zo goed is als ze dachten!

      1. De Ajacied

        Met Frank valt niet te sollen en terecht
        Wij moeten ook niet vergeten dat boillesen ook goede dingen voor ons heeft gedaan, toch?

        1. Anti sigi

          Tja aanvallend vind ik hem erg sterk en miss past ie gwn niey in het ajax spel maar wel een minpunt is dat die gast veels te Vlaak blessures heeft

          1. Ajax nr 1

            Misschien had Frankie dat ook kunnen zien. Vorig seizoen stonden te veel spelers op de verkeerde plek. Als wij het zien moet onze staf het zeker gezien hebben. Maarja gebrek aan beter zeker.

          2. Remco425

            Raakt altijd de bal kwijt en kon geen pasje over 2 meter geven. Ja, erg sterk als aanvaller idd

        1. Anti sigi

          Ik bedoel ook niet dat hij persee lv hoeft te staan maar bij bijv 5-3-2 als meest linker verdediger dat hij veel aanvallend mag spellen zou die bij bepaalde clubs wel kunnen passen

    1. -THE BULLDOG-

      Mannen, ik heb vernomen dat Ajax achter de schermen werkt aan een terugkeer van Kenneth Vermeer!!
      Hij zou de opvolger moeten worden wanneer Cillessen vertrekt naar Man. United.

      1. Oosterse Ajacied

        Heb het ook gelezen. Dat geloof je toch zelf niet? Ik zou het super slecht vinden in ieder geval. Laat Vermeer maar mooi bij Feyenoord de ballen doorlaten. Met Vermeer heb je wel een hele sterke achterhoede nodig.

    1. Litmanen

      Ik snap het niet helemaal. Boilesen was een van de zwakste spelers afgelopen seizoen. Desondanks maakte De Boer hem aanvoerde en stelde hij hem elke week op…….

      1. AFCA my World

        Is vrij simpel,hij hoopte hem naar een hoger niveau te tillen (helaas niet gelukt) en zo zijn kwaliteiten te tonen !

        1. Litmanen

          En hij is stronteigenwijs. Kom op zeg! De hele wereld had het over het verschrikkelijk slechte spel van Boilesen en De Boer bleef om ondanks alles gewoon opstellen. Hoe lang mag je dan slecht zijn omdat je naar een hoger niveau toe gaat? Dan meld ik me ook nog even aan bij de selectie.
          Ik bedoel alleen maar, hij hield hem de hand boven zijn hoofd en nu brandt hij hem zelf af!

      2. Remco425

        Afgelopen seizoen ja, maar daarvoor maakte hij hem al aanvoerder. Ook Frank heeft geen glazen bol

  2. jojocoolio

    Ondankbaar kreng is het… Zoveel kansen en zo veel geblesseerd en Ajax blijft achter hem staan…. En dan nu zo doen…. Opzouten met die GELDWOLF die niks presteert….

    1. BobbyHaarms

      Eindelijk spreekt Frank zich in het openbaar uit over deze kwiebus. Hiervan is geen woord gelogen en ja het mag hardop gezegd worden: het is de waarheid en niks meer dan de waarheid. Blijft de vraag staan waarom Ajax in godsnaam iemand na zo’n ongelooflijk rampseizoen een contractverbetering in het vooruitzicht stelt. Als ik een jaar bij mijn baas werk zoals Boilesen het afgelopen seizoen voetbalde dan sta ik gegarandeerd op straat.

  3. jojo123

    Als ik me niet vergis willen ze het geld dat boilesen gaat opbrengen gebruiken voor het upgraden van Klaassen. Die heeft vorig jaar ook een slecht jaar gespeeld en als centrale middenvelder geen bal geraakt en gemaakt.. Toch weer een beetje krom van de boer. Geen van alle selectiespelers verdient een upgrade behalve misschien de jongelingen zoals el ghazi en bazoer. Bazoer was de enige samen met sereno die de kar trok, ook Klaassen niet….

    1. toon61

      El Ghazi ook niet , die was ook niet goed , kan geen man voorbij , scoort veelste weinig , hij krijgt zat kansen , maar maakt er weinig , zo af en toe een goal .
      Jammer er zit veel potentie in , hij vind zich ook zo goed , daar moet de boer eens voor waken , en ze met de benen op de grond zetten , die verwende rijke kinderen .

      1. AFCAoostNL

        Precies niet zo goed? In een team wat niet heel goed heeft gedraaid maar 2de is geworden was hij vaak juist 1 van de beteren en heel veel werk verzet van box tot box

    2. Ruben

      Gast, lees je bericht over Klaassen even terug en kom dan tot de conclusie dat je grote onzin hebt gepost !! Een van de grootste talenten van Ajax en een grote ambassadeur van de Ajax filosofie/jeugd. Klaassen verdiend een upgrade.

  4. antonajax

    El ghazi niet.
    Bazoer wel en serero komt voorlopig niet in de plannen voor(wat ik niet snap) serero is gewoon een topper

  5. toon61

    Frank heeft hem zelf zo gemaakt , dat hij denkt dat hij heel goed is , door hem elke wetstrijd op te stellen , terwijl hij er geen donder van kan , en dat nog eens aanvoerder maken ook .
    Vind je dan gek dat ze het in de kop krijgen , de boer is net zo schuldig , nu moet hij niet janken .

  6. motorron

    he Jojo die Klaassen is geen geldwolf, geen speler die dreigt met andere aanbiedingen en zeker een Ajacied. ik denk alleen al om die instelling wil Ajax hem, ondank een dip in zijn vorm, belonen. neem van mij aan die jongen betaald dat terug.

  7. 1910Radom

    We hebben allemaal vergeten wat Boilisen heeft voor Ajax gedan weggooien is het beste foej ajacides

  8. Didron

    HELDERE TAAL van Frank!! Hopelijk komt er voor de transfer deadline nog een clud die hem wil overnemen. En dan wens ik hem veel succes en plezier! WZAWZDB, en Boilesen niet 😉

  9. Ajax nr 1

    Als je zoveel VEREN in je REET heeft gekregen van FDB afgelopen seizoen had ik ook om opslag gevraagt niets verkeert aan uit Boilesen oogpunt. Maar ik ben blij dat nu ook Frankie zijn ogen zijn open gegaan. Nu geen praatjes meer Boilesen en ga lekker ergens anders voetballen. Achteraf kletsen blijft makkelijk ook voor Frankie

  10. woody79

    ik snap niet dat ze van boelies oprotpremie en middelmatige speler zoals URBY een contract geven. Links is altijd een lastig kantje ??

  11. Hika77

    Wat een mafketel. Hoe groot is die plaat voor z’n kop? Zo’n ontzettend slecht seizoen spelen, uitgefloten worden en dan nog bij jezelf denken, mwah, ik vond het wel lekker gaan.
    Heel snel lozen die pannenkoek.

  12. Geroldkohlen

    het is onvoorstelbaar dat hij uberhaupt een nieuw contract kon tekenen! dat zegt mij ook genoeg!

  13. AFCAoostNL

    Hij zegt ook dat ze anders dijks niet teruggehaald hadden is vind ik overbodige informatie en niet handig om te zeggen..

  14. Remco425

    Ik vind vaak dat dingen binnenskamers horen te blijven, maar dit vind goede taal van Frank. Ook naar eventuele toekomstige gevallen. De spijker op zn kop!

  15. Gert Ajax

    Al komt Telstar hem halen als die maar weg uit Amsterdam is.
    Die jongen heeft teveel kapsones en te weinig kwaliteiten voor Ajax.

  16. Kingerwin

    Wtf! Zo’n seizoen spelen en dan vragen om loonsverhoging? Als het een beetje kerel was zou hij aanbieden om geld terug te betalen. Laten we hopen dat er een club komt die hem wil hebben.

  17. kessfr01

    dit is een goed voorbeeld voor de rest
    hoge eisen stellen weg ermee ze zijn alleen met geld bezig en de club interesseert ze helemaal niks.arrogante kwal die niks kan.

Comments are closed.