‘Genoa ziet in Aké alternatief voor Boilesen die nu naar Aston Villa wil’

0301psv-ajax_boilesen

De transfer van Nicolai Boilesen van Ajax naar Genoa staat op losse schroeven. De Italianen weigeren een bankgarantie te overleggen, waardoor ook Boilesen aan het twijfelen is geslagen. Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport wordt de aandacht door Genua zelfs al verlegd naar Chelsea-speler Nathan Aké. Boilesen zou inmiddels zijn zinnen hebben gezet op een overgang naar Aston Villa.

De twintigjarige oud-feyenoorder Aké komt bij Chelsea niet aan spelen toe. Genoa hoopt hem een jaar te kunnen huren, maar is niet alleen. Ook Leicester City, Aston Villa en Newcastle United zouden interesse hebben in Aké. De Oranje-jeugdinternational speelt het liefst controlerend op het middenveld, maar kan ook centraal achterin en als linksback uit de voeten. Volgens de krant heeft Aké ook nog enkele opties in de Bundesliga waaronder Borussia Mönchengladbach en VfB Stuttgart.

Bron: Gazetta dello Sport

Related posts

43 Comments

      1. De Ajacied

        Hij heeft ook goeie dingen voor Ajax gedaan jongens vergeet dat even niet,
        We steunen hem overal
        WZAWZDB

  1. lezerG

    Boilesen, als je dit leest: ga naar Villa of toch naar Genoa of nog een andere club. Zal ik je brengen?

  2. Royb020

    Haal me geen reed uit waar hij naar toe gaat!! Als hij maar op rot!!!! En snel een beetje!!

  3. Iwanov

    Ik wens hem het allerbeste bij welke club dan ook. Niet genoeg voor Ajax maar een leuke speler voor een laagvlieger in Italië

    1. Velibor

      Inderdaad we gaan ons toch niet meer druk maken waar hij heen gaat pfff fijn naar engeland , hoop dat het hem goed en das laatste wat ik er van zeg,punt uit!

  4. 040-Ajacied

    Post even alleen een bericht als het rond is en z’n handtekening ook daadwerkelijk op ’n contract staat ergens.. Word hier moe van…

  5. Rene1964

    Maar ja, qua weersomstandigheden kan ie toch beter naar Barcelona of Real Madrid. Eventueel Sevilla … (Se)villa … ik wist ergens dat WOODY en ik op één lijn zaten !

  6. Litmanen

    Gewoon drie miljoen binnen halen. Als hij niks opbrengt wordt dat weer verrekend met de salarissen van de spelers die ze willen houden.
    En dat vinden mensen hier dan weer heel normaal…..

  7. Geroldkohlen

    je raakt hem aan de straat blijkbaar nog niet kwijt! kunnen ze niet zeggen dat hij transfervrij kan vertrekken!

  8. jojo123

    Ik zou als Ajax ik was ake halen voor de linksachterpositie… En evt verdedigende middenvelder. Helaas wil Ajax een bankgarantie net zoals bij Kizna. Dus zo komt Ajax zelf ook niet af van Boilesen …

    1. Schnabbel en Babbel

      Aké kan kiezen uit Italie en Engeland dus Nederland is dan niet in beeld. Dat Ajax een bankgarantie wil is heel goed en heel gezond en verre van “helaas”. Doe je dit niet kan je je club net zo goed meteen opdoeken want dan ontvang je je centjes nooit meer.

Comments are closed.