Ajax speelt return tegen FK Jablonec om 18:00 uur

jablonec-ajax_logo

Ajax speelt de returnwedstrijd in de voorronde van de Europa League tegen FK Jablonec op donderdag 27 augustus om 18:00 uur. Plaats van handeling is het Strelnice Stadion in Jablonec. Eerder was al bekend dat de thuiswedstrijd op donderdag 20 augustus om 19:00 uur zal plaatsvinden. Het loopt overigens nog niet storm met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd waardoor Ajax besloten heeft om voorlopig alleen kaarten voor de eerste ring in de verkoop te doen.

Bron: Ajax.nl

Related posts

33 Comments

  1. Joep

    Het is nog steeds teleurstellend dat onze club voorronde EL speelt. Voor de thuiswedstrijd hebben wij kaarten.

    1. AFCA my World

      Vanwege de teleurstelling ga ik naar geen van beide, laat maar lopen en gooi alles op de competitie en de beker !

  2. lrsvdrk

    we zijn dan toch al door. eerste wedstrijd gewoon kei hard winnen met 5-0 en dan is het prima al spelen ze om 1uur smiddags

  3. BenitoAjax

    Wij gaan ze kapot spelen! De spelers en de supporters maken de naam Ajax weer groots!

    Like als je mee doet!

    WZAWZDB

  4. Didron

    1800, als was het 1200… Na de thuis wedstrijd is de uitwedstrijd een veredelde oefenpot! WZAWZDB!! Ajax Goden, super Joden!!

  5. pietprecies

    Wtf wat een kut tijd zeg!! Heenwedstrijd ook eigenlijk maarja vooruit. UEFA maffia weer, zenden de voor hun minder interessante wedstrijden uit op dit soort tijden en die waar ze het meeste sponsor poen voor vangen om 2100..

      1. Schnabbel en Babbel

        Laat Schnabbel zijn gang maar gaan anders, die stopt zo een gedraaide drol in de zak van een UEFA bobo 😉 standaard grap van hem.

        1. woody79

          ha ha ik zeg altijd: als ik de loterij win, ga ik bij mn baas op zn bureau schijten en zeggen dat ik alleen nog maar halve dagen werk

  6. Ajax nr 1

    Dit zijn de wedstrijden die rampzalig zijn voor de werkende supporter. Werk je tot 17.00 uur is het bijna onmogelijk om een wedstrijd van je club te gaan kijken zowel thuis als op de bank. De tegenstander is onbekend zeggen ze in de staf maar niet onverslaanbaar dus reken ik op 2 keer winst al wordt wel moeilijk omdat hun fysiek sterker zijn. Maar we zullen ons best doen om Ajax te steunen of je er nu wel of niet bij kan zijn. Ajax zit in het hart. Is wel jammer dat we op de transfermarkt niet zulke goede zaken hebben gedaan.

Comments are closed.