Boilesen twijfelt over overstap naar Genoa wegens niet nakomen bankgarantie

0312dnjepr-ajax_boilesen

Ajax en Genoa zijn het in grote lijnen eens over de overgang en transfersom voor Nicolai Boilesen maar de speler zelf twijfelt of hij de overstap naar Italië gaat maken. Eén van de redenen is dat Genoa CFC de beloofde bankgarantie nog steeds niet naar Ajax heeft gestuurd. Zaakwaarnemer en vader Kenny Boilesen is daarom teruggekeerd naar Denemarken en ziet af van een voorlopige transfer. Hierdoor loopt Ajax minimaal drie miljoen euro mis en blijft Boilesen voorlopig op de loonlijst staan in Amsterdam.

Bron: De Telegraaf

Related posts

45 Comments

    1. antonajax

      Ja inderdaad! Had trouwens wel begrepen dat hét twijfelpunt is dat genoa als wanbetaler te boeken staat qua o.a salaris.
      Dus ergens kan ik het wel begrijpen, wat zou jij doen als je hoorde dat de kans groot is dat je salaris niet of niet steeds optijd word betaald?

  1. paullus

    Dit kost contract verlening voor onze aanvoerder
    Ik wou dat het zooitje wat daar in de top zit
    Een geweldige schop onder hun kloten kreeg
    Het klopt toch van geen kanten dat eerst spelers verkocht moeten worden om andere spelers een contract verlening te geven.

    1. Litmanen

      eens. En ik zal het hier nog eens zeggen: een beter contract betekent een veel hogere transfer waarde bij verkoop. Dus erg dom om je beste spelers niet het best mogelijke contract te geven!

  2. RobMafca

    Het zit ook niet mee bij hem.
    Ik hoop dat hij nog een mooie transfer kan maken.

    Persoonlijk zou ik hem nooit afvallen want voor zijn blessures was hij gewoon een topverdediger! Heeft helaas na zijn blessure niet meer zijn niveau gehaald, wat al triest genoeg voor hem is.

    Het beste Boilesen!

    1. qazqaz

      Helemaal gelijk.
      Heb zelf misschien ook wel eens een “Boilesen” grap gemaakt.
      Maar die jonge doet wel zijn best en probeerd het toch, alleen na zijn blessure te licht bevonden jammer genoeg.
      Zelfde wat jij zei: Het beste Boilesen!!!

  3. Martin_FSide

    Helaas had hem graag zien vetrekken naar Genoa, deze man is grootverdiener bij Ajax maar presteert het slechts van allemaal!

  4. Mokum76

    Kan Ajax die bankgarantie niet geven? Pfff, deze jongen moet weg, kost Ajax alleen maar geld zo

  5. Joep

    Het afgeven van een bankgarantie is toch iets wat speelt tussen de clubs. Of speelt er iets anders. Andere club of wil hij een hoger jaarsalaris. Door het niet doorgaan, kan Ajax het contract van onze aanvoerder ook niet openbreken.

  6. Didron

    Hopelijk voor Boilesen en voor ons aller Ajax komt Genoa snel met de bankgarantie! Voor alle partijen het beste!!

  7. Komen

    Is bang dat als de bankgarantie al moeilijk is. Dat hij straks z’n veel te hoge salaris ook moeizaam ontvangt.

    1. Mijn Club

      Bij meerdere clubs wel ja. Vaak problematico aldaro.
      Ciao Genua 🙁 En nu?
      Ik dacht trouwens dat Boilessen geblesseerd was of toch niet?!

  8. pietprecies

    Kunnen ze misschien een bankgarantie regelen voor een hamburger bij de Mac of kaartjes voor de efteling misschien? Nog altijd beter dan dat hij nog een jaar op je loonlijst drukt, weet niet wat die snater verdient maar het zal eerder richting de miljoen zijn dan 5 ton.

  9. Slingertje.

    Hij mag zijn handen dichtknijpen dat er een club is die hem wil hebben en Genoa gaat voor de jaarwisseling al merken dat het een miskoop is.

  10. f-side64

    ajax geef aub elke club die interesse heb in boilessen 100.000 duizend euro erbij anders raak je die ikea linksback over 10 j nog niet kwijt

    1. Velibor

      Als ik Genua was dan eiste ik een speelgarantie van hem want die gast heeft altijd wat en maar zeggen dattie een stap wil maken .haha.

  11. Joeguh9

    Wat mij betreft mag hij tegen elk aannemelijk bod vertrekken. Maar ik zou ook geen contract willen bij een club met deze status van wanbetaler…

  12. Iamsterdam2015

    Zo zonde. Vond het een goeie speler maar zijn vormverlies een aanhoudende kritiek op zijn spel door EIGEN supporters en Ajax zelf heeft hem de das om gedaan.

  13. KBouter

    Trieste reacties en figuren hier, Boilessen is onze aanvoerder en zonder blessures gewoon een echte Ajacied. Beetje respect is op zijn plaats hier.

    1. Velibor

      Ga jij ook maar weer onder je paddestoel zitten want die gast heeft zeker een jaar helemaal niks fatsoenlijks gepresteerd en alleen maar gels op gestreken!

    2. Widi

      Vind ik ook. Realisme is weer ver te zoeken. In het echt werkt het anders dan op de PlayStation.

  14. Velibor

    Hij heeft kapsones en dat mag je hebben van mij als je bij Ajax presteert ,van mij hoef je geen kapsones te hebben omdát je bij Ajax speelt .

    1. f-side64

      maar hij heeft nx gepresenteerd alleen van ik wil hoger op en zijn zelf aangenomen overschatting van zijn voetbal kwaliteit

  15. twentsejood

    bankgarantie na ajax dus opmoment is dat gewoon dat die club nog geen garantie kan geven dat ajax die 3 miljoen euro krijgt dus eigelijk goeie keuze hij wil gewoon dat ajax geld krijgt zo niet ja gelijk dat die dan niet heel wil ajax moet ze gekd toch ook krijgen

  16. godenzonen

    hij heeft wel meer ervaring nu. door al die tegenslag die hij heeft gehad en kan dus alleen maar beter worden dan slechter.

  17. Wandapanda

    Hier zijn louter verliezers. Zonde, wel een talentvolle voetballer maar heeft dit door blessures te weinig laten zien. Is ten onder gegaan door de aanhoudende kritiek vanuit de supporters en de media. Is hij kennelijk toch niet voldoende tegen bestand. Voor de speler zelf zou het beter zijn als hij elders zijn geluk gaat beproeven. Bij Ajax is zijn rol uitgespeeld.

Comments are closed.