Nijhuis fluit Ajax – Willem II

0121Bas_Nijhuis

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter bij het eerste thuisduel van Ajax dit seizoen tegen Willem II. Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Rob van de Ven en Peter Janson.Davy Otto mag als vierde official met de bordjes wapperen. Ajax – Willem II begint zaterdag om 19.45 uur.

Bron: KNVB

Related posts

17 Comments

  1. Didron

    Maakt niet uit welke arbiter we hebben!!! WZAWZDB & rollen Willem II op!!! Ajax Goden, super Joden!!

    1. AjaciedJTB

      ah! eindelijk iemand die de ‘song’ wel goed weet te spellen. Eendagsvliegen hoor je altijd ‘ajax joden super joden’ schreeuwen. Ontopic: WE MAKEN WILLEM II EEN WILLEM 0!

        1. Moosie

          Ja aan het begin van de wedstrijd een striemend fluitconcert nog voor de vorige jaren god wat kost die man ons punten

          1. Rene1964

            Juist dat soort acties zorgen ervoor, dat een scheids tegen je gaat fluiten! Lijkt me vrij logisch.

      1. dieksafca

        ik sprak hem laatst nog en hij zei: wat heb jij dan weer voor een shirt aan (ik had een ajaxshirt aan) dus ehhh word nog wat!

  2. Rene1964

    In zijn algemeenheid (en ik ben hierin echt niet Ajax gekleurd), vind ik dat Ajax in de afgelopen jaren weinig geluk heeft gehad met scheidsrechters. Veel 100% penalty’s onthouden, hier en daar een onterechte rode kaart. Het kan altijd erger: Roda twee jaar geleden. Duidelijk voorbeeld van ‘dwaling’ vond ik de afgelopen jaren toch wel Feyenoord thuis. Erg veel thuisvoordeel gehad. (Ik ben niet anti F overigens, wel anti PSV). Ach, in de regel kun je stellen dat het soms mee- en soms tegenzit. Gewoon niet gaan lopen zeiken tegen een scheids! Da’s het belangrijkste. (Dat geldt ook voor de supporters).

Comments are closed.