Blessure El Ghazi valt mee, mogelijk zaterdag weer inzetbaar

0809az-ajax_elghazi1

De blessure die Anwar El Ghazi heeft opgelopen tijdens AZ – Ajax blijkt mee te vallen. Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat El Ghazi een bilspier licht heeft verrekt. De medische staf verwacht dat El Ghazi aanstaande zaterdag gewoon weer van de partij is voor de thuiswedstrijd tegen Willem II.

Bron: VI

Related posts

29 Comments

    1. dannyafca

      Misschien wel beter ook.. Afgelopen zondag was de eerste wedstrijd dat el ghazi redelijk speelde!

      1. Ajacied1996

        Met Schöne op rechts en Fischer op links heb je totaal geen diepte in het spel! En met El Ghazi wel die heeft snelheid, beter is ie weer fit voor Willen II!!!

    2. antonajax

      @vak 420
      Bang hoef je er niet voor te zijn hoor. Hij heeft dan wel 2x gescoord maar het gemiddelde van z’n laatste 20 wedstrijden is gewoon slecht. Met schone word het iig niet slechter!!

  1. BenitoAjax

    Dit is goed nieuws, ben benieuwd of hij wel alles kan geven dan. Anders proberen we een Daley op links en Victor op rechts.

  2. Iceman

    Gelukkig maar want wij moeten iedereen met z’n allen er voor gaan om het kampioenschap terug te halen naar de stad waar het hoort en dat is in AMSTERDAM bij ons aller Ajax.?

  3. ajaxpers

    El Ghazi, we staan achter je en zien dat je heel veel kwaliteit hebt en je tegenstander kunt uitspelen en vanuit het niets kunt scoren dus blijf geloven in jezelf. Succes jongen

  4. Remco425

    Eerst moest Kishna van iedereen een voorbeeld nemen aan El Ghazi, maar ik geloof dat zijn vertrek voor velen het startsein is geweest om nu El Ghazi af te zeiken. Wat een geweldige supporters. Er moet ALTIJD een eigen speler volledig afgezeken worden geloof ik…

    1. Joeguh9

      Dat begint inderdaad steeds meer op te vallen ja! Spelers die de steun van hun supporters voelen lopen net wat harder voor hun club!

        1. Schnabbel en Babbel

          Die lopen juist een stuk geforceerder rond. Minder ontspannen. Lopen teveel te denken.

  5. Didron

    Ik hoop dat Anwar er gewoon staat en dat hij dan weer zo’n puike pot speelt!! En bij voorkeur dan ook (twee keer) scoren!!

  6. @IVerhaar

    Ik vind dat Fischer na zijn blessure slecht is terug gekomen! El ghazi gaat dit seizoen gewoon recht spelen hoor geen twijfel mogelijk
    Maar over links heb ik nog wel mijn twijfels
    Hoop dat andersen dit jaar verhuurd kan worden
    En dan met younes op vastte linksvoor en dan volgend jaar weer volle bak voor andersen middenveld of desnoods linksvoor

Comments are closed.