There are no ads, please add some


Sanogo scoort drie keer in oefenduel met Umm Salal

0807sanogo

Yaya Sanogo heeft maandag laten zien dat hij wel degelijk doelpunten kan maken. De van Arsenal gehuurde spits schoot drie keer raak tijdens het oefenduel op de Toekomst met Umm Salal uit Qatar.

Het waren maandagmiddag met name de reservespelers van afgelopen zondag die in actie kwamen op de Toekomst. In de eerste helft scoorde Sanogo drie keer waarna Lasse Schöne (2x) en Lucas Andersen de ruststand bepaalden van 6-0. Na de thee bracht Umm Salal, dat uitkomt in de Qatari League in Qatar, de betere spelers binnen de lijnen en wist een keer tegen te scoren waardoor er uiteindelijk een 6-1 overwinning voor Ajax op het scorebord stond op de Toekomst.

Opstelling Ajax: Boer, Van Rhijn, Heitinga, Van der Hoorn, Viergever, El Mahdioui, Bakker, Andersen (46. Warmerdam), Schöne (75. Van de Beek), Sanogo (64. Hendriks), Nouri (64. Meleg)

Bron: Ajax.nl

 


Gerelateerde posts

40 reacties

   1. antonajax

    Milik laat nog weinig zien maar ik heb vertrouwen in Milik! Sanogo moet m scherp houden

    1. pietprecies

     Naja tegen Rapid thuis legde hij hem wel schitterend binnen door een voorzet van de flank dus helemaal uit de lucht gegrepen is het niet

 1. Geroldkohlen

  hij scoorde 3 keer tegen het 2de elftal, dus dit zegt helemaal niks, of moet ik nu gaan juichen dat we een super spits hebben, laat hij het maar tegen de lampen , kakkies en Europees ploegen doen!

 2. Mokum76

  Milik heeft vorig jaar getoond dat hij veel potentie heeft, zowel bij Ajax als bij Polen. Dit seizoen nog niet, maar ik heb vertrouwen dat het goed komt. Dat moet Sanogo eerst nog maar even laten zien.

  Maar idd, beide een helft is niet slecht, concurrentie moet je hebben en voelen om altijd het uiterste uit jezelf te halen.

  1. matti2002

   Het seizoen is nog net begonnen dus hoezo dit seizoen nog niet het zijn maar 3 wedstrijden. Hoe vaak Siggi wel niet slecht speelde!

 3. Bastoflex

  Milik is een topspits die (helaas) te weinig voorzetten krijgt. Krijgt hij die wel dan scoort hij minimaal 20 keer per seizoen.

  1. Ron101

   Milik een topspits? Hou toch op, maakt af en toe een prima goal, maar veel te weinig en voetballend is het drie keer niets

 4. Beer van de Meer

  Sorry maar dat gezeik elke keer over voorzetten. Een goede spits is op vele manieren aanspeelbaar en niet afhankelijk van één speltype. Wat quadsboy ook al zegt, hij moet vooral goed lopen en goed bewegen en goed positie kiezen. Verder opvallend, hij is twee/drie wedstrijden minder en de juichers van afgelopen seizoen zeggen al: wisselen. Hoe heet dat ook al weer ……. Oh ja, succes supporters

 5. Madmike

  Wat mij opvalt is dat Milik steeds zichzelf naar achter laat zakken als de buiten spelers op komen. Goed op zich, maar dan wel aanspeelbaar blijven en niet tussen 2 man gaan staan

  1. Zlatan

   Juist B v d Meer , hij hoeft toch niet te wachten op een voorzet ? Misschien Nog beter positie kiezen , het is pas begonnen , ff afwachten dus .

 6. nick-afca95

  Ik vind dit nog lang niet genoeg om Milik uit de basis te halen. We hebben vorig seizoen gezien dat zijn linker poot dodelijk is en hij groeit erg in zijn rol als aanspeelpunt. Ik heb veel vertrouwen in Milik. Ik hoop dat Sanogo ons kan verassen en een echte concurent voor Milik kan worden, dat is goed voor de ontwikkeling van beide spelers.

 7. jojocoolio

  Het lijkt me duidelijk dat je een spits moet laten staan… En tegen amateurs scoren ze allemaal makkelijk….

 8. Emilio4Ajax

  Maakt niet uit op welk niveau je ze dr in knikkert, als je ze dr maar in knikkert… Goed voor het zelfvertrouwen…Milik scoorden dr ook 6 tegen de amateurs vorig jaar en Sanogo heeft er de laatste tijd veel te weinig ingeknikkerd… zo kan ie zelfvertrouwen tanken en Milik scherp houden… 😉

 9. paullus

  Hulde voor sanogo
  Nu nog leren een bal aan nemen
  En opgelegde kansen benutten in de normalen wedstrijden dan gaan we in je geloven

 10. Iamsterdam2015

  Miskoop. Zei het al vanaf het begin. Scoort 3 keer tegen umm salal!!! Wie??? ja precies. Dat is het zelfde als schoenaker opstellen tegen DWS F3 en zeggen dat hij nog steeds fit en snel is. Pfffft wat een vergelijking zeg.

 11. Ron101

  Die ploeg was van 5e klasse amateurniveau, stelde niet veel voor, dus hier kan je niets van opmaken , gewoon trainingspartij

 12. Rene1964

  Conclusie van niks IAMAmsterdam. Had hij NIET gescoord, had je eventueel nog een punt gehad. Overigens heb ik in Milik het volste vertrouwen, ook al was hij tegen AZ de zwakste schakel. Als hij het dan maar doet, als de anderen een offday hebben toch! Wie er scoort vind ik niet zo belangrijk, als er maar wordt gescoord.

 13. Schnabbel en Babbel

  Als Milik 6x scoort tegen JOS dan is hij DE spits. Als Sanogo tegen minimaal een gelijkwaardige of sterkere club 3x scoort stelt het niets voor. Apart.

Reageren is niet mogelijk.