There are no ads, please add some


Gametalk AZ – Ajax : Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

az-ajax_logo

De competitie begint dit weekend weer en Ajax begint zondag om 12:30 uur met een uitwedstrijd tegen AZ. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0808az-ajax-henkveenGerelateerde posts

84 reacties

 1. ruben464

  Ik zeg het word een moeilijke pot om te winnen! Maar met een beetje passie en moeite slepen we er wel een 1-2 uit.

  1. marc81

   het zal een mooi maar moeilijk seizoen gaan worden. ik hoop echt dat de wind vanuit een andere richting gaat waaien en alle neusjes dezelfde kant op staan.

    1. De Ajacied

     Wat een verschrikkelijk lelijk teneu draagt cillessen zeg
     Doe hem wat anders aan alstublieft

 2. polaroids

  Stelt Frank weer een kleuterklas op of staan Heitinga, Gudelj, Schöne en Dijks in de basis. Ergens hoop ik op verlies, zodat Marc en Frank eens worden wakker geschud…. Er kan nog gekocht worden….

   1. War

    Ze sliepen vorig seizoen al, pisvee en 010 hebben geleerd van Ajax, behalve Ajax zelf, er moet nog meer routine bij, je hebt niets aan alleen catwalk voetbal.

 3. SPHAFCA

  Als ze de wedstrijden tegen Rapid ze niet wakker heeft geschud gaat helemaal niks ze nog wakker schudden..

   1. woody79

    zelfs de steek vindt dat we niks in cl hebben te zoeken. de volkskrant zegt ook dat we geen “ere”divisie meer zijn. laat het nu eens zien boys. en waar is KISHNA?

    1. Rene1964

     Is wel de waarheid. Ik luister hier naar een Engelse commentator en die zegt dat ook. Hij begrijpt niet dat de gemiddelde leeftijd zoooooo laag is, maar weet uiteraard ook wel dat zij (Engeland) hier alles wegkoopt!

 4. Zlatan

  Nee geen verlies Wel Schone en Heijtinga , ook Gudelj is krachtig ! Andere opstelling en winnen !

 5. DennisTheMenace

  Zucht… Waar is het grote machtige Ajax gebleven. Morgen met geknepen billen richting Alkmaar, en dan maar hopen dat je wint van een ploeg die de sterkste helft van het elftal is kwijtgeraakt. Is helaas de nieuwe realiteit, maar wordt er niet vrolijk van.

 6. ajaxpers

  Ajax moet nadenken over wat een fuck hij heeft aan dit soort supporters die alleen maar achter hun club staan als het wint. Als supporter van Ajax hou je van je club en niet alleen van de uitslag.

  1. Beer van de Meer

   Ach ajaxpers, denk maar zo. Fora worden over het algemeen overheerst door negatieve personen. Dat zijn er hier zo’n 10-15. Kan je nagaan hoeveel positieve Ajax supporters er overblijven :-))

  2. Toppertje

   @ajaxpers. En waarom hou je dan van je club? Dat doe je of vanwege de successen of omdat je club ergens voor staat. Voor de meesten die jij f… Supporters noemt en Beer van de Meer negatief noemt, geldt dat ze supporter zijn van Ajax omdat Ajax staat voor attractief en aanvallend voetbal in combinatie met successen. Helaas wordt dat waar Ajax voor staat ieder jaar minder en zijn we op een bedenkelijk niveau terechtgekomen. Ik vermoed dat jullie vanwege je leeftijd niet in staat omdat vast te stellen. Jullie hebben waarschijnlijk die tijden niet bewust meegemaakt die velen van ons wel hebben meegemaakt. Dat is niet erg maar hou eens op om supporters die zorgen hebben over Ajax als negatief te bestempelen. Iedereen hier staat achter Ajax maar dat neemt niet weg dat je de feiten niet moet negeren. Als je dat niet kan hou dan liever je kop over anderen.

   1. Widi

    Supporter ben je in je hart. Kan je en hoef je niet uit te leggen. Heeft niet alles met winnen of prijzen te maken. Al zijn wij de afgelopen 45 jaar wel verwend met prijzen en vaak mooi spel en mooie spelers. Al zou Ajax degraderen, blijf ik supporter. Hier zitten vrij veel jonge mensen die vrij snel in paniek raken. Ook zijn hier toch wel wat successupporters. Blijf gewoon achter Ajax staan. Ajax komt altijd terug.

    1. Toppertje

     Eens Widi. Net als bij mezelf kan je het ook met de paplepel ingegeven hebben gekregen. En als het goed is laat het je nooit meer los. Maar dan blijft nog steeds staan dat je zorgen mag hebben over het huidige niveau en dat ook uiten.

 7. 040-Ajacied

  Kom op boys!!! Laat morgen alle negatievelingen in Nederland maar ff zien dat wij gewoon DE titelkandidaat van dit seizoen zijn!!! WZAWZDB

 8. Boristja

  Ik verwacht van az erg weinig gewoon een 1-3! Positief blijven Heitinga in de basis!

 9. Ries020

  Jongens, waarom zo snel zo negatief. De voorbereiding was echt zo slecht nog niet, we hebben prachtige voetballers in de selectie en een trainer die ons met een mindere selectie 4 keer op rij kampioen maakte.
  Zet je positieve bril eens op en laat zien dat je een supporter bent, ook na een uitschakeling in de voorronde CL.

  1. AFCA my World

   Ben nog steeds teleurgesteld en dat mag ook! Hopelijk is het nu wel duidelijk dat je je routiniers nodig hebt !

  2. DennisTheMenace

   Ik zal de jongens altijd blijven aanmoedigen, want Ajax is mijn club! Betekent niet dat ik de “Holadijee wat gaat het toch goed” pet ga opzetten, heb namelijk een hekel aan carnaval.

 10. Didron

  Jeetje, weer een hoop negativiteit! Mijn prognose is 0-2. De wedstrijden tegen Rapid zullen de jongens en FdB echt wel wakker geschud hebben! WZAWZDB! Ajax Goden, super joden!!

 11. jojo123

  Wel winst tegen az maar met on-Ajax -voetbal en -doelpunt verwacht ik. Meer met een PSV-doelpunt ..

 12. Bert62

  Denk dat we met een gelijkspel nog goed weg gaan komen. Zal wel weer met Veltman in de basis starten ben ik bang. Die knuppel kan nog geen zacht ei wegknallen.

 13. boysammy1

  Cillessen, Tete, Heitinga, Riedewald, Dijks, Gudelj, Bazoer, Klaassen, El Ghazi, Milik, Sinkgraven

 14. Geroldkohlen

  ik ben er niet gerust op dus ik zit met spanning de wedstrijd te volgen, en ik onderschat niemand meer na rapid! ook tegen az verwacht ik dat het een lastige pot word, maar hopelijk maken ze het vandaag goed voor hun blamage van afgelopen week!

 15. Toppertje

  Wat ik nog even wil toevoegen is dat supporters die zogenaamd negatief of iets dergelijks zijn, succes supporters worden genoemd en dat er dan verwezen wordt naar de 4 titels die toch maar zijn binnengehaald. M.i. zijn degene die alleen daar al tevreden mee zijn de enige succes supporters. Echte Ajax supporters gaan voor het mooie voetbal en kunnen zelfs het missen van een kampioenschap accepteren als Ajax maar wel het voetbal heeft laten zien dat we van Ajax verwachten. Iedereen veel plezier vanmiddag en laten we hopen op een mooie en succesvolle pot van ons aller Ajax.

  1. Geroldkohlen

   klopt wat je zegt maar je mag af en toe best kritisch zijn de twee afgelopen wedstrijden tegen rapid hebben we niet verloren om ons want dat was best aardig en vaak leuk om te zien, maar je verliest deze wedstrijden omdat je totaal geen ervaring in de ploeg zat, want als je europees mee wilt doen op welk niveau dan ook dan heb je een balans nodig met oud en jong! maar het voetbal belooft zeker wat nu nog een paar stofzuigers erin die het vuile werk willen doen verdedigend gezien en een buitenspeler dan is het elftal compleet en gaan we een leuk seizoen tegemoet!

   1. Toppertje

    Volledig mee eens. Beschouw mezelf ook juist als 1 van die kritische supporters. Zie ook mijn eerdere reacties.

 16. Geroldkohlen

  opstelling net gezien!! pfff kleuterklas heeft weer speelkwartier!! hopen maar op het beste!! fingers crossed!

 17. kanu

  Zie trouwens dat van gaal 50 miljoen wil hebben voor de Gea. Dus ajax cilissen niet onder de 40 mil

 18. War

  Helemaal juist weergegeven, die zgn. “Negatieve supporters” maken zich zorgen dat Ajax afzakt naar de middelmaat, Ajax behoort gewoon TOP te zijn en niet zoals nu, leuk hoor al die jeugdige talenten, maar niet een heel elftal, dat gebeurde ook niet in alle topjaren van Ajax, was altijd een mix, er ontbreken nu waterdragers en routine in het team, er worden blikken vol talenten aangetrokken, maar het levert helemaal niets op, erger nog, supertalenten in de jeugd, sterven een langzame dood in het eerste, hiervoor is FdB verantwoordelijk, de talenten gaan steeds slechter spelen, ze worden volgepropt met opdrachten, El Ghazi is hier een voorbeeld van, je ziet hem wegkwijnen, het flitsende verdwijnt bij hem, hij maakt tegenwoordig een driedubbele schaar in stilstand, wat hij vroeger op snelheid deed, ook Klaassen

  wordt steeds minder, was ook in de jeugd een supertalent, het is nu alleen nog maar een harder werker, ook Milik zie je vastlopen als spits, er wordt aan wandelvoetbal gedaan, het flitsende is weg, voor elke tegenstander makkelijk te verdedig

 19. pietprecies

  4-1 voor AZ, bij 3-0 achter brengt de boer heitinga in voor veltman die dan al 2x opzichtig in de fout is gegaan

  1. Didron

   Niet gedacht, wel gehoopt! Hoop dat ze snel 0-4 maken, dan zou het nog wel eens 0-6 kunnen worden!!!

 20. Didron

  Heb tot nu toe genoten van de eerste helft! Hoop dat de jongens er nog een paar maken! Staan we meteen aan kop, waar we ook horen!! WZAWZDB! Ajax Goden, super joden!!!

 21. Rene1964

  4 schoten op goal, drie goals. Helaas zal dat niet in iedere wedstrijd zo zijn. Maar tot dusver gaat het redelijk goed, op het spoor geholpen door die prachtige goal van Anwar.

 22. Rene1964

  2 prima ingrepen van Veltman aan het begin vd 2e helft. Hij speelt prima tot dusver.

 23. Teuntje

  Geen idee of m’n reactie nu geplaatst wordt. Zijn er nog meer die problemen hebben om een reactie te geven?

 24. Teuntje

  Bedankt Rene1964 laat ik dan maar meteen meedelen dat ik happy ben met deze 3 punten?

Reageren is niet mogelijk.