De Boer: ’Jasper Cillessen wordt met de week duurder’

0709training2_Cillessen

Het leek even stil met de geruchten rondom Jasper Cillessen maar sinds vrijdag zoemen ze weer rond en dat maakt Frank de Boer niet bepaald blij die weet dat wanneer Manchester United echt werk gaat maken van Cillessen dat Ajax kansloos is.

‘Wij hebben vernomen dat Louis van Gaal zijn eerste keeper David de Gea mogelijk niet gaat opstellen tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Dit kan betekenen dat de club alsnog bezig is met een transfer naar Real Madrid. Voorlopig hebben wij nog niks gehoord en ik hoop dat dat ook zo blijft. Er zijn bepaalde bedragen die je niet kunt weigeren. Maar laat duidelijk zijn dat we ons heel hard gaan opstellen, want we hadden drie alternatieven die nu al weg zijn. Onze spoeling wordt ook steeds dunner. Jasper wordt met de week duurder’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

69 Comments

  1. Bdg

    Lijkt me logisch want we kunnen niet snel een waardig vervanger vinden. Jasper, lekker blijven en aan het eind van het seizoen maar eens weer kijken

        1. Mijn Club

          Die was echt per ongeluk haha, al zag ik het zelf ook nadat ik op sturen had gedrukt!

    1. antonajax

      Ik heb ze vaker horen zeggen dat ze zich ‘hard’ opstellen. Laat me niet lachen. Neem Kishna nou, ze vroegen 4 en uiteindelijk word er 3 betaald! En dan de rest bonussen ofzo.. Yeah right geloof t zelf..

      1. antonajax

        Zou mij niet verbazen als hij voor 20 milj gaat. En dan weer zon constructie dat het 5 milj kan oplopen

      1. De Ajacied

        Ja minimaal 33 miljoen, en dan nog wat bonussen als ze hoog eindigen in CL en doorverkoop regeling
        Klaar

      1. RFledderus

        Haha het is een keeper he! Niet een Ronaldo of Bale ofZo die scorend vermogen heeft! Die waren richting die transferprijZen.. Keepers zijn altijd goedkoper! 40-50 miljoen is een mooi bedrag

          1. Remco425

            Volgens mij ben jij de realiteit kwijt dat wij straks zonder keeper zitten. Of vind je de marktwaarde belangrijker dan onze club? Ik niet namelijk.

        1. Remco425

          Lekker belangrijk of het een keeper is of niet en of het marktconform is of niet. Het is wat de gek ervoor geeft en daarbij heeft hij een contract en kan Ajax dus vragen wat het wilt. We hebben geen alternatieven, dus knal die prijs maar flink omhoog. En liefst gewoon nee zeggen.

    1. bezemsteel

      Ja maar waarom zou je? 40 miljoen voor een keeper zou achterlijk veel geld zijn. Zelfs voor jasper

        1. Remco425

          Helemaal mee eens. We hebben geen ruk aan dat geld maar zitten straks wel zonder keeper!

  2. Didron

    Als ze Jasper dan toch, helaas, moeten laten gaan dan moeten ze er ook echt het maximale uithalen!! En dan niet laten afschepen met bijvoorbeeld ‘maar’ 25 miljoen…

  3. Mijn Club

    Idd, vaker gehoord. De bedragen vallen me vaak erg tegen. Het zal me benieuwen. Ik denk echter dat Ajax Cillessen maar al te graag verkoopt om de begroting van dit jaar weer helemaal sluitend te krijgen en om zelfs weer winst te maken.

    1. PvL020

      Kansloze opmerking weer. Er is geen versterking meer voor Ajax. Alles wat versterking is wil niet voor Ajax spelen en misschien wel voor Ajax maar niet in de eredivisie

      1. Mauheb

        Waarom willen ze wel voor die rot lampen spelen dan? Die hoeven maar te roepen, en het gebeurt

        1. PvL020

          Ja dat weet ik ook niet. Misschien denken ze dat het daar makkelijker is. Bij Pisvee heeft de jeugd geen kans dus zijn aankopen meer verzekerd van een plaats in de basis. Bij ons moet men zich altijd bewijzen en dan daarbij, bij Pisvee kopen ze ook geen grote namen behalve terugkerende spelers. Dus ik denk dat het meer te maken heeft met de slagingskans. Bij Ajax ligt er ook gewoon veel meer druk dan bij Pisvee

  4. Remco425

    De 1e 3 alternatieven kunnen al niet meer. Dan is het behouden van Jasper dus de enige alternatief dat over is en mag je dus nooit meer laten gaan. Te laat is te laat en elk bod is te weigeren met een simpel ‘nee’.

  5. AFCA my World

    Ze kunnen nog altijd weigeren,en dat kan Jasper zelf ook nog doen ! Blijf maar gewoon,ben je ook nog zeker van een basisplaats !

  6. Beer van de Meer

    Als Jasper er financieel en sportief er flink op vooruit gaat kan Ajax er niet eens voor gaan liggen met een absurd transfer bedrag. Duidelijk is dat Jasper bij MU er zowel sportief als financieel flink op vooruit zal gaan. Het gaat er om of MU en Jasper er dan voor naar de rechter willen gaan.

  7. Ajaxforlife

    zal wel weer gebeuren dat hij voor 18 miljoen vertrekt. . begreep dat er toch al een pre deal was?

  8. Kongp

    Enige wat telt is of ajax alvast de nodige contacten heeft klaarliggen, ManU gaat laatste dag pas toeslaan, met nu maar eens op geanticipeerd worden

  9. Ons Aller Ajax

    Gooi heel het elftal maar in de uitverkoop behalve Johnny Hetinga en Lasse Shöne Riedewald Gudelje Milik

  10. toon61

    we houden dan een mooi elftal over dat niet eredivisie waardig is , mooi bekeid het werkt toppie

    1. Braatje87

      Hey Toon, goedemorgen! Lekker geslapen? Wat voor werk doe jij eigenlijk? Je bent niet echt gelukkig in het leven of wel? Hoe komt het anders dat je altijd zo’n zuurpruim bent? Wellicht tijd om ‘supporter’ te worden van een andere club? Want bij de rest van de Nederlandse clubs gaat het wel heeeeel erg geweldig toch? Die kunnen wel spelers behouden en dure gelouterde spelers aantrekken, toch? Het wordt eens tijd dat je wakker word uit je natte droom dat een Nederlandse club nog iets kan betekenen op hoog niveau en je club eens gaat steunen! Anders noem ik jou geen Ajacied, azijnpisser!

      1. toon61

        Ja lekker hoor bedankt dat je zo mee leeft met me , en met me bezig bent dat zegt al zat van je .
        Ik ben met pensioen op een leeftijd van 50 jaar , dus nu al 4 jaar en het bevalt goed , goed zaken gedaan , ga jij maar lekker naar het werk tot je 67 , ik profiteer wel van mijn geld .
        Ik ben geen zuurpruim , ik zeg wat waarheid is , dat zou jij ook eens moeten doen dat lucht op , in plaats van andere lastig te vallen .
        Een nederlandse club gaat niks meer betekenen europees , ik zal jouw even uit een droom helpen , ik kan je een ding vragen ga morgen naar het gekkenhuis en laat je na kijken missschien kunnen ze er nog iets aan doen .

        1. Braatje87

          Ach man, dat je hier om bevestiging vraagt dat je gelijk hebt of niet zegt al genoeg. Je bent zo onzeker als maar zijn kan en zoekt hier een uitlaatklep om anoniem je azijn te pissen. 99% van de mensen neemt je niet eens serieus!

          1. Beer van de Meer

            99,99% 🙂 en shit Toon klinkt en schrijft toch als een 80 jarige met Alzheimer. Is hij pas 54, eigenlijk dus wel zielig. Beetje voorzichtig zijn dan maar met hem.

  11. brabo_ajacied

    Man U gaat nooit meer voor Cillessen betalen dan dat ze voor De Gea ontvangen. Dus als die voor 35 mln naar Real gaat, dan krijgt Ajax max 30 mln voor Cillesssen. Voor max 5 mln kan Ajax goede vervangers halen; Vorm, Padt, Bizot. Uk zeg DOEN.

  12. pietprecies

    Durf dan ook nee te zeggen want overmars laat zich dan ongetwijfeld weer met een kutfooi wegsturen van 20 mil waar we geen reet aan hebben omdat we dan geen fatsoenlijke keeper meer kunnen aantrekken en marc toch niks uit geeft..

  13. jojo123

    De boer heeft makkelijk praten. Hij heeft 20 miljoen van de champions league misgelopen. Vandaar duurder?

  14. Mauheb

    Als hij weg gaat, kunnen die lampen al helemaal niet meer bij houden, dienkopen tenminste “goed” in!! Waarom kunnen wij dat toch niet! Jammer van het komende seizoen

      1. Beer van de Meer

        Heerlijk, weer zo’n totaal nietszeggende, totaal overbodige, volledig nutteloze en niet ter zake doende opmerking. En dat na een mooie 0-3 overwinning met mooie goals en mooi voetbal. Ik denk dat deze goed te gebruiken is vlak voor de pauze van de cabaret voorstelling. Toon, jongen, hou vol, verzaak niet. Ik heb nog zo’n 20 minuten materiaal nodig. Laat me nu niet in de steek hoor.

Comments are closed.