Ajax legt jeugdspeler Matusiwa tot 2018 vast

De_Toekomst

Azor Matusiwa heeft vrijdag zijn eerste contract getekend bij Ajax. De jonge middenvelder speelt sinds 2013 in de jeugdopleiding van Ajax, daarvoor kwam hij uit in de jeugdopleiding van Almere City FC. Matusiwa ligt nu tot 2018 vast en begint het seizoen in Ajax A1. De middenvelder geniet van zijn eerste contract maar heeft een duidelijk doel voor ogen. ‘Binnen een jaar of drie, vier wil ik in het eerste van Ajax spelen’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

25 Comments

      1. SPHAFCA

        Een echte topper speelt met z’n 18e in het eerste. 21 gaan ze tegenwoordig al naar het buitenland haha…

        1. Rene1964

          Ik dacht precies hetzelfde ja. Ken hem niet, maar Ajax kennende is hij twee turven groot. Ik kan het mis hebben natuurlijk. Ken deze jongen niet, maar wens hem wel succes?

        2. War

          Bij Ajax met hun 14e in de CL en met 16e naar het buitenland en met hun 22e komen ze terug om als oude ervaren rot in het eerste de a-pupillen van advies te voorzien

  1. boysammy1

    3/4 jaar, mooi toch. Dan is hij 21 ofz. Mooi voorbeeld, zie je El Ghazi schitterren op zn 20e, hopelijk wordt dit zo 1!

  2. Rene1964

    Komt allemaal goed bij Ajax. De talenten staan te dringen en dus moet er snel geschoven en verkocht worden, anders krijg je ontevreden gezichten. Van Bazoer werd al door de Boer gezegd, dat hij zo weg is. Echt slim om zo’n talent als Bazoer reeds te verkopen, nog voordat ie gepokt en gemazeld is :(( Het is wel typisch Ajax, daar waar PSV zijn beste spelers een paar jaar later verkoopt. Lijkt me een heeeeeeeeel stuk slimmer.

  3. polaroids

    Wordt er ook nog een ervaren speler vastgelegd. Zonder ervaren spelers renderen die jonge spelers ook niet…..

  4. Bastoflex

    Zou het beleid van ajax geslaagd zijn indien een topclub in 1 keer een hele selectie van Ajax kan kopen? Dan ben je als opleidingsclub wel goed bezig..

Comments are closed.