Jong Ajax begint seizoen met nederlaag tegen Achilles’29

jupiler_league

Jong Ajax is het seizoen slecht begonnen en heeft vrijdagavond de eerste wedstrijd in de Jupiler League met 2-1 verloren van Achilles’29. Vaclav Cerny wist Jong Ajax na een half uur spelen op voorsprong te zetten. In de tweede helft bezorgde een penalty Achilles de 1-1 en Jong Ajax maakte een verslagen indruk. Tien minuten voor tijd wist Achilles de 2-1 te scoren en bezorgde de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam de eerste nederlaag van het nieuwe seizoen.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Lartey-Sanniez, Mirani, Warmerdam, Dankerlui (81. Van Bruggen), Clement (81. Nouri), Muric (63. Meleg), Andersen, Hendriks, v.d Beek, Cerny.