Jong Ajax begint seizoen met nederlaag tegen Achilles’29

jupiler_league

Jong Ajax is het seizoen slecht begonnen en heeft vrijdagavond de eerste wedstrijd in de Jupiler League met 2-1 verloren van Achilles’29. Vaclav Cerny wist Jong Ajax na een half uur spelen op voorsprong te zetten. In de tweede helft bezorgde een penalty Achilles de 1-1 en Jong Ajax maakte een verslagen indruk. Tien minuten voor tijd wist Achilles de 2-1 te scoren en bezorgde de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam de eerste nederlaag van het nieuwe seizoen.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Lartey-Sanniez, Mirani, Warmerdam, Dankerlui (81. Van Bruggen), Clement (81. Nouri), Muric (63. Meleg), Andersen, Hendriks, v.d Beek, Cerny.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

12 Comments

  1. De Ajacied

   Beetje het zelfde probleem
   Als het 1e van Ajax denk ik, dat doen we wel even.
   Nou mooi niet dus !!!!!

 1. SPHAFCA

  Geloof het of niet, maar Andersen speelde best aardig haha. Die keeper van Barca is echt 3x niks

  1. FdB=Ajax

   Hoe deed Cerny het? (heb de wedstrijd niet gezien)
   Ik heb die jongen echt al veel goals zien maken in de voorbereiding…

 2. Timajaxfan

  In zo’n wedstrijden zie je wel dat Andersen en Cerny de twee grote talenten zijn. Dat balletje van Andersen op Cerny daar druipt de klasse vanaf!!

 3. Arnold711

  Ehhh, Jong Ajax maakte een verslagen indruk. Pardon, pak op hun donder moeten ze hebben. Spelen bij de mooiste club van Nederland en vechten niets eens voor de overwinning. Wat ik overigens bij het eerste ook mis. Vechtersmentaliteit. Jullie moeten je schamen.

 4. Beer van de Meer

  Wie van jullie hierboven heeft daadwerkelijk de wedstrijd gezien? Of geeft het merendeel het zgn teletekst commentaar. Ben heel benieuwd.

Comments are closed.