UEFA legt Ajax opnieuw fikse boete op

0911logouefa

De UEFA heeft Ajax opnieuw een fikse boete gegeven voor ongeregeldheden die plaatsvonden tijdens de uitwedstrijd tegen Rapid Wien  in de derde voorronde van de Champions League. Ajax laat weten dat er twee redenen zijn waarom de club is gestraft. Allereerst omdat in het Ajax-vak van het Ernst Happel Stadion vuurwerk werd afgestoken en tevens omdat er voorafgaand aan het duel een bestorming plaatsvond bij de ingang van het datzelfde vak. Ajax laat weten dat het de boete van 48.000 euro niet zelf gaat betalen maar  te gaan verhalen op de verantwoordelijken. Inmiddels is het onderzoek gestart waarbij Ajax de identiteit probeert te achterhalen van de personen die in de fout zijn gegaan.

Bron: Ajax.nl

Related posts

29 Comments

  1. SPHAFCA

    Heerlijk hoe snel alles hier opstaat. 99% van het ‘nieuws’ is bij het plaatsen al een (halve) dag bekend.

    1. PvL020

      Eens, mag van mij ook sneller aangezien ik altijd eerst naar de fanzone ga en heel weinig naar de Ajax app of Ajax showtime

    2. Remco425

      Komt misschien omdat hier deze site door vrijwilligers beheerd wordt en niet door professionele journalisten? Vrijwilligers die gewoon een baan en gezin ernaast hebben en in hun beetje vrije tijd hun best doen ons op de hoogte te houden?

  2. ajaxxtotdedood

    gelukkig moet ajax nu geld laten rollen, de uefa dacht ook die doen er niks mee.

  3. PvL020

    Heb je de ultra World wel eens gezien. Wat voor boetes moeten er niet naar die clubs gaan!!!???

  4. -buitenkantje rechts-

    Tegen Apoel al 12.000,- …daarna tegen Red Bull 45.000,-… Nu 48.000,- na Rapid Wien. Samen 105.000,- in drie jaar tijd. Goed dat Ajax probeert de schade te verhalen op de daders. Ze schijnen al 3 daders op het spoor te zijn.

    1. Litmanen

      Ik snap nog steeds niet dat we in Nederland schorriemorrie niet op het polititiebureau vasthouden tijdens voetbalwedstrijden. Dat scheelt de club een hoop geld en de echte supporters hun goede naam.

      Dezelfde beesten die jaren geleden al aan alle ellende meededen ( ja, ook Beverwijk) zitten nog elke twee weken op de tribune. Wat nou stadionverbod? Hebben ze maling aan en niemand doet er wat aan.

      Intussen durf jij met je vrouw en kind niet meer naar het stadion.

  5. Mokum76

    Hebben jullie wel eens gekeken naar de namen van de auteurs? Zie er elke keer maar 2, Henk en Fred. Ik heb geen idee, maar kan me zo voorstellen dat zij dit naast hun werk doen…?

    Wees blij dat de berichten er überhaupt op komen en we met z’n allen onze trots of (vooral) frustraties kunnen uiten hier.

    Misschien kan oom Dagobert hier anders wat van die dikke bankrekening heen sluizen, hij gebruikt het toch nergens anders voor…

      1. Hintham

        neem van mij maar aan dat ze er niets aan overhouden. het kost ze veel tijd en zonder de reclame leggen ze er nog meer geld bij.

      2. Remco425

        Dat zijn kleine bedragen om de site en de app in de lucht te houden. Geloof mij nou, ik run ook een forum…

  6. Joep

    De boetes die Ajax krijgt worden elkaar hoger. Het gaat nergens meer over. De hoogte is absurt hoog. Terecht dat Ajax de boetes gaat verhalen op de daders.

    1. Naut Schelvis

      Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehoooooooooooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Remco425

    Dat er vuurwerk wordt afgestoken snap ik nog wel, sfeerverhogend etc, maar waarom een vak bestormen? Je hebt toch een kaartje, dus totaal zinloos.

  8. Slingertje.

    En daar komt nog wel wat bij voor de rookbommen van afgelopen dinsdag en het weer niet vrij houden van de trappen op de tribunes.

    1. Iceman

      Ach ach wat triest allemaal kunnen wij niet voor één keer niet naar een wedstrijd van ons aller Ajax zonder enige zit van een handje vol stelletjes klojo’s die zich zelf Ajax supporters noemen Terwel ze dat niet zijn echt schandalig dat. Ik zou zeggen de schade lekker laten betalen door die klootzakken…. En daarom ben ik nooit bij een wedstrijd van mijn Ajax door deze eikels bah

Comments are closed.