‘Ödegaard moet niet blijven, maar naar bijvoorbeeld Ajax’

0903odegaard

Ajax had vorig jaar zomer enkele miljoenen over om Martin Ödegaard naar Amsterdam te halen maar het Noorse supertalent koos uiteindelijk na veel gedoe niet voor zijn ontwikkeling maar voor het grote geld en vertrok naar Real Madrid. De jonge middenvelder debuteerde vorig seizoen weliswaar in de hoofdmacht van Real, maar het bleef bij enkele speelminuten. Volgens het Spaanse Sport doet Ödegaard er goed aan om komend seizoen elders speelminuten te maken.

‘Ik ben bang dat hij vooral zal spelen voor Castilla, het tweede elftal van Real Madrid. Real is een club die echt elke wedstrijd moet winnen. Martin kan beter naar een club als Ajax gaan, daar hebben ze veel ervaring met jeugdspelers’, aldus Santiago Segurola, journalist van het Spaanse Sport tegenover het Noorse TV2 Sport.

Ödegaard zou met tegenzin momenteel spelen bij Castilla, aldus veel Spaanse media. Segurola: ‘Hij heeft deze voorbereiding ook nog weinig gespeeld bij Rafa Benitez. In de minuten die hij wel kreeg, speelde hij niet goed.’

Bron: Sport.es

Related posts

72 Comments

    1. AjaciedJTB

      inderdaad. een over het paard getilde geldwolf hebben we net weggeschopt en dan willen ze deze wolf halen? Flikker op!

      1. neslopu

        Vergeet niet dat het gaat om iemand die makkelijk te beinvloeden is gezien zijn leeftijd. Zijn vader zal hierin grootste aandeel hebben gehad.

      2. Renzocinq

        Sowieso slecht alleen een jaartje net als depay 2014-2015 speel de hij slecht dit seizoen speelt hij goed en gelijk naar Manchester united maar dat is net als Ödegaard ze doen het allemaal voor het grote geld misschien volgend jaar het zelfde voor een Ajacied?

    2. marvinww

      ik hoef hem niet meer te zien bij ajax hij heeft veel adviezen gehad maar komt er nu pas achter dat hij een verkeerde keus heeft gemaakt, daar komen al die spelers later wel achter nu ook weer met bilal ould-chick van fc twente naar benfica

    3. Bram ajax

      We hebben veel grotere ‘echte’ talenten die voor de sport kiezen ipv het grote geld op het middenveld dus zeker NIET welkom! Weer zon kishna geval die kilometers naast zijn schoenen loopt, nee dankje!

  1. nick-afca95

    Ja jammer dan. Had je maar eerder moeten bedenken dat een club als Ajax beter was geweest voor je ontwikkeling. Alleen als Real hem wil verkopen mag hij komen. Maar niet nu het achteraf toch niet zo bevalt een jaartje komen en dan de ontwikkeling van onze eigen jeugdspelers tegenhouden.

  2. AFCAJasper

    Haha ik dacht al, wanneer gaan we weer van hem horen. Hij heeft ze eigen graf gegraven

  3. B4ajax4ever

    Blijf nu ook maar lekker daar , eerst waren we niet goed genoeg en nu wel ????
    Aju paraplu

  4. koensiemerink

    het is ook dom dat hij het niet eeder naar ajax zal komen nu zit hij zelf in de puree te zitten dus misschien moes hij beter na denken wat hij echt wel

  5. Velibor

    Uitwisseling met Andersen,hij naar hier en Andersen daarheen om krachten op te doen samen met die nr 7 van hun haha

  6. Mooi

    Top voetbal gaat dus zo met hun talenten om , uit lenen kijken als het goed gaat en anders bij het grof vuil neer zetten , topvoetbal is ziek .

  7. JCruijff

    Weer een jonge gast. Neen Marc Ajax heeft ‘bejaarde’ spelers nodig die een prof mentaliteit hebben en geen Play Station en iPhone generatie

  8. Bastoflex

    Inderdaad niet welkom. Wij investeren alleen in onze eigen jeugd, anders zou Ajax geen bestaansrecht meer hebben.

  9. Coenie

    Wéér die foto! Persoonlijk denk ik dat hij al klaar is met voetballen. Hij is nu al zó verpest dat hij zich bij iedere club beter voelt dan de rest. Ik zeg einde carrière door één verkeerde beslissing 😉

  10. Joep

    Hij wilde zelf naar real, wat mij betreft is hij nu niet meer welkom. Dit had zijn zaakwaarnemer ook moeten zeggen. Helaas heeft hij op zijn jonge leeftijd al gekozen voor het grote geld. En niet gekeken naar zijn eigen ontwikkelen.

  11. Iceman

    Hahaha ja en ik zeg oprotten hij wilde toch zo graag naar real dus blijf lekker daar opzouten.

  12. Valentino

    Hier hoeft hij niet meer te komen, arrogante kwal. Maar hij wil toch niet weg bij Real, dan kan hij niet met Cristiano trainen.

  13. War

    Alsjeblief niet, de kleutertuin is tjokvol en het barst er van de eigenwijze jongetjes en dan nog zo’n super eikel erbij, we ergeren ons al genoeg, ervaren kerels moeten er komen, nu en niet volgend jaar en een oudere ervaren coach die FdB wat meer stuurt , want die is ook stronteigenwijs.

  14. Mijn Club

    Ik heb geteld en afgevinkt. Een makkie: 100% is TEGEN. En terecht. Als ie in de A’tjes wil ballen, oke. Mits Real hem doorbetaald. We zijn gekke Henkie niet!

  15. Widi

    Off topic: nu heeft die domme Kishna weer gekozen voor rugnummer 88, wat voor die fascisten verwijst naar Heil Hitler…….pizzabakker was zeker niet meer in de buurt om hem hier voor te behoeden….

  16. Mijn Club

    Ik heb (via GTA 5 online) redelijk wat Noren gesproken over hem, en die zeggen echt allemaal dat ie gehyped is. Zij vinden hem helemaal geen extreem talent. Lachen.

  17. AFCARay

    Optieven, blijf maar lekker met je reet in madrid, dat wilde die toch? Voor het grote geld? En nu ineens niet meer, dacht het niet

  18. Starke

    Ajax moet eens een keer ophouden met het aantrekken of huren van die super jonge gasten die niet meer toevoegen als wat we hier al hebben lopen. Word nu echt ziek van dat eeuwige jeugd verhaal want we komen geen stap verder. In Europa is de boer net zo ver als 4 jaar geleden. Helemaal niet

  19. Toppertje

    Gelukkig kunnen we het op dit forum ook een keer met elkaar eens zijn. Deze jongen heeft zijn kans gehad en koos voor het geld. Als hij nu zou komen gaat dat ten koste van onze jongelingen en voegt hij niet toe wat we wel nodig hebben.

  20. Gert Ajax

    Laat hem daar lekker blijven met zijn apenlullenhoofd?
    Hij wist het beter als morten olsen die adviseerde hem ook naar Ajax te gaan.
    Gewoon een zakkenvuller

  21. Ajaxforlife

    Is er nou niemand geweest die deze jongen een goede keuze kon laten maken. . het trieste bewijs van het huidige voetbal. …

  22. Remco425

    Hij had de kans bij ons te komen en door te groeien maar moest zonodig naar Real en dacht het daar wel te maken. Nee bedankt, kans voorbij.

  23. AjaxKat

    Jongens, dit is de mening van een Spaanse journalist gevraagd door een ander medium. Oftewel iemand die geen invloed heeft op of rond een voetbalveld (net als wij dus). Niet serieus nemen dus.

  24. Mijn Club

    Je hebt gelijk AK, maar het is wel prettig om te zien dat wat hem betreft, alle Ajax neuzen dezelfde richting op staan! Neus is nu geen scheldwoord uiteraard, just an expression !

  25. Geroldkohlen

    wat moeten we met hem, dan hebben we helemaal een pupillen elftal, ik lees liever dat urby getekend heeft voor 2 seizoenen, en een goede ervaren centrale verdediger en een goede buitenspeler die kan passeren met een goede voorzet!!! mag best bijmekaar 15 miljoen kosten hoor, maar ja marc kijkt liever 10 keer per dag op de rekening om kwijlend te kijken naar die 130 miljoen!!!

  26. Moosie

    Wel grappig na alle discussie’s zijn we het een keer met z’n allen eens opflikkeren met die gast.

  27. -buitenkantje rechts-

    Wat een dom geneuzel van die journalist zeg.. Denkt hij dat Ödegaard bij Ajax wel direct een plaats in Ajax1 krijgt? Bij Ajax zal hij ook in jong Ajax plaats moeten nemen of in de A1.. Ben benieuwd hoe hij dat vindt..
    Hij heeft bovendien de keuze gemaakt voor Real.. Dat dit zou gebeuren was te voorzien.

  28. ferike

    Ajax was niet goed genoeg voor die looser. Nu hoeft het niet meer. Laat ‘m maar verkommeren in het tweede elftal van real !! CONTROL – ALT – DELETE

  29. Remco425

    Laat de vele voorbeelden van jonge talenten die falen bij grote clubs maar voorbijkomen. Zoveel grote talenten die hun carriere bijvoorbaat al verknald hebben, misschien heeft het ooit zin en zullen steeds meer talenten gaan nadenken over wat nu echt het beste is voor hun carriere. De wens is de vader van de gedachte, ik weet het, maar misscchien, ooit…

  30. Rickie

    Stel je pakt deze speler voor 10 Mill en verkoopt hem na 26 assist en 20 doelpunten binnen 2 jr voor 30 Mill is togg 20 Mill verdient binnen een korte tijd.en als je hem succes vol verkoopt dan komen hier meer jonge goeie gasten heen en dan na 20 verkochte zeg je tegen de spelers wil je hier blijven je krijgt hier 10 Mill per jaar steeds duurder verkopen en dan kun je zeggen over 10 jr wij zijn ajax wij staan in de final voor de 4de x binnen 10 jr dat zou super worden echt perfect

  31. marcussboss

    Ik zeg kopen die jongen !! ondanks dat het een arrogant jongetje is, kan hij wel enorm goed voetballen. die arrogantie haal je er toch wel uit

Comments are closed.