‘Genoa toont belangstelling voor Boilesen’

0312dnjepr-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen vervolgt zijn loopbaan wellicht bij het Italiaanse Genoa, zo weet Gazetta dello Sport te melden. Boilesen is nog in het bezit van een eenjarig contract bij Ajax maar is niet van plan dat te verlengen, en komt inmiddels niet meer voor in de plannen van trainer Frank de Boer. Na het aantrekken van Mitchell Dijks heeft Boilesen aangegeven open te staan voor een transfer en het liefst naar een grote competitie. Of Genoa zich al heeft gemeld bij Ajax is nog niet bekend.

Bron: Gazetta

Related posts

50 Comments

    1. FdB=Ajax

      Die geruchten ken ik inmiddels wel. Ik ben bang dat niemand deze vaatdoek op komt halen, die loopt volgend jaar gratis de deur uit…

      1. rickert

        precies, de halve wereld heeft interesse gehad, maar niemand wordt concreet met hem… ik geef ze geen ongelijk, maar die gaat geen transfer krijgen ben ik bang

      1. Mokum76

        Jaja Ajaciedpiet, let jij er nou maar op dat je broer, inpakpiet, hem even snel en netjes inpakt, dan kunnen we hem het liefst vandaag nog versturen…

        1. ajaciedpiet

          Wij versturen alleen bij Sinterklaas, dan zou meneer Boilesen een half jaar moeten wachten…

  1. quadsboy

    Meen je niet als dit door gaat dan is het Ajax blij Genoa blij en de meeste van ons blij

      1. Litmanen

        Ik ben benieuwd hoe figuren als jij en toon cs gaan reageren als over een jaar of wat Veltman en Riedewald samen het centrum van Oranje zijn.

    1. Valentino

      Benieuwd wanneer ze eindelijk met Urby om tafel gaan. Kan bij Ajax nog best 3 jaar mee.

      1. Litmanen

        ze gaan helemaal niet om de tafel. Urby is overal mislukt. De Boilesen van de serie A.
        Als Heitinga het eerste al niet haalt, wat moeten we dan met Urby?

  2. -buitenkantje rechts-

    Genoa is toch die jojoclub van serie A naar serie B/C die meer eigenaren en voorzitters verslijt dan trainers en in het verleden veroordeeld is voor omkooppraktijken? Succes!!

        1. -buitenkantje rechts-

          Ajax is nog steeds de beste club van Nederland! Er moeten alleen andere keuzes gemaakt worden..
          1. Meer aandacht voor scouting..
          2. Geen onnodige aankopen/koopjes meer, maar alleen echte kwaliteit halen. Liever 1 dure aankoop die echt iets toevoegt dan 4 die op de bank belanden..
          3. Maak een goede mix van ervaren krachten met gezag in het veld en kleedkamer en jonge talenten..
          4. Behalen van CL absolute prioriteit maken.. Daar moet alles voor wijken! Je loopt nu minimaal 12 miljoen mis en je maakt je directe concurrent rijker en aantrekkelijker voor topspelers. Ajaxspelers zullen eerder vertrekken nu Ajax geen CL speelt en topspelers zullen nu nog minder snel kiezen voor een transfer naar Ajax.

  3. Joep

    Voor hem en Ajax is het beste dat hij deze maand nog vertrekt. Maakt niet uit waar naar toe. En als vervanger Urby halen.

  4. AfcaMikey

    3-2 dinsdagg had gemaakt was het de beste speler op aarde geweest hou toch op man neppe supporters alleen maar zeiken doen jullie!! als alles zo waardeloos is ga dan lekker naar andere club waar wel alles goed is

    1. Beer van de Meer

      Klopt, men vindt het leuker om spelers te zoeken om af te kunnen zeiken dan naar de positieve zaken te kijken. En die zijn er zat ja.

  5. Ajax nr 1

    Kijk dit soort reacties krijg je nu als je een paar jaartjes bij Ajax voetbalt Boilesen met een leermeester genaamd Frank de Boer. Het ene seizoen ben je een topper een je mag zelfs aanvoerder zijn en steken ze veren in je kont. En het seizoen erna mag je zelfs niet meer op de bank plaats nemen. Sorry voor dat allemaal Boilesen wij supporters kunnen daar ook niets aan doen. Want wij supporters hadden je vorig jaar al verteld wat er verkeerd ging bij jou. Maar ja ondanks alles veel succes bij je nieuwe club.

  6. Gianni

    Weg doen gelijk Emanuelson contract geven slapen ze bij Ajax ofzo Urby wil graag terug en wij hebben hem zo hard nodig 1+1 =2 doen Ajax haal Urby terug en Elia hadden ze ook moeten halen ze slapen het hele jaar bij Ajax voor het geld van younes hadden ze ook Elia kunnen hebben pfff wat doen ze toch met onze mooie club

Comments are closed.