AZ – Ajax gaat zondag door zonder politie

az-ajax_logo

De wedstrijd tussen AZ en Ajax gaat zondag gewoon door. Dat is besloten na overleg tussen de gemeente Alkmaar, de politie en beide clubs. AZ en Ajax zorgen voor extra stewards en AZ neemt de verkeersregeling rondom het stadion op zich.

Door de aangekondigde politieacties stond ook AZ – Ajax op losse schroeven maar daar heeft burgemeester Bruinooge van Alkmaar een stokje voor gestoken. Het is de ultieme wens van de burgemeester dat een voetbalwedstrijd een zelfregulerend feestje is.  ‘Ik heb een zorgvuldige afweging gemaakt en vind dit een verantwoorde uitdaging. Wij spelen in een van de veiligste stadions in Nederland dus ik voorzie geen problemen voor aankomende zondag’, aldus Bruinooge. Inmiddels zijn door de politieacties al vier wedstrijden afgelast. Heerenveen – De Graafschap, PEC Zwolle – Cambuur, ADO – psv en Willem II – Vitesse zijn inmiddels afgelast.

Bron: NOS

 

Related posts

54 Comments

      1. quadsboy

        Goeie Remco gelijk denken aan rellen pfff nee doen wij niet wij zijn 020 geen klote 010

    1. AFCA my World

      Absoluut niet, we laten zien dat wij nette supporters zijn,en het niet nodig is om herrie te schoppen !

    2. Ajax nr 1

      Deze reactie is niet zo slim Dylanoajax020. Waarom rellen. Wij gaan voor het voetbal.

    3. Fvanr

      @Dylanoajac020 je bent een klootzak! Die niets waard is. Ellende rond de stadions door types als jij. Wegwezen!

  1. Remco425

    Goed dat het doorgaat! Hoop dat de supporters aantonen dat het ook zonder politie kan. Het perfecte momenten om een statement te maken!

  2. hubert

    dit is jullie kans. laat zien dat jullie ECHTE supporters zijn die ajax op en top steunen en dat het zond er r politie kan. als er rellen komen gaat geen enkele wedstrijd meer door zonder politie. Dus grijp deze kans om te laten zien dat het ZONDER Politie kan

  3. Oost80

    We zouden eigenlijk het voorbeeld van st Pauli moeten volgen! Supporters spreken elkaar aan! Mooi dat de wedstrijd door gaat! Maakt de kater niet beter maar dragelijker.

  4. toon61

    DEnken we nu echt dat dit ajax van az gaat winnen , az is zo,n zelfde club als rapid wien , ik denk dat het een verleis word al meteen .

    1. Charka53

      Hè toon61 denk je nu werkelijk dat Ajax niet van az gaat winnen ga er maar van uit dat ze nu op scherp staan door de laatste wan prestatie er gaan drie punten mee naar huis

    2. Zlatan

      Hallo Toon 61 , ff een paar wissels DAT MOET NU ,kan dezelfde NIET weer laten PROBEREN ,pppffff , heb me op zitten vreten .

      1. toon61

        Ik ben zwaar teleurgesteld , maar dat ben ik al jaren , ik zag het al jaren geleden ik was wel blij met de kampioenschappen hoor , maar ook toen was het niet om aan te gluren , jaar na jaar slechter , en dan kampioen worden omdat psv het liet liggen ,in de winterstop stonden we veel punten achter , ook hadden we toen betere spelers als nu , dat alleen zegt al zat ..
        Ik den echt niet dat het beter gaat worden tegen az , az heeft het ook gezien , en dat is ook zo,n ploeg die de beuk erin gooit , net als rapid wien .
        Ajax heeft gewoon te weinig goede spelers die de kar kunnen trekken , het is allemaal net niet , te veel jeugd , datis allemaal al gezegd , de jeugd in niet goed zat , maar de boer denkt van wel wij zien al jaren van niet , en wat ik nog erger vind is dat de andere clubs ons voorbij streven , zelfs feyenoord koopt spelers , en dat nog wel met weinig geld , en ajax verzuimt het ,

    3. Oost80

      Jezus toon kunnen we jou niet wisselen. Heb jou nog nooit een positieve post zien maken. Je hebt al een naam hier als azijnpisser. Kom op man steun je club!

  5. Skills

    Hoe ik zou spelen:
    Cillessen
    Dijks, Riedewald, Heitinga,Tete
    Gudelj, Klaassen, Bazoer,Sinkgraven
    Milik, Sanogo

    1. Didron

      Cillessen (als hij er nog is dan)
      – Dijks Riedewald/van de Hoorn Heitinga Tete/van Rhijn – Gudelj Bazoer Klaassen – Sinkgraven Milik Schone

      1. toon61

        Zal ook nog wel weg gaan Didron , dat is ajax eigen , net voor de eind datum verkopen ,wel hebben het al vele keren gezien , als het nu weer waarheid word , waar moet het heen met ons ajax dan .

        1. Rene1964

          Naar plek 3 of 4, maar wel met een gezond banksaldo. Heeeeeeerlijk toch? Gewoon genieten van dat geld. Al die nullen achter elkaar, mmmmh geweldig. En nog een keer tellen dat geld, wrijf in je ogen, knipper een paar keer, lach en geniet. En misschien … komt er nog 30.000.000 bij :)))) Whouw

    1. War

      Tja, Sanogo, groot talent bij Arsenal, heeft toch minimaal al 1x gescoord daar, dus halen dacht Marc.
      Het was triest om te zien hoe deze man zich gisteren als invaller manifesteerde
      wat moet je hier in godsnaam mee, en dan Sigi wegdoen.
      Ajax heeft gewoon schijt aan zijn supporters !

  6. Didron

    Ik hoop dat die ‘kazen’ niet gaan rellen! Mooi affiche om te laten zien dat het ook zonder politie kan!!!

  7. Geroldkohlen

    echt raar gebruik achternamen krijg ik null te zien en nu gebruik ik voornamen en dan doet hij het wel!!! maar goed ik denk dat er uit een ander vaatje getapt moet worden , en hopelijk blijft jasper en laten ze urby deze week tekenen ,dat lijkt mij een goed begin en dan vind ik dat er nog een rechtsbuiten en nog een centrale verdediger moet komen, type waar iedereen bang van word het geld moet nu maar eens gaan rollen!!!

    1. Ajax nr 1

      Nou lekker dan Geroldkohlen nu noem je iedereen bij de voornaam behalve MILIK !!!! Zijn voornaam is ARKADIUSZ maar noem hem maar AREK :-)) als je iets goed wil doen doe het dan ook goed:-)) leuk gevonden trouwens

  8. Wzawzdb1900

    Het zou een mooie stap naar de goede richting zijn als we deze wedstrijd winnen hopen dat ajax en az kunnen laten zien dat het sportieve clubs zijn

  9. Johndevlam

    Oproep aan alle voetbalsupporters van AZ en Ajax om aanstaande zondag tijdens de wedstrijd een voorbeeld te nemen dat een voetbalwedstrijd zonder aanwezigheid van politie gewoon zonder problemen gespeeld kan worden in en rondom het stadion. Als beide supporters groepen een voorbeeld stellen hoe het wel kan zonder politie inzet zal de rest volgen, dus supporters geef het goede voorbeeld en maak er een mooi voetbalfeestje van

  10. Bert62

    En waarom zouden er rellen komen? Laten ze zich netjes gedragen en laat zien dat een wedstrijd ook zonder politie kan. Stelletje mongolen

  11. Rene1964

    Idd TOON. Verschil tussen de lampenkappen en wij, is dat zij gericht kopen om de selectie BETER te maken en om kost wat kost kampioen te worden. Bij ons lijkt het banksaldo het allerbelangrijkste te zijn. Ajax doet al jaren geen investering om een beter eerste elftal te krijgen. Hooguit een ervaren man voor in de kleedkamer. Nou, daar heb je wat aan.

Comments are closed.