Ajax vrijdag om 13.00 uur in loting play-offs Europa League

europa_league

Door de uitschakeling in de voorronde van de Champions League is Ajax gedegradeerd tot de play-offs van de voorronde van de Europa League. De loting zal aanstaande vrijdag om 13.00 uur plaatsvinden in het Zwitserse Nyon.

Ajax heeft op basis van haar UEFA-coëfficiënt de geplaatste status. De club ontloopt daarmee de 21 hoogstgenoteerde ploegen in de Europa League voorronde. Mogelijke tegenstanders worden aanstaande donderdag bekend.

Related posts

77 Comments

    1. De Ajacied

      Ontloopt een zwaardere tegenstander,
      Wat een lachertje zeg als je van de nr. 2 van Oostenrijk niet kan winnen, is elke club lastig. Punt

      1. War

        Gaan ze na de loting weer roepen dat ze gunstig geloot hebben, hahaha, tegen de nummer 3 van Malta ofzo.

  1. SPHAFCA

    Gelukkig niet die 2 kaarten voor de voorrondes gekocht maar alleen die van vanavond. Ajax – FC oostblok sla ik mooi over

    1. ACABafca

      Ikke wel en ben fuckedop maar toch dan maar verder in de Europalikje jammer maar waar entrada was wel lekker vanaaf

      1. SPHAFCA

        Die was zeker lekker, was er helaas niet helemaal vanaf hef begin bij, kon niet ivm werk.

    1. AFCA my World

      Daar wil je toch niet in spelen? Laat je maar uitschakelen en ga vol voor de Nederlandse competitie ! Met deze crèche heb je er ook nix te zoeken ! Laat de Boer maar ophoepelen dankbaar voor 4 kampioenschappen maar nu is het genoeg,tijd voor vernieuwing !

      1. Rubenkw14

        Hoezo? De EL is ook niet niks… Het is voor NL een grote prestatie al haalt een club de EL

        1. MichyWZAjax

          Ja lekker ervaring op doen in de Europa league hebben toch niks te zoeken en de Champions league

    2. quadsboy

      Denk dat we het daar niet ver gaan komen eerst die team in orde maken man dit slaat nergens op

  2. theomar

    Ik baal als een stekker. Als dit het niveau is voor komend seizoen, dan beter geen Europees voetbal.

  3. stefanajax

    Met zo’n verdediging leg je het nog af tegen een amateur club…. domme fouten achterin door onervaren spelers

  4. Mijn Club

    Ik zei het al voor Rapid: het is tijd voor de witte zakdoekjes. Zwaai F de Boer aub uit en gooi dit slechte beleid op de schop. Nogmaals en voor de 100e keer in drie jaar: met een jeugdelftal win je geen competitie, laat staan dat je Europees iets kunt voorstellen. Is dit nou zo moeilijk te begrijpen? Ik kijk dit jaar alweer GEEN enkele wedstrijd meer. Uit protest en voor m’n gezondheid lijkt het me ook beter!

    1. Mijn Club

      Oh ja: die laatste drie kampioenschappen hebben we enkel gewonnen, omdat iedere andere club door de ondergrens zakte. PSV heeft inmiddels het lek boven en stevent nu, door ons belachelijke beleid, af op 5 op een rij! Geloof me!

      1. toon61

        Zouden mijn woorden kunnen zijn Mijn Club , ik heb niks toe te voegen , helemaal waarheid , alleen als ik het hier vertelde werd ik uitgejouwd , maar ik heb gelijk , en jij ook .

  5. Cees1966

    Wij zijn de beste! Oh nee, wij zijn de rijkste. Lekker het geld en je 2 rangsaankopen op de bank houden. Dit is het prijskaartje van het slechte beleid van ajax. Je snel en makkelijk verdiende miljoenen gaan nu naar Eindhoven. 1 probleem, deze durven wel in kwaliteit op het veld te investeren. Het word inderdaad tijd voor een frisse wind in de staf.

    1. PvL020

      Ajax zijn beleid is jeugd door laten stromen, dat is een keuze en daarom redt je het niet Europa helaas hoe kut ik dat ook vindt. PSV kiest een andere weg alleen stroomt daar bijna nooit jeugd door, dat is een ander soort beleid en ook een keuze. Deze 2 manieren zijn dus niet met elkaar te vergelijken.

    2. PvL020

      De frisse wind door de staf gaat dat overigens niet bewerkstelligen, want het is de cultuur van de club

    3. Zlatan

      Hou op , tering beleid , Niet alles op F d B afschuiven , denk dat hij niet anders kan , moet die jongetjes laten zien !

  6. Cees1966

    Kan mij iemand uitleggen wat het aankoopbeleid van Ajax is, spelers kopen en vervolgens op de bank of in het 2e zetten?

    1. Mijn Club

      Denk trouwens dat het met EGO te maken heeft. Frank wilde furore maken met het allerhoogste Ajax ooit. Nou, dat is dan weer jammerlijk mislukt!

  7. Deusie

    Europa league hebben we ook niets te zoeken, maakt niet uit wie er uit de koker rolt. Wat een blamage gisteren…ben er kapot van dat je gewoon kansloos verliest van de nummer twee van Oostenrijk

  8. toon61

    In de EU word het ook niks , de rest heb ik allemaal al verteld wat nu over dit forum ruist , maar dat was niet zo , maar ik krijg wel gelijk .
    In nederland gaan ze dit jaar ook niet verder komen als de 5de plek , dit ajax kan verliezen van menig eredivisie club , de eerste als van az , dat zou zo maar kunnen , ik heb verteld tegen mijn ajax vrienden hier die altijd komen kijken , je hoeft er niet van staan te kijken als ze binnen 6a 7 wetstrijden 12 punten achter staan , ze denken er trouwens hetzelfde over als ik .

  9. toon61

    En weet je wat nog ergers is zelfs Feyenoord l;egt betere spelers vast , we hoeven niet gek te kijken als die ons ook voorbij streven met hun armoe .
    Als ik hier aan denk word ik helemaal niet goed .
    Nu hebben ze elia weer vast gelegd , en propper en dirkie , het moet niet gekker worden .

    1. Mijn Club

      Pröpper: PSV, maar je hebt verder wel gelijk. Persoonlijk vind ik dat je als Ajax zijnde (de leiding) je verantwoordelijkheid moet nemen. Maw: opstappen. Een speler die niet voldoet krijgt geen nieuw contract. Een staf en leiding die niet voldoen, dienen op te stappen. Wij hollen achteruit, PSV zet stappen vooruit.

      1. Mijn Club

        Ik denk trouwens dat er een stuk of drie/vier op dit forum zijn, die het slechte beleid al een paar jaar bekritiseren. Jeugd inpassen is oke, maar enkel met jeugd spelen is achterlijk! Dat moet je als trainer toch ook wel weten?! Zoiets vind ik echt onbegrijpelijk. Nou ja, voor mij is het seizoen echt alweer voorbij en ik heb mijn laatste Ajax wedstrijd (heb 10 min gekeken) alweer gezien. Tot over een jaar maar weer.

  10. Didron

    Me dunkt dat we voorin nog versterking nodig hebben, anders gaan we de EL ook niet halen!!!

    1. AFCA my World

      Dat wil je al niet meer,seizoen is bij voorbaat al mislukt, met deze crèche maak je nix klaar, had verleden jaar al gezegd dat de Boer weg moest en iedereen lachte me uit,maar heel gek komen er nu veel meer die roepen dat het tijd is voor vernieuwing !!!

  11. Moosie

    Ten eerste moeilijk hè achter je club staan als het tegenzit. wat een mannetjes. En dan volgens mij komt die eerste tegengoal door Sinkgraven en die moest gekocht worden en Jonk moest zijn smoel houden volgens al die zogenaamde kenners hier.Tweede tegengoal is zeker de schuld van Veltman omdat de bal tegen zijn been wordt aangeschoten en dat had Heitinga niet overkomen ofzo. Wat een gelul.Nou dan spelen we een jaar geen CL what the fuck gewoon dit jaar weer kampioen worden.En ik heb namelijk genoeg aanknopingspunten gezien voor een goed een leuk seizoen.Ik ben van mening dat we een hele goede kans maken om ver te komen in de EL en in de eredivisie zijn we zeker niet de mindere van die kolerelijers uit kleinhoven.Hier heb je van die nepsupporters die nu over elkaar heen vallen om te janken hoeveel gelijk ze wel niet hebben maar vergeten er effe bij te vertellen dat een club als Liverpool vorig jaar 100 miljoen uitgaf en met 6-0 werd weggetikt door Real.Jullie motten gewoon niet zo zeiken achter je club gaan staan juist als het een keer tegenzit.Dit is nu waarom er op een gegeven moment nog maar 12000 man en vrouw in De Meer zaten omdat er in de Arena een zooitje successupporters cq jankerds zitten die bij een achterstand niet eens hun club aanmoedigen maar als dood vee naar het veld zitten te kijken en dan op internet gaan zitten klagen dat de club maar effe miljoenen voor hun moet gaan uitgeven omdat ze anders het gevoel hebben dat ze er niet bij willen horen.Wel dan rot je toch lekker op naar kuthoven.

  12. toon61

    sammie en moosie , jullie zijn samen eensgezind he ,dat het alemaal zo goed is wat ze laten zien , iedereen ziet dat het bagger is met het voetbal van ajax , alleen hier somigge zien het niet of zijn blind , maakt niks uit , maar verkondig hier niet zoveel klets man .
    Schrijf wat eerlijk is , wat heeft liverpool met ajax te maken , helemaal niks , je ziet toch dat het veelste matig is wat er speelt bij ons , te weinig ervaring ,en nu niet lullen het is allemaal te duur die oudere spelers , waarom kan dat klote psv en feyenoortd het wel dan ,dat moet je mijn dan eens vertellen , maar dat zal wel weer niet waar wezen .
    Op verschillende flora word onslag geeist van de Boer , die kan er ook geen reet van ,,die is er mede schuldig aan , hij maakt niemand beter ,Nog even enn de zakdoekjes komen tevoorschijn , ik voorspel je nu al dat we niks winnen dit jaar , en de EL haalt ook geen reet uit .
    We mogen blij zijn als we dit jaar bij de eerste 5 eindigen , nomaals mijn mening is de jouwe niet , en andersom .

    1. Moosie

      Pisvee is 7 jaar geen kampioen geweest ondanks miljoenen uitgaven domme sukkel en feyenooit werkelijk feyenooit wanneer hebben die wat gewonnen dan?Je bent idd gewoon een verschrikkelijke focking jankerd die alleen maar loopt te zuigen.Je hebt geen verstand van de club geeft steeds de een en dan de ander de schuld terwijl de oorzaak daar dan niet ligt.Je denkt dat miljoenen uitgeven de oplossing is terwijl we daar juist geen klote aan hebben zolang er clubs in het buitenland gratis geld ophalen en dus altijd meer te besteden hebben maar dat wil jij met je blinde hasses niet zien,En werkelijk feyenooit?????Rot toch op man wat kan mij het schelen dat er op flora????om het vertrek van De Boer wordt gejankt door sukkels als jij en die paar kutvriendjes van je .Als jij nou gewoon lekker in die kutstad van je naar die kutclub van je gaat dan ga ik wel gewoon naar Ajax.

        1. Moosie

          Ja en daarna waren ze op sterven na dood. Omdat ze teveel geld uitgaven aan oudere spelers die op de balans stonden voor vele miljoenen.

      1. toon61

        moosie ga lekker met je homo vriendje sammie varen in de gracht , allebij zo,n leren ding aan , met de billen bloot en maar dansen , sukkel die je bent , je snapt niks en wil ook niks snappen ,omdat je een plaat voor je kop hebt , in dit geval een kont van sammie denk ik

        1. Moosie

          Ooh zieltje gaat me uitmaken voor homo gut gut wat een sukkeltje ben je toch mocht je weer effe van de afdeling af van het plaatselijke gesticht in kleindhoven domme lampekap lekker je pilletjes nemen en dan weer terug naar de separeercel in je hemd al sta je dat nu ook dus veel verschil maakt het niet uit.Je bent en je blijft een zielige kutbrabo en waarschijnlijk heb je dus ook in je eigen reet een………

      2. Mijn Club

        Da’s een geweldig onderbouwd stuk MOOS. Kut dit, kut dat, sukkels hier en sukkels daar. Neem nog een joint en slaap verder.

  13. Fvanr

    Beste F de Boer, ook hier red je het niet met je populistische manier van voetballen. Weg ermee. Zonde van m’n geld die ik alreeds heb uitgegeven voor seizoenskaart!!!!

  14. hetje

    Ben het niet met alles keuzes van de boer eens maar ook hij krijgt het de directie niet aan het verstand meer geld uit te geven voor betere spelers. en mede door die directie staat hij straks op straat m

    1. Mijn Club

      Hij maakte zelf anders behoorlijk wat verkeerde keuzes HETJE. Wat dacht je van GEEN ervaring in het elftal. En dat twee keer achter elkaar. Een gewaarschuwd mens …

  15. Joep

    Op het niveau van de CL is helaas te hoog voor Ajax. Ik denk dat Ajax ver kan komen in de EL met deze jonge groep. Ik baal nog steeds van dinsdagavond

  16. Mijn Club

    Tegen wie zal ons aller Jong Ajax spelen in de voorronde van de EL. Spannend zeg ! Pffff, zucht

  17. nannie1971

    In goeie en slechte tijden achter je club blijven staan. De Europa League is voor alle Nederlandse clubs het hoogst haalbare. Dus Ajax blijf door vechten we komen er wel. AFCA CBS

Comments are closed.