De Boer brengt geen wijzigingen aan in selectie voor duel met Rapid

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de wedstrijd tegen Rapid Wien van aanstaande dinsdag. De Boer heeft dezelfde namen geselecteerd als voor de eerste wedstrijd in Wenen die in 2-2 eindigde. Ajax – Rapid begint dinsdag om 20:15 uur.

Selectie Ajax:
Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
John Heitinga
Riechedly Bazoer
Viktor Fischer
Daley Sinkgraven
Arek Milik
Davy Klaassen
Yaya Sanogo
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Jairo Riedewald
Kenny Tete
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer
Mitchell Dijks

Bron: Ajax.nl

Related posts

75 Comments

    1. Nielsz.AFCA

      Ja , maar ik vraag me af wie van deze selectie afvalt voor de wedstrijden als hij terugkomt , + we hebben serero ook nog..?

    1. Mikevanwetten

      Ze staan beide op het lijstje hoor van de “eikel” die ons al 4x kampioen heeft gemaakt. Dus deze koning zal vast wel weten wat die doet!

      1. toon61

        die van jouw is blijven hangen , want je zegt elke keer dezelfde klets .hahahahahahah eikel ,mietje de beer

      1. Remco425

        Waar heeft houw holmaatje gelijk in dan? Ze staan er beide op dus niks Veltman ipv Heitinga…

  1. Mokum76

    Pfff snap Frank hier echt niet hoor. Als er morgen weer een ‘Veltmannetje’ langs komt, kan je die ook Frank aanrekenen.

    Nu is het juiste moment voor Frank om te laten zien dat je altijd goed moet presteren, omdat er altijd iemand staat te springen om te laten zien dat hij juist in de basis hoort te staan..

    1. FdB=Ajax

      Je snapt er inderdaad niks van.
      Jij wou Veltman gelijk helemaal uit de wedstrijdselectie halen?

      1. Litmanen

        Precies, een paar fouten en dan brengen we een groot talent direct naar de vuilnisbelt? Dan hebben we aan het eind van het jaar geen speler meer over.

      2. Mokum76

        Nee maar wel op de bank ieder geval. Trouwens, even extra dagen sportschool in zou ook geen kwaad kunnen..

        1. FdB=Ajax

          Ben ik wel met je eens. Ik zou beginnen met Riedewald/Viergever en Heitinga daarnaast.

    2. Rubenkw14

      Je maakt als speler wel is fouten, dat mag toch? Ze zeiken jou toch ook niet gelijk af als je iets fout of verkeerd doet?! Je kan wel eens een fout maken maar dan moet je ook weer steunen en de volgende wedstrijd moet Veltman zich weer laten zien!

      1. Mokum76

        Weet niet hoe dat bij jou op het werk gaat, maar als ik op mijn werk steeds dezelfde fouten maak, heb ik wel een probleem ja …

        1. Rubenkw14

          Ja steeds maar hij maakt toch nie steeds fouten? En steun hem dan nog je bent een supporter van je club om ze aan te moedigen en te steunen en niet om af te zeiken

          1. Mokum76

            Sorry hoor, maar wat een gelul. Dus vorig jaar maakte hij niet dezelfde fouten? Toen heeft iedereen toch nog steeds de club en de spelers gesteund tot het laatste fluitsignaal? Zoals we dat altijd doen.

            Maar dat neemt toch niet weg dat je als supporter ook kritiek mag hebben op een speler? Maar nee, dan ben je meteen geen echte supporter…¿¿

          2. Litmanen

            Niemand zegt dat Riedewald er uit moet na zíjn fatale fout bij 1-2. Terecht hoor, maar waarom alleen Veltman slachten. Zijn Toon etc allemaal familie van Heitinga?

          3. Geroldkohlen

            veltman staat nu hoeveel jaar in de basis bij ajax en hij maakte de fout niet 1 keer in de wedstrijd maar hij doet het 2 keer!! en hoevaak mag hij nog steeds die dezelfde fouten maken!! riedewald zat idd fout bij de 1-2 ,maar in tegenstelling tot veltman word dit waarschijnlijk zijn eerste jaar dat hij een basis plaats zou kunnen krijgen dus dat hij nog wel eens een fout zal maken is logisch! een wedstrijdje of 2 zal hem misschien goed doen!! tijd voor heitinga!

          4. Litmanen

            Vorig seizoen presteerde iedereen ondermaats. Dus als we dit jaar met een schone lei beginnen dan staan Riedewald en Veldman en Tete gelijk. We vergeten weleens dat Veldman nog steeds de jongste centrumverdediger is van de eredivisie. Riedewald is nog jonger. Ik zeg: geef ze krediet en steun ze. Vergis je niet wat er voor druk op zo’n jongen als Veldman staat. Pas anderhalf jaar in de basis. Als het meezit gaan die twee het centrum van oranje worden.

          5. Mokum76

            Jij blijft de fout van Veltman vergelijken met die van Riedewald, ik vind ze van een totaal andere klasse. Riedewald had scherper gemogen idd, maar was gewoon prachtige snelle loopactie. Veltman had tijd genoeg om de bal naar voren te peren, maar wilde het te mooi doen. Helaas denkt hij dat te vaak.

            Maar ik hoop echt van harte dat je gelijk hebt hoor, en van mij mag hij de beste back weiden van nl, graag zelfs. Maar een keertje bankzitten zal hem goed doen. Denk ik..

      2. quadsboy

        Jij bent niet goed wijs dus grote fout dan maar weer opstellen Rubenkw14 hoop het echt niet Jaaa hij mag naast Heitinga spelen dan gaat riedewald maar op links back

        1. Rubenkw14

          Maakt mij niet uit als ze maar goed presteren! Maar hij mag wel een paar fouten maken toch? Jij doet ook niet alles goed, denk ik. Hij wil zich ook bewijzen Veltman en dan sta je onder druk en ja dan gaat het een keer fout. Nou en? Als schiet hij de volgende wedstrijd tegen rapid de winnende dan is hij waarschijnlijk hier opeens weer de “grote held”

  2. hubert

    Wat een taalgebruik zeg als ze met iedere speler doen die een fout maakt direkt er uit zetten. waar gaan we dan heen? al eens gehoord van vertrouwen geven? als een coach vier keer op rij kampioen word en een keer niet is hij een eikel. degene die zoiets schrijft heet totaal geen benul van voetbal en is mijns inziens zelf de grootste eikel. bah zeg wat een negatieve supporters zijn jullie

    1. RenaldoAjax2410

      idd iedereen maakt ‘fouten’ johnny zal ook niet elke wedstrijd goed spelen maar het gaat er om dat ie er staat en strijd levert.

    1. toon61

      Ik wel dezelfde als vorige week , frankie wijkt niet van zijn tactiek af , er moeten spelers op een anders plek spelen .

    2. Beer van de Meer

      Zijn net singletjes. toon61 is de ene kant Bert62 de andere. Beide keren hetzelfde liedje maar andere artiest. 🙂

  3. BobbyHaarms

    Waar ik vooral blij mee ben is dat die baas die als eerste op het lijstje staat er nog steeds gewoon opstaat en wat mij betreft morgen keept..en verder heb ik nu even een denkbeeldige middelvinger naar ene Louis toe, maar wel een hele dikke 😉

    1. Rene1964

      Mag toch hopen dat Ajax er A) ALLES aan gaat doen om hem te behouden en B) zo niet, er ALLES aan gaat doen om de hoofdprijs te pakken. Een nieuwe keeper aantrekken kost immers ook een vermogen (tenminste een goeie). Minimaal 30 mln, anders niet eens op audiëntie laten komen.

  4. Rene1964

    Ben het er wel mee eens HUBERT om spelers het vertrouwen te geven. Op het beleid zelf heb ik wel kritiek, namelijk dat er jaar in jaar uit geen versterkingen worden gehaald, daar waar PSV dat wel goed en gericht doet. Mocht PSV nu ook Fer binnenhalen, is die ploeg voor mij torenhoge favoriet voor de titel. Eigenlijk nu ook al. Ajax zal hoogstens tweede worden. Zuinigheid komt voor de val. Erg jammer, want we hadden PSV juist de genadeklap kunnen toedienen vorig jaar.

  5. gianni_ajax

    Hopelijk met Fischer beginnen dit keer, kan sinkgraven mooi op z’n vertrouwde plek, en kan gudelj zijn plek afstaan

  6. Velibor

    Als ze net zo spelen als eerste helft vorige week dan is er niks aan de hand,met of zonder Veltman of heitinga.

    1. Litmanen

      Johnny er niet in en zelfde opstelling. Alleen voorin graag die intikkertjes er wel in leggen.

        1. Litmanen

          Ik zal Veldman nooit de grond in boren. Vind hem vanaf zijn zeventiende al het grootste verdedigende talent van Nederland. En als hij niet kapot gemaakt wordt door een bepaalde groep “fans” en 010 journalisten, dan gaat hij het helemaal maken.
          Zijn grootste nadeel zou zijn lengte zijn, maar vorig jaar heeft Kramer van ADO geen kopduel van hem gewonnen. Kwestie van perfecte timing en gogme in de duels.

  7. Rubenkw14

    Ho ho, je mag echt wel kritiek hebben maar frank de boer weet het wel beter dat hij hem er toch weer in zet want hij heeft nog wel vertrouwen in hem en veel hier hebben dat niet in hem en ik vind dat je hem er dan niet gelijk uit hoef te halen

  8. Rubenkw14

    Ho ho, je mag echt wel kritiek hebben maar frank de boer weet het beter dat hij hem er toch weer in zet want hij heeft nog wel vertrouwen in Veltman, en veel hebben dat hier niet omdat hij fouten maakt en ik vind dat je hem er niet gelijk uit hoeft te halen

    1. Mokum76

      Precies dat zeg je het goed, jij vind, en dat vind ik prima. Maar ik vind wat anders, vind je dat ook goed? :-))

  9. AFCAJasper

    Cillesen

    Tete-heitinga-riedewald-dijks

    Gudelj-klaassen-bazoer

    El ghazi-milik/sanogo-sinkgraven/schone

    Hiermee pakken we ze. sorry veltman, je zoveelste fout.

    Wij zijn Ajax wij zijn de beste

      1. AFCAJasper

        Haha natuurlijk, hij speelde vorige week al kort mee, maar hij had lichte pijntjes. Als ie weer optimaal is vergeet dan wat ik gezegd heb en hij links voor dan natuurlijk?

        1. AFCAJasper

          Dan een helft gudelj en een helft sinkgraven. Of gudelj moet natuurlijk heel goed spelen

  10. Joep

    Ben erg benieuwd naar morgen de opstelling morgen. Laten we morgen met ongeveer 50000 man achter onze club gaan staan en zorgen dat ze deze ronde overleven.

Comments are closed.