Mogelijke tegenstanders: Ajax treft wellicht Kishna’s Lazio

championsleague

Mocht Ajax de klus klaren tegen Rapid, dan wacht de club een relatief gemakkelijke loting. Daardoor is de kans op twee Nederlandse clubs in het hoofdtoernooi van de Champions League (voor het laatst in 2010/2011 door Ajax)  groter. Dat komt doordat SS Lazio zich vorig jaar ten koste van SSC Napoli kwalificeerde voor de play-offronde en Ajax tot de geplaatste clubs bij de loting hoort. Dat betekent dat Manchester United, Valencia, Bayer Leverkusen en mogelijk Shakhtar Donesk (als het wint van Fenerbahçe) worden ontlopen, omdat Ajax een hogere coëfficiënt heeft dan Lazio.

Nu wachten clubs van een vergelijkbaar niveau met Ajax. Sporting Portugal, CSKA Moskou/Sparta Praag (eerste wedstrijd 2-2), Panathinaikos/Club Brugge (eerste wedstrijd 2-1), AS Monaco/Young Boys (eerste wedstrijd 1-3) en dus Lazio zijn de mogelijke tegenstanders in de volgende ronde. Een kans van één op vijf dus dat Ricardo Kishna zijn debuut voor Lazio maakt tegen zijn oude club.

Bron: UEFA.com

Related posts

35 Comments

  1. rekel23

    Eerst maar morgen de eerste stap zetten, die ik met veel vertrouwen tegemoet zie. Dat de volgende stap makkelijk zou zijn valt nog te bezien gezien het lijstje.

  2. Didron

    We hadden het natuuuuurlijk al minstens 24u niet over Kishna gehad… … 🙁 Dinadag pakken we rap dat Wien in en daarna zien we het vanzelf wel. Welke tegenstander er dan ook uit de koker komt:om naar de groepsfase te gaan moeten we elke potentiele tegenstander verslaan!!

  3. CactusMokum

    eerst morgen winnen! en dan pas denken aan de volgende tegenstander!! voor Kishna zijn we niet bang maar die andere vleugelspelers zijn toch wel hele leuke en goede voetballertjes…..

    1. Mijn Club

      Was idd 3-1 voor Monaco. Sterke tegenstander ja! Hopelijk redden we het tegen RW en hebben we strontmazzel met de loting!

  4. f-side64

    zal ik lachen als kishna veldman 1 panna geeft en de enige goal scoort in de 89ste min. Want frank kan simpelweg niet om gaan met bijdehande ventjes voorbeelden zat el hamdaoui zivkovic en nu het verkopen van bovengenoemde.

    1. FdB=Ajax

      Ja dat zou echt lachen zijn, en dat Ajax er dan uit vliegt…… haha….. eh of wacht ff, oh nee ik ben voor Ajax!

  5. Geroldkohlen

    eerst maar eens winnen morgen, en als dan lazio komt zullen er heerlijke duels uitgevochten worden met tete vs kishna!!!!

      1. Geroldkohlen

        die kans zit er zeker in! maar ik zou het leuker vinden als tete er voor zou zorgen dat Hij totaal geen knikker raakt, en dan pijnlijk in de arena gewisseld word!

  6. Ajacied1996

    Tete moet Kishna meteen een doodschop geven! Verdiend ie!! ( ALS Kishna speelt natuurlijk )

  7. woody79

    doodschop gaat wat ver. daarvoor moet je bij die eikel van rapid zijn. gewoon zorgen dat ie geen pizzapunt raakt.

  8. Joep

    Morgen eerst maar een goed resultaat tegen rapid neerzetten. En dan afwachten wie de volgende tegenstander is

Comments are closed.