KNVB: ‘Kans dat eerste speelronde Eredivisie deels wordt geschrapt’

eredivisie_logo

De KNVB laat vandaag in een officieel statement weten dat de kans bestaat dat er veel wedstrijden uit de eerste speelronde van de Eredivisie zullen worden geschrapt vanwege de aangekondigde acties van de politie.De KNVB gaat komende dagen in gesprek met de burgemeesters van steden die het betreft.

‘Wij betreuren deze gang van zaken en houden er serieus rekening mee dat er een aantal wedstrijden niet door kunnen gaan in de eerste speelronde. Daarom zullen wij in gesprek gaan met de burgemeesters van steden die het betreft en zij zullen dan ook het laatste woord hebben. De wedstrijden die afgelast worden zullen volgende week, doordeweeks, worden ingehaald. Wij hopen dan wel op medewerking van de politie want anders ontstaan er hele vreemde situaties waarbij wedstrijden op een woensdagmiddag zeker niet zijn uitgesloten’, aldus directeur Gijs de Jong van de KNVB. Inmiddels is bekend dat bij AZ – Ajax ook acties worden gehouden door de politie en dat de wedstrijd waarschijnlijk niet door zal gaan.

Bron: KNVB

Related posts

38 Comments

    1. ajaciedpiet

      Vroeger begon de competitie pas eind augustus nu kunnen we nog wat langer vakantie vieren…

  1. Halsie

    Stop met flitsen houd een hele grote politie controle in denhaag bij de kamer keer elke auto onderste boven ga de mensen pesten die er wat aan kunnen doen inplaats van de burgers.

  2. Royb020

    Lekker werken voor jullie centen!! Moet ik ook doen!! Anders lekker ander baantje zoeken!!

  3. Didron

    Ze (de politie) krijgen hierdoor inees wel de onverdeelde aandacht, van een heleboel mensen, die ze willen hebben. Wellicht dat het helpt om het conflict (snel) op te lossen, waardoor de schade in de Eredivisie beperkt blijft!!

  4. ajaxpers

    Als je niet begrijpt waarom ze staken dan kun je er ook voor kiezen om je mond te houden. Deze mensen staan al jaren op de nullijn en hebben het 100% verdiend om een salarisverhoging te krijgen en dit is hun enige middel.

  5. koensiemerink

    wat een vuile Kut smeresen Rot toch eens op ermee laat gewoon de competitie door laten gaan ofzo want zo duurt het nog langer zonder voetbal kunnen we niet en dit noemen ze volwassenen dat vind ik niet

  6. Ajaxied001

    vele ondernemers zitten al jaren onder de nullijn…laat ze gewoon hun werk doen. Krijgen ze misschien ook weer de waardering die ze vroeger hadden. Hebben ze zelf verkwanseld.

    1. Velibor

      Nee den haag heeft dit verkwanseld met hun sociaal gezeik tov criminelen maar goed dit is toch een voetbalsite? Misschien wel beter voor onze club om er nog ff in te komen na die 4-0 van dinsdag as?

  7. fjonkman

    Mischien zou de oplossing eens uit een andere hoek moeten komen. Er zou helemaal geen politie inzet nodig moeten zijn bij voetbalwedstrijden. Maar ja, er zijn er altijd een paar van die randdebielen die graag aandacht krijgen en lekker gaan rellen en de politie uit gaan dagen..

  8. Joep

    De politie krijgt nu al veel aandacht door aan te geven dat ze gaan staken. Het zou jammer zijn dat hierdoor het programma moet worden aangepast. De wedstrijden worden dan waarschijnlijk ingehaald op een door de weekse dag. Dit heeft ook gevolgen voor de supporters.

  9. Wembley71

    Zorgguh ………dat je erbij komt ….dat je erbij komt……dat je erbij komt. Bij de politie moet je zijn! Een beetje vent wordt geen agent!!

  10. Beer van de Meer

    Veel reacties van mensen waarvoor de politie nu juist de straat op moet. Gek dat mensen die zich inzetten voor mensen worden verketterd.

  11. Moosie

    Ik heb er niks mee zolang ze zich inzetten als zedenpolitie en straatroof en dat soort shit oké maar voor de rest ACAB

  12. Remco425

    Jammer dat we hierdoor meteen op achterstand worden gezet, maar ook de politie heeft het recht te staken als ieder ander. Het probleem ligt bij degenen die hun eisen niet willen inwilligen.

  13. Ajaxied001

    Gewoon het hele programma schrappen er zal vast nog wel een weekend in te passen zijn??

  14. Geroldkohlen

    is gewoon onzin dit! de laatste tijd is het alleen maar hommeles bij de politie, ze maken veelste veel fouten de laatste tijd en komen negatief in het nieuws, mensen sterven door niet juist te handelen tijdens aahoudingen en maken misbruik van hun status, en dan willen ze loonsverhoging! !! en burgers zijn weer de dupe ze zijn niet wijs bij de smeris!!! laat ze nou maar eerst zorgen dat ze positief in het straat beeld staan dan heb je recht op loonsverhoging!!!!!! als ik slecht werk lever en niet op het juiste manier handel dan moet ik het niet wagen om loonsverhoging te vragen!!!!! Laat verdomme het voetbal door gaan!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.