Emanuelson gaat bij Ajax conditie op peil houden

0421emanuelson

Urby Emanuelson zit momenteel zonder club na zijn vertrek uit Italië en gaat zijn conditie op peil houden bij Ajax op de Toekomst. De oud-Ajacied heeft de laatste tijd in zijn eentje getraind maar wil dat graag in groepsverband doen en is verheugd dat Ajax heeft toegestemd om dat mogelijk te maken. Emanuelson vertrok in 2011 naar AC Milan en speelde daarna ook nog voor Fulham, AS Roma en Atalanta Bergamo. Overigens heeft Emanuelson er nooit een geheim van gemaakt dat hij een terugkeer naar Ajax zeker ziet zitten.

Bron: Ajax.nl

Related posts

79 Comments

    1. Valentino

      Prima stand in voor zowel Dijks, als voor Fischer/Younes. Zelfs op het middenveld kan hij nog mee. Gewoon een contract aanbieden. Speler wil toch wel en kan me niet voorstellen dat Frank de Boer het niet zou willen.

  1. Kakketoe

    boilissen transfervrije status geven…. Verlies maar pakken en Urby binnenhalen. 1 + 1…

    1. FdB=Ajax

      Precies. Zodra Urby fit is en geacclimatiseerd, is hij een top linksback in de Eredivisie en in Europa. Dijks doet het leuk, maar die kan niet het hele seizoen spelen.

  2. rebel62

    Hoe is het mogelijk dat Ajax hem nog niet heeft binnen gehaald!!!! en nog gratis ook!…..?

  3. BobbyHaarms

    Eerst maar eens zien wat hij nog waard is. Naar mijn idee absoluut een bruikbare speler en hij kent het systeem als geen ander, laat maar meetrainen dan..is gelijk een win/win situatie. Urby houdt zijn conditie en ritme op peil en Frankie kan hem daardoor uitstekend beoordelen op de toekomst..voegt ie onherroepelijk wat toe dan zou ik zeggen rol maar uit die rood/witte loper 🙂

    1. quadsboy

      Echt wat jij zeg bobby hij kent het systeem hij zal een goeie zijn maar denk echt niet dat hij gaat blijven als er een aanbod komt

  4. creutz1977

    idd contract voor jaar aanbieden.. kijken of hij een toevoeging kan zijn.. Altijd top AJAX speler geweest

  5. CactusMokum

    gelijk contracteren….Ervaring en iemand met een Ajax hart, slechter als Kloilesen kan het niet worden

  6. Velibor

    Tja dit is toch een inkoppertje zou je zeggen,contract aanbieden natuurlijk geen moment twijfelen!

  7. Didron

    Hey Dagobert!!!!! Hoe moeilijk kan het zijn???? Contract voor 1 a 2 jaar geven!! Multi inzetbaar en kent ons aller Ajax als geen ander!!! Wakkkkker wordennnnnn!

  8. Geroldkohlen

    yess ook urby komt weer thuis hier hoopte ik al op, meteen een contract aanbieden en snel, altijd een waardevolle speler voor ajax geweest, kan op de hele linkerflank spelen ,en hij heeft een zeeer goed trap ,hij geeft wel genoeg voorzetten in het 16 meter gebied en laat dat nou net zijn wat wij een beetje nog tekort komen!

    1. Litmanen

      Misschien zou het kunnen, maar ik heb het idee dat De Boer het niet zit zitten. Hij kost sowieso een miljoen per jaar en waarschijnlijk haal je hem dan voor de bank.
      Concurrentie voor Dijks, Viergever, Sinkgraven, Fisscher, Riedewald ( als back) en wat er nog in de jeugd speelt. Denk niet dat Emanuelson op de bank wil zitten zoals Heitinga. Nog net te jong.

      1. Geroldkohlen

        nou ik denk dat hij de concurentie wel aangaat en vooral dat hij op veel posities inzetbaar is en een goede trap heeft is wel een plus punt ik denk dat echt zeer zeker dat hij meer zal spelen dan heitinga, dijks is een goed in verdedigend maar aanvallend en mee opkomend vind ik hem nog niet zo sterk en urby kan dat wel weer erg goed, tevens wilt hij best salaris inleveren, en hij is gratis en wat als bijvoorbeeld dijks geblesseerd of geschorst is wat dan moeten we zeker boilessen er in zetten nou alsjeblieft niet!!!

  9. Madmike

    Hoe open moet de sollicitatie zijn…. Marc misschien is een bezoek aan de opticien niet verkeerd….. GRATIS een speler die op links kan spelen. GRATIS MARC…. Hallooooo iemand thuis?????

    1. AfcA.Zev

      Je weet het nooit met Marc Netto…Zal het contract wel weer te duur zijn…maar laat maar komen!

  10. Iceman

    Ik zou zeggen haal hem binnen maar kijk uit volgens mij Urby ook een client van die beroemde pizza bakker jullie weten wel wie ik bedoel

  11. toon61

    Veldman eruit Urby erin als hij daar ook kan spelen , trouwens hij kan op meer plaatsen uit de weg , vast leggen die hap , dat zal markie wel weer niet doen , misschien onze concurent wel

    1. Litmanen

      Toon, kijk jij wel eens naar voetbal, of sta jij de hele wedstrijd Arena’s stuk te gooien voor dat evenementen bier?

  12. MichyWZAjax

    Zou hem net als Babel gebruiken een jaar contract aanbieden en gebruiken in de grote wedstrijd als we de Champions league spelen hem dan laten spelen want juist die wedstrijden heb je ervaring nodig goeie speler en meer plaatsten bezetbaar

    1. toon61

      lezen is moeilijk voor jouw he garnaal met eq van een garnaal , je maakt je eigen belachelijk .

        1. Beer van de Meer

          Klopt. Als je het nu al over Veldman hebt dan ben geen echte Ajacied maar een Ajaxied.

      1. Madmike

        Toon Veltman is een RECHTER centrale verdediger. Urby een LINKER. Je zet jezelf voor schut door je spelling en de speelplaatsen van de spelers. Dijks kan links centraal en Urby linksback. Heitinga op rechts centraal en tete als rechtsback

  13. Widi

    Wat een hoop adviezen weer. En wat wordt er weer gestrooid met geld van de club. Natuurlijk zal Overmars hem vastleggen als hij nog goed genoeg is en als het salaris niet onredelijk hoog is. Daarom mag hij ook meetrainen. Maar gratis is hij dus niet! Of komt hij op amateurbasis spelen? Velen hier schijnen te denken dat Overmars een nitwit is. Toch zit hij aan het stuur en jullie niet. Nogmaals: wees blij dat hij zuinig is op de centjes van de club. Als hij al jullie goedbedoelde adviezen zou opvolgen, was al het geld al op.

    1. analysis

      En waren we voor de winter kampioen omdat het kapitaal eindelijk op het veld zou staan in plaats van op de bank rekening.

      1. Widi

        Denk je dat nu echt? Welke spelers zouden dat moeten doen dan? En wat ga jij zeggen tegen de spelers die nu in het eerste staan? En wat zeg je tegen onze talenten uit de A1 en de B1? Mensen die redeneren zoals jij kunnen beter voor een club als pisvee worden. Daar doen ze het zo. Wij doen het anders. En toch zijn we vaker kampioen dan pisvee. Ook dit seizoen worden we kampioen denk ik. Met deze selectie. En niet met 60 spelers omdat jij er nog 30 gekocht zou hebben.

  14. Beer van de Meer

    Verdedigen was bij Ajax trouwens zijn veruit zwakste punt. Aanvallende middenvelder was wel oke maar ja, daar is het inmiddels druk zat.

  15. PvL020

    Ik weet niet of het nou goed is hem terug te halen…. Misschien een prestatiecontract voor 1 seizoen aanbieden….. Maar voor de verdediging zal hij de strijd aan moeten met Dijks, Viergever die jonger zijn en het goed doen. Dan zie ik hem liever als linker middenvelder maar dat is al overvol. Ik denk dat Ajax misschien ook zo denkt. Zie het dus niet als toegevoegde waarde hoe jammer ook.

    1. quadsboy

      Zet hem gewoon links achter op rechts hebben we 2 goeie dus op links graag ook,Dijks en viergever gaan hun minuten zeker wel maken

  16. Wembley71

    Ooit trapte ie geen deuk in een pakkie boter, elke week afgezeken,één leuke wedstrijd in de drie maanden en een magnifiek doelpunt tegen pisvee en nu als een Messias binnen halen. mooaaw weet het niet hoor…..beetje opportuun

  17. Joep

    Het zou mooi zijn als hij terug zou keren. Heb wel mijn twijfels op welke positie. Als verdediger komt hij te kort. Dan maar als middenvelder of eventueel als linkeraanvaller. En een contract voor een jaar net als Heitinga.

  18. AFCARay

    Geef em een contract dan!!! Slapen ze daar ofzo?? Meteen een voor verd en middenveld en linksbenig

    1. quadsboy

      Wat wil je nog meer zou ook goed voor Urby zijn gelijk Kampion worden dan gaan die deuren weer wijd open voor hem

  19. Madmike

    Al is het nier voor de speeltijd mensen. Ook Urby heeft een bult ervaring. Waarom voor hem niet net zo’n rol als Heitinga…. 1 jaar contract en kijken wat het doet. We hebben wel meerdere en zwaardere miskopen gedaan.

  20. jood84

    altijd handig. linksback.. linkhalf… linksvoor… achter de spits. het maakt hem niet uit. altijd handig.

  21. Litmanen

    Niet goed genoeg voor tweederangs clubs in de Serie À, dus ook niet voor Ajax. Speler voor PEC of Groningen.
    Gezien zijn leeftijd zou hij een miljoen moeten verdienen, ik denk dat twee gokjes à la Heitinga te veel van het goede is.

  22. Jacobus

    Meteen vastleggen, boilessen een setje postzegels geven voor zijn vertrek en we hebben multifunctionele klasbak!

  23. Slingertje.

    Maak goede en duidelijke afspraken met Urby met wat er van hem wordt verwacht en bied hem dan een contract aan.

  24. Beer van de Meer

    Heerlijk is dat he. Geld uitgeven dat van een ander is. Lekker uitgeven zonder zelf maar enige verantwoording te hoeven afdragen. Ja, ja want het is en blijft geld uitgeven. Urby speelt niet voor een appeltje en een eitje hoor.
    En hoppa, nog een contractspeler op de salarislijst, wat maakt het uit.
    Heerlijk lijkt me dat, simpel leven. 🙂

    1. Madmike

      Beer je snapt wat we bedoelen. Als hij echt wil spelen dan levert hij gewoon wat in. Als hij weer slaagt komen de centen vanzelf. En 2x voor Ajax.

Comments are closed.