Van Gaal spreekt zich uit: ‘Cillessen binnen een week halen’

0709training2_Cillessen

Louis van Gaal heeft opnieuw zijn wensen kenbaar gemaakt aan het bestuur van Manchester United omtrent de soap die al weken speelt rondom zijn vaste keeper David de Gea. Van Gaal wil spijkers met koppen slaan voordat de competitie op 8 augustus begint met een thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Van Gaal heeft schijnbaar genoeg van de spelletjes die gespeeld worden en om problemen te voorkomen wil hij dat de club David de Gea deze week verkoopt aan Real Madrid en tevens langs de Amsterdam Arena reist om daar Jasper Cillessen op te halen. Van Gaal heeft inmiddels doelman Sergio Romero aangetrokken en lijkt het ook geen probleem te vinden om hem als vaste doelman te bombarderen, mocht dat scenario zich na komende week gaan afspelen met een verkoop van De Gea. Het is al langer bekend dat Ajax vreest voor de komst van Manchester maar dat het een miljoenenbod op de doelman niet kan weigeren. Tevens heeft Ajax aangegeven dat het Cillessen de stap gunt maar dat men hem nog liever een paar jaar bij Ajax ziet spelen.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

148 Comments

    1. De Ajacied

      Ja voor minimaal 30 miljoen en doorverkoop percentage dan moet Ajax hem wel laten gaan,
      Hoe jammer het ook is

        1. Remco425

          Enigszins mee eens, maar eigenlijk gewoon sowieso nee zeggen. Of het nou 30, 45 of 60M is. Daar hebben we toch geen fuck aan. Een goede keeper hebben we nodig! Met genoeg goede spelers komt dat geld via de CL ook wel binnen.

          1. FdB=Ajax

            Helemaal gelijk, Remco.
            Gewoon aangeven dat je in augustus niks meer verkoopt en dat ze volgend jaar terug mogen komen.

          2. BobbyHaarms

            Zeg Louis…ben jij nou zo dom of zijn wij nou zo slim? Na je smerige judaskus achter de rug om van Johan en de beschamende nederlaag die je met je vriend Ten Have hebt geleden lijkt het me toch duidelijk dat je niet meer welkom bent bij ons in Amsterdam. Met alle respect voor je Ajaxperiode en de gewonnen prijzen, maar Jasper zit al weken in training en met zijn hoofd bij de beslissende wedstrijd tegen Rapid a.s. dinsdag en dus niet te koop. Je gaat maar zelf in de goal staan bij Manchester, mag je zelf eens JUICHEN! Mafkees

          3. Zlatan

            Waarom komt m’n antwoord niet door ? Dat is de zoveelste keer ! Bobby je heb helemaal gelijk , de kwal ,rot op !

          4. BobbyHaarms

            De arrogantie ten top dit! “We gaan Cillessen aankomende week maar even ophalen in Amsterdam”….tis hier verdorie geen afhaalchinees!

      1. AFCA my World

        Hij kan zelf ook nog nee zeggen,hij is verstandig genoeg,maar ja krijg je nog een x zo’n kans ? En eigenlijk ligt de schuld niet bij van Gaal maar bij Real, hij wil de beste keeper ter wereld hebben maar ja die kiest voor Real,en dan kom je uit bij de op 3 na beste keeper en dat is helaas de keeper van Ajax !

        1. Remco425

          Nee hoor. De Gea is nog steeds niet weg en Van Gaal zegt nu dus doodleuk dat De Gea snel weg moet!

  1. Blowke

    Ben benieuwd of het daadwerkelijk voor 30mil gaat gebeuren. Dan zeg ik: Veel succes daar Cillissen

    1. Velibor

      Hoe komen jullie bij 30 miljoen dan? Real is gek om zoveel voor die de Gea te betalen ,alleen omdat hij bij het Spaanse elftal zit nou en , dan kunnen ze beter Cillesen rechtstreeks halen want die speelt bij Ajax en Nederland.elftal

  2. S4ndrr

    Hij gaat 100% weg. Zonde van dit beleid van Ajax. Kies nou aub een keer voor het behoud van spelers! En voor kwaliteit ipv geld. Kijk naar PSV. Depay, willems en wijnaldum. Alle 3 bleven na veel interesse omdat ze PSV kampioen wouden maken. En het is ze met vlag en wimpel gelukt..

    1. Sazzz

      Cillessen heeft dat al bereikt. en een veldspeler komt veel makkelijker weg dan een keeper. als hij echt wil gaan…

    2. Zlatan

      Blijf nog een seizoen Jasper ! Geef die R zak niet zijn zin , zoveel Mill vragen dat hij schrikt bbrrrr .

    3. antonajax

      Klopt maar je moet niet steeds naar anderen kijken. Uitgaan van je eigen kracht. Ajax en cillessen bepalen uiteindelijk zelf of hij wel of niet gaan en niet ManU

  3. quadsboy

    Van gaal als het kon he zouden die Ajax deur gesloten zijn. Hier word iedereen ziek van man dan niet dan wel

    1. HURBIE

      als van Gaal spijkers met koppen wil slaan dan moet hij die spijkers in zijn eigen kop slaan

      1. Zlatan

        Ha ha als ik niet zo kwaad ben , kon ik er om lachen , op het nippertje van de transfer , nu moeten wij snel zoeken naar een vervanger !

      1. Moosie

        In begrijpelijk Nederlands? Van Gal is een vieze vuile klootzak die steeds het zelfde geintje flikt om te voorkomen dat Ajax rustig een seizoen kan voorbereiden met haar beste spelers.Van Gal is een gluiperige kolere hond die het huidige bestuur het licht in de ogen niet gunt en nu met het geld van Man United loopt te strooien om zo in Engeland het kampioenschap te kopen.Maar Van Gal is ook de ongelofelijke sukkel die echt nog nooit een fatsoenlijk 11tal heeft kunnen kopen omdat hij dan steeds weer op zijn arrogante smoel gaat zie Barca zie Bayern en na 95 zie Ajax.Dus in begrijpelijk Nederlands laat Van Gal de kolere krijgen en lekker weer op zijn bek gaan ik ben voor Arsenal Chelsea of welke andere club dan ook zelf nog eerder voor Southampton dan die misselijke eikel van een Van Gal ook maar nog iets te gunnen.Zo begrijpelijk genoeg?

  4. Daanvw

    Rot nou gewoon op van Gaal , elke keer op het eind weer shoppen bij Ajax.. Als je hem nou gewoon begin van de transferperiode haalt zodat wij een goede keeper ( Stekelenburg ) terug hadden kunnen halen maar nee meneer van Gaal is zo niet

  5. XXX

    Volgensmij heeft Real Kiko Casilla gehaald dus hebben ze de Gea niet meer nodig toch? Dus kan Jasper gewoon blijven.

  6. Vakje129

    Rot op van Gaal ,handjes af van Cillessen,en trouwens hij zou dan geen Champions leage kunnen spellen omdat hij bij Ajax al in de voorronde heeft gespeeld!

    1. CactusMokum

      dat kan wel!! mag gewoon spelen in de CL….dat is al uitvoerig behandeld door ons allen hier bij eerdere berichtgeving over Cillessen

  7. Sonsee

    Laat hem lekker oprotten met z’n late timing. Hij een goede keeper erbij en Ajax met een probleem opzadelen. Probeer het volgend seizoen maar weer.

  8. ajaxpers

    Hij is van onschatbare waarde maar 30 mln is 1/3 van het totale vermogen van Ajax dus… Blijft wel jammer maar een vervanger is niet onvindbaar.

    1. Litmanen

      Helemaal mee eens. Maar idd alleen voor de hoofdprijs. En bovendien Van Gaal een levenslang stadionverbod geven voor de Arena.
      Hij heeft zijn hele carrière te danken aan het leeghalen van de Ajaxruif.

      Loopt hij ook nog te roepen dat hij een Ajaxhart heeft. Nou het wordt tijd voor een transplantatie!

  9. Joep

    Hier word je niet vrolijk van. Mochten ze 30 miljoen betalen dan zegt Ajax waarschijnlijk geen nee tegen. Wij kunnen dan weer opzoek naar een nieuwe keeper. Tevens moet de FIFA zorgen dat de termijn van transfers stopt per 1 augustus van ieder jaar.

  10. PvL020

    Ze moeten die clubs een keer aan banden leggen. Ik hoop dat Platini echt een keer opstaat en dingen verbieden als deze

    1. Rene1964

      Nee, want dan wordt ie weer als een enorm talent gezien en verkoopt Raiola hem meteen aan de hoogst biedende 🙂

  11. Pim Ruisendaal

    Hopelijk blijft ie bij Ajax. Want zal lastig zijn om daar als eerste keus te zijn. Hier speel je tenminste elke wedstrijd. Dus ik zeg Blijf lekker bij Ajax. En van Gaal kan het bekijken!!

  12. Johan77

    Niemand is onvervangbaar dus Cilissen ook niet. Ik gun hem van harte zo’n mooie overstap!

  13. Didron

    Pffff, het was te verwachten!!! Gun het Jasper absoluut, en voor dit geld is hij toch niet te houden, maar er moet wel per direct een GOEDE opvolger komen!!

    1. quadsboy

      Didron als het zo is wens ik het beste zou dat ook doen zo’n club en voor een mooi bedrag

  14. Geenemotie

    Laat die kut v Gaal een keer kappen. Maakte Ajax ook kapot toen hij naar barca ging. Opzouten met die zak geld. Fair play, dus niet.

  15. toon61

    Daar gaan ze weer de cente neukers , wedden dat ze zelf niks terug kopen , of met een laagvlieger uit de bus komen , wat een kut beleid word er toch gevoerd.
    Dat gaat weer veel punten kosten ,proficiat lampekappen met het tweede kampioenschap op een rij , en daar zorgt ajax zelf voor

  16. AFCAJasper

    Godverdomme van gaal weer bijna op t laatste moment flik je t weer. En overmars is toch te dom om goeie vervanging te regelen, de vuile krent.

    1. toon61

      Helemaal waar Jasper , het is zwaar klote , ik snap echt niet dar de sups het blijven lijden in de arena , er komt een keer dat de laatste druppel over de emmer loopt , dan is het te laat . dan kan overmars beter zijn lhardloop schoenen aan doen , en frank de boer ook .

      1. huub

        De prijs die Manchester United beurt van Real Madrid die prijs moet Ajax vragen aan Manchester United.

      2. Moosie

        Moet je doen Toontje zeg effe wanneer dan komen wij ook om jullie effe door de hele Bijlmer heen te rossen.Achterlijke mafkees dat je bent.

  17. Slingertje.

    Dat ziet er niet goed uit voor Ajax. Ik hoop dat ze wel de hoofdprijs gaan vragen. Laat Man.Utd. maar heel diep in de buidel tasten als ze hem zo graag willen hebben.

    1. toon61

      die gaat voor rond de 18 miljoen let maar op , als ik ajax was zette ik er een kaartje op van 50 miljoen , als hij dan toch verkocht word , dan maar voor veel geld , maar dan moet cente neukertje overmars wel wat nieuwe spelers kopen , maar dat zal wel weer niet .

      1. Rene1964

        TOON, ik ben d’r ook bang voor. Maar ik denk ook dat wanneer onze Jasper voor dat wisselgeld wordt verkocht, de verkoop van witte zakdoekjes tot grote hoogte zal tijgen.

        1. toon61

          DAt hoop ik dan maar Rene1964 , je moest eens weten hoe ziek ik er van ben , altijd hetzelfde bij ons ajax , ik veroordeel dit beleid, het voegt niks toe , als er nu eens een goede mix komt ,tussen goede kopen en de jeugd , dan was het anders geweest .
          Ik vond ze trouwens niet zo slecht spelen , de verdediging was wel bagger

        1. Mijn Club

          TOON heeft hierin echter wel 100% gelijk BEER. PSV koopt gericht (zijn nu bijv met Fer bezig). Ajax koopt eigenlijk niks wat al is gearriveerd. Het is altijd maar weer afwachten of het mee- of tegenvalt wat er komt.

          1. toon61

            Probeer het maar niet uit leggen aan iemand met het verstand van een garnaal , met een eQ van 5 , het is on begonnen werk …
            En dat ik gelijk heb dat weet ik ook wel , heb ik ongelijk geeft ik het ook wel toe

  18. 040-Ajacied

    Wegwezen en wegblijven Louis.. Ben je nog steeds dankbaar voor ’95 maar meer ook niet…

  19. Ajaxforlife

    Mag nu toch echt hopen dat Ajax hier rekening mee heeft gehouden en een heel sterk plan B heeft..!!!! Zo niet dan mag Overmars zn biezen pakken.
    ps. maar niet weg voor dinsdag! !!!

    1. toon61

      Plan b is niks kopen , zoals voor een buitenspeler sinkgraven laten spelen , hij deed het gelukkig goed , de rest weet je \

  20. Valentino

    Die man is echt gek, hij heeft een topkeeper in huis wiens contract op aflopen staat. Dan doe je er toch alles aan om dat contract te verlengen.

  21. lezerG

    Van Gaal rot op. Eerst heb je 15 jaar geleden half Ajax weggekocht, nu begin je weer. Leidt zelf spelers op, dat was toch je ‘filosofie’?!

  22. Guacamole

    Voor 20-30mil is goede deal om hem te verkopen. Cillissen kan dan bij de grootste club van de wereld spelen en doorgroeien. Ajax redt het wel.

  23. huub

    Ajax moet de deur op slot doen, er wordt niemand meer verkocht!
    Toon eens wat lef Overmars en doe wat andere clubs ook doen die volop in de voorbereiding zitten!!!!

  24. Wil61

    Kan niet op slot. Clausules in contract. Als je 30 tot 35 miljoen kan vangen weg doen. Lot van Ajax 🙁

  25. Rene1964

    Denk dat je het nauwelijks kunt tegenhouden en dat ook niet moet willen uiteindelijk, MITS je ECHT de hoofdprijs vraagt. Anders zul je toch echt je poot stijf moeten houden. Daarnaast lijkt het me verstandig om Jasper een nieuw contract voor te leggen. Alleen voor extreme bedragen de beste spelers, cq talenten laten gaan. LEER nou eens van Benfica en Porto !!

    1. Rene1964

      Bijv. Bazoer, er wordt nu al gezegd: die kunnen we nooit lang vasthouden. Tja, als je zo denkt en handelt ben je geen knip voor de neus waard. Speelt Bazoer bij Benfica levert ie 30-40 milj op. Bij Ajax wrijft men zich al in de handen bij 15 milj. Kom op: leg die lat nou eens een stuk hoger, maar nog beter en liever: doe er ALLES aan om dat soort jongens tot hun 24 of 25e aan de club te binden. Dan pas kun je Europees iets realiseren !!!!

      1. toon61

        helemaal waar , en geef die dan wat meer loon , dan heb je kans dat hij bij tekent , je weet het het is ajax , met dat klote beleid , het zit meer in de weg als het opleverd

  26. Widi

    Erg vermoeiend dat gezeur hier om andere spelers. Spelers die echt beter zijn dan de spelers die we hebben zijn niet te betalen en/of willen niet in de Eredivisie spelen. 30 miljoen euro voor Cillessen is heel veel geld. Natuurlijk wordt hij voor zo’n bedrag getransfereerd. Verder erg misplaatst van allerlei mensen die nooit op niveau gevoetbald hebben en die nooit een club geleid hebben om van alles te roepen over Overmars en de Boer. Je denkt toch niet serieus dat je het beter kunt?

    1. toon61

      Wat zever je nu weer Widi , spelers willen wel komen , dan moetyen ze iets meer betalen , maar het ligt aan de scouting , dat werkt voor geen 5 euro cent , geen een goede word er nog gescout , wie had van maxwell mido of zlatan gehoord , zo maar een paar voetballers , dus wat je zegt is bagger .
      Wat heeft er mee te maken dat mensen niet op niveau gevoetbalt hebben , kan je dan geen inzicht hebben op iets wat gekocht moet worden , en wat nodig is , je lult poep man

      1. Widi

        Scouting heb je een punt. Maar of de echt goede spelers willen komen…….en we hoeven ons ook niet meer te spiegelen aan Portugese clubs. Zonder de Doyen groep kunnen die niet meer halen wie ze eerst konden halen. Tot slot is het een enorm verschil of je wel of niet op niveau hebt gespeeld zoals Overmars. Als jij dat niet begrijpt, weet ik dat je niet hebt gevoetbald of niet op niveau.

          1. Mijn Club

            Niet helemaal mee eens WIL61. PSV lukt het anders wel: Luuk de Jong, Guardado, zijn nu bezig met Fer. Depay en Wijnaldum hielden de langer vast en ze kregen er nu zelfs nog meer voor bij verkoop. Maw: hoe jonger je je spelers verkoopt, hoe minder je kunt vragen.

  27. motorron

    waarom moet die platneus nou weer onrustzaaien? het lijkt wel of anderen het ons niet gunt als we een goede speler hebben, nee dan moet ie hem ten koste van alles hebben. rot op, en zorg dat je je zaakjes voor de voorbereiding op orde heb.

  28. Gert Ajax

    Louis kan betere een nieuwe neus kopen bij dr Schumacher blijf van Cillessen af met je apenlullenhoofd!!

  29. Bert62

    Die mongool moet met zijn poten van onze Jasper afblijven voordat zijn neus nog platter wordt.

  30. Beer van de Meer

    Weet je wat pas erg is …… Toon61. Wat een rampenplan, wat een galbak, wat een nepsupporter, wat een idioot, wat een zeikstraal, wat een engerd.

    1. toon61

      heeft weer veel inhoud wat je plaatst , heeft totaal geen waarde over het voetbal , trouwens dat zal nie mee vallen als je het eq hebt van een garnaal .
      En vraag eens wat ik erom geef dat jij dat schrijft , het sterkt me alleen sukkel

      1. Beer van de Meer

        Toon Grammofoon @mijn Club: ik doe alleen exact hetzelfde wat Toon61 doet. Zichzelf herhalen. Dus doet hij dat, dan volg ik. heel simpel. Beide volkomen zonder inhoud dat klopt.
        @Toon een garnaal heeft meer iq dan een vuilniszak uit de sloppenwijk van de Bronx. Het is slechts een mening.

  31. Remco425

    De arrogantie! Niet dat ze zeggen dat ze hem WILLEN halen, nee, gewoon halen. Alsof niemand anders er iets over te zeggen heeft. Zij bepalen. Alleen daarom al zeg ik: “Oprotten met je kutclub!”

  32. boysammy1

    Alweer zo’n late transfer, vorig jaar ookal met Daley op de laatste dag. Please Louis krijg ebola..

  33. timkloppers

    weer dat gekut zoals bij blind. zeker weer vlak voor de deadline zodat een vervanger niet haalbaar is. ik zou zeggen 40 miljoen en dinsdag als laatste dag. zo niet cillessen hier laten en dikke vinger naar louis.

  34. Heldenzoon

    Volgens mij heeft Van Gaal ons de laatste Grote prijs helpen pakken; een beetje minder negatieve taal naar de man is wel op zijn plaats.

    Denk je nou echt dat hij ook maar een minuut eraan denkt om Ajax te flikken? Of zou hij het gewoon druk hebben om een sterk United neer te zetten? Dat daar dan toevallig wel eens een Ajacied bij zit is 1) jammer maar ook 2) een compliment naar de club toe…..

  35. purry

    gun het Cilissen zeker,maar dat nare mannetje van Gaal ni.Hij heeft op zijn manier een rood wit hart,hij heeft maar hart,de van Gaal visie.Jij zet je zelf op een voetstuk,en de club die jou groot heeft gemaakt.Daar heb jij geen respect voor,door onze jongens op het laatste moment weer weg te halen.

  36. Emilio4Ajax

    We zien het wel… We zien het wel… we zullen het wel beleven, maar kan het niet een beetje snel,…want het leven duurt maar even… ;)))

  37. Jhc

    Ik kijk al heel lang niet meer naar de premier league. Zo kan ik ook winnen. Gaat nergens over.

  38. Zlatan

    Mooi stukkie Bobby ,je heb helemaal gelijk ,hoeveel doelmannen wil hij hebben ? Blijf met je poten van Cillie af

  39. BobbyHaarms

    Voor Louis is het nooit genoeg Zlatan die man zou de hele aarde nog kopen als ie de kans kreeg 🙁

Comments are closed.