Schöne heeft het prima naar zijn zin in Amsterdam

0710ajax-panathinaikos_Schone

Lasse Schöne speelt inmiddels alweer drie jaar bij Ajax en daar heeft de Deen nog geen moment spijt van gehad. Schöne heeft zich uitstekend ingeburgerd en voelt zich erg thuis in het Nederlandse landschap.

‘Wij wonen al een tijdje in Heemstede en de ruimte en natuur waarover wij daar beschikken bevalt ons prima, maar ik ben ook vaak in Amsterdam te vinden. Het mooie aan die grote stad is dat je er jezelf kan zijn zonder dat je erop wordt aangekeken. Ik voel mij verbonden met de stad en niet alleen omdat ik Ajacied ben. Wij zien ons ook na mijn carriere wel in de buurt van Amsterdam blijven wonen want we hebben er veel belangrijke dingen opgebouwd. Ajax speelt een grote rol in mijn leven. De club heeft mij zoveel gegeven en dat geeft me een ontzettend goed gevoel’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

24 Comments

  1. Michielafca

    Schöne is zo’n speler die niet zeurt en die daarom altijd bruikbaar is en zich 110% inzet.

  2. Litmanen

    Inmiddels een echte Ajacied geworden. Fantastische instelling en een jongen die ons de vorige twee seizoenen vaak gered heeft, onder andere door zijn geweldige vrije trappen en steekpasses.
    Mag van mij altijd in de basis, behalve in de spits. Ik hoop dat Frank de Boer dat eindelijk ook inziet.
    Lasse, je mag van mij nog vijf jaar bijtekenen!

    1. Remco425

      Ook niet als linksbuiten. Heeft zijn beste seizoen als rechtsbuiten gespeeld, maar ook als rechter of centrale middenvelder is hij prima te gebruiken. Fantastische instelling en idd echte Ajacied geworden.

    2. frenkynairo

      Oef die ene wedstrijd dat die rechtsbuiten Stond lange bal van moisander, schone in een keer uit de lucht door naar sigi die scoorde tot grote verrasing .

  3. Roberto

    Lasse Schone is de ideale prof. Altijd de juiste instelling en nooit klagen. Deze voetballer is van grote waarde, gezien de voorgaande seizoenen. Hij zal komend seizoen wederom zijn waarde laten zien…ben ik van overtuigd.

  4. Joep

    Had in het begin mijn twijfels over hem. Hij heeft het goed gedaan de laatste twee jaar. Hij zal nog wel een aantal jaren blijven. Hij kan nog steeds beslissend zijn met oa zijn vrije trap en inzicht.

  5. Madmike

    Lasse bedankt voor de afgelopen jaren en dat je voor ons cluppie nog veel mag presteren. al is het alleen al de ervaring die je hebt.

  6. Kishna4ever

    Kom op Lasse, jij word opnieuw de verrassing van de eerste seizoenshelft, je kan het!!!

  7. MichyWZAjax

    Zeker blij dat hij erbij zit. Jammer dat hij vaak op de bank zit laatste tijd maar hebben zeker nodig dit jaar

    1. toon61

      helemaal mee eens , wel wat minder soms hoor , maar dat lag meer aan de mede spelers , een man kan niet alles .

  8. toon61

    Schone , een nuttige voetballer , die het goed gedaan heeft , soms slechte game,s , maar word door frankie boy ineens uitgescheten .
    Dat zegt meer over ajax en frank , als over Larse schone zelf
    . Ga gvd eens beter met je spelers om ajax , en jaag ze niet weg , om later terug te kopen .

Comments are closed.