Jong Ajax verslaat Al Rayyan met 1-0: rentree Serero

De_Toekomst

Jong Ajax heeft zondag het oefenduel tegen Al Rayyan met 1-0 gewonnen. De ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam was versterkt met de A-spelers Van der Hoorn, Andersen en Serero. Laatstgenoemde viel na een half uur al uit met een enkelblessure maar achteraf viel de blessure mee.

Trainer Ulderink was tevreden na de zege en ziet de start van de competitie met vertrouwen tegemoet. ‘Al Rayyan was een fysieke tegenstander, die meermaals de grenzen opzocht’. Het was precies wat Ulderink en Stam zich wensten aan de vooravond van de start in de Jupiler League. ‘Zo’n oefenduel met een fysieke tegenstander als Al Rayyan is nuttig. Of we klaar zijn voor de eerste wedstrijd tegen Achilles? Dat idee heb ik wel. Maar stel die vraag na dat duel nog maar eens. Dan kan ik het échte antwoord geven’, aldus Andries Ulderink.

Opstelling Jong Ajax:
Onana (60. Groothuizen); Lartey-Sanniez (60. Vissie), Van der Hoorn (90. Van Bruggen), Warmerdam (60. Mirani, 90. Savastano), Dankerlui (72. D. Gudelj); Serero (36. El Mahdioui), Van de Beek (60. Bakker), Andersen (90. El Hasnaoui); Muric, El Azzouzi (72. Hendriks), Cerny (68. Meleg).

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

    1. Braatje87

      Spelen in Qatar… Niet echt een goede graadmeter als je het mij vraagt, maar dat ze veel schoppen hebben gehad daar worden ze alleen maar hard van.

  1. Joep

    Aan de voorbeding heeft het niet gelegen. Die was prima. Op naar de start van de competitie

  2. Mooi

    Nooit van gehoord .maar elke wedstrijd die je wint in deze fase is goed voor het zelf vertrouwen.

  3. Mijn Club

    Ik hoop wel dat Ajax zijn beleid wat gaat wijzigen en met name de grotere talenten langer gaat vastleggen cq er alles aan gaat doen om deze te behouden. Op een gegeven moment zul je meer spelers moeten gaan verhuren om ervaring op te laten doen, om sterker te worden, maar dat is in mijn ogen een win-win situatie. Jonge spelers te vroeg verkopen levert nauwelijks iets op en is geldverspilling!

Comments are closed.