Kieft: ‘Kritiek van Kishna op De Boer is misselijkmakend’

0319ajax-dnipro_deboer_kishna

Ricardo Kishna is vertrokken bij Ajax en speelt de komende jaren bij Lazio Roma. De manier waarop Kishna het toch nodig vond om nog even na te trappen richting Frank de Boer is bij oud-Ajacied Wim Kieft in het verkeerde keelgat geschoten.

‘Wat heeft Kishna eigenlijk gepresteerd bij Ajax en wat geeft hem het recht om te zeuren over krediet en dat De Boer hem niet begreep?. Volgens mij heeft hij nog geen twee wedstrijden achtereen goed gespeeld bij Ajax en lag het volgens hem allemaal aan De Boer. Omdat hij zogenaamd een moeilijke, wispelturige, maar wel talentvolle linksbuiten is had De Boer hem dan anders moeten behandelen als de rest, ik dacht het niet. Het is totaal ongepast om na zijn transfer even een rekening met De Boer te gaan vereffenen via de media. Met een normaal zelfbeeld had Kishna juist veel baat kunnen hebben van de lessen van De Boer in plaats van nu ordinair met modder te gooien. Misselijkmakend!!!

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

98 Comments

  1. Joeguh9

    Helemaal mee eens! Heeft inderdaad nog geen twee wedstrijden op rij gepresteerd! Arrogant klootzakje is het!

      1. EvdB

        Inderdaad dat die 2 niet meer spelen is een zegen.
        Het vertrek van een typische Ajax-speler als Kishna is jammer.

        1. AFCA my World

          Een typische Ajax-speler is een speler die bij Ajax blijft totdat hij zichzelf voldoende ontwikkeld heeft,dat heeft hij niet gedaan maar ging voor het geld, blij dat hij weg is !

        1. Joeguh9

          Joh laat hem toch, heeft weer weekendverlof;)! Geen aandacht aan geven daar kickt hij op!

  2. BobbyHaarms

    De pest is dat Kishna nog denkt in zijn recht te staan ook! Ga je diep schamen blaag, een pak rammel verdien je

    1. 040-Ajacied

      Hoop dat Chiellieni of een van die andere slagers daar in Italië ‘m ff stevig aanpakken… Als ze ‘m daar slachten kan Rioolrat ‘m meteen over een pizza heen flikkeren..

      1. Litmanen

        Als hij aan spelen toe komt. ik las dat de concurrentie op links daar groot is.Zijn concurrenten daar waren afgelopen seizoen de grote uitblinkers. Aangezien Kishna denkt dat hij de beste van de wereld is kan dat leuk worden!

  3. Zlatan

    Als hij Zich eerst aan de regels houd , meneer Kishna , de Boer zoekt hem ! Ja als hij niet te vinden is op het veld , dan ga je hem zoeken .

  4. apkruk

    ben het niet vaak eens met Kieft, maar nu heeft hij de nagel precies op zijn kop geraakt.??

  5. Mokum76

    Ben het niet vaak eens met mr Kieft, maar hier heeft hij wel een punt. Echt zoals een klein zielig kind, eerst op afstand staan en dan gauw schelden

    1. CactusMokum

      En hij was nog officieel in dienst van Ajax toen dit stuk uit kwam! zal nog wel meer komen want zn zaakwaarnemer moet ook nog wat zeggen uiteraard

  6. AFCARay

    Mee eens kieft!! Kishna is een arrogante debiel waarbij het te hoog in zijn bol zit….
    Denkt dat ie messi of ronaldo is maar kan niet eens goed voetballen in jupiler league en af en toe twijfel ik wel of ie dat niveau uberhaupt aan kan….
    Gewoonweg is weer een grote flop!!!

  7. -THE BULLDOG-

    Zoooooo blij dat die Kishna opgerot is!!
    Ik kan overigens geen bericht meer lezen over die gast… Ik ben heeeelemaal klaar met die gozer!!

  8. Buitenzorg

    Het probleem ligt voor een deel bij Raiola. Die ruikt bij een conflict tussen speler en trainer gelijk kansen op een transfer waar hij weer aan kan verdienen. Een goede zaakwaarnemer zet zo’n jonge knul op zijn plaats, Raiola wakkert het vuurtje alleen maar aan uit eigenbelang. Triest.

    1. Kingerwin

      Helemaal mee eens. Alle kritiek hier op Kishna is begrijpelijk maar zijn handelen ook wel. Zijn directe omgeving en natuurlijk ook die zaakwaarnemer van hem hadden die jongen beter moeten helpen

      1. Beer van de Meer

        Handelen van Kishna is onbegrijpelijk laat dat duidelijk zijn. Hij en zijn ouders kiezen voor die zaakwaarnemer en het is geen blaag van 13 maar een flinke zakkenvullende jongen.

    2. Litmanen

      Onzin, Kishna hangt de ster uit, volkomen ten onrechte. Heeft nog niks gepresteerd. Dus een kutkarakter en geen opvoeding. Mogen zijn ouders zich ook aantrekken. Die pizzakoerier vult zijn zakken alleen maar. Als Kishna zo intelligent is als hij voor doet komen had hij die klojo al lang door moeten hebben.

      Dus ook nog het IQ van een goudvis.

    3. Teuntje

      Feit blijft dat je mag verwachten dat Kishna zelf ook kan denken. Hij laat zich ook die kant op sturen, dus alles op Raiola schuiven vindt ik te ver gaan.

    4. Cees1966

      Je kan die raiola wel allemaal de schuld geven maar je haalt ze er precies uit van wie hij zaakwaarnemer is. Allemaal een beetje lastige jongens die snel rijk willen worden en dan zit je bij die dikke op het juiste adres. Je zal een type Klaassen niet bij hem zien zitten, zegt dus ook veel over de spelers!

    5. hetje

      Ja daar ben ik het mee eens. Het verschil zie je bij de zaakwaarnemer van zivkovich, zo het dus ook .

  9. lomaoost

    dat is meestal met figuren die denken iets te zijn maar uiteindelijk niets zijn , Kishna je moet nog veel leren

  10. Didron

    Pfffff, en alweer een topic over Kishna… Dacht dat dat eindelijk was afgesloten! Maar inderdaad: behoorlijke stoot onder de gordel. Kishna heeft alles te danken aan ons aller Ajax!!!

  11. jojo123

    Zal wel weer opgeblazen zijn door de media. Maar hij kizna had er eigenlijk niets over hoeven te zeggen. De fans zien dat toch wel …

  12. woody79

    hij was al aan het blaaskaken voordat ie gekeurd was. Jammer dat ie door de apk is gekomen. ik had m afgekeurd

  13. quadsboy

    Ik ben het meestal niet me Kieft maar bij deze hell ya wat is die Kishna toch een poepzak

  14. Indojood

    Kieft praat veel poep maar hier heeft hij 100% gelijk. Hoop nog een bericht te lezen dat Kishna zijn been breekt en verhuurd wordt naar een Serie C club.

  15. pietprecies

    Hahahahah de ruggengraat van een kwal heeft die knul. Zo zonde want talent heeft ie wel maar die mag straks op de tribune zitten en daarna verhuurd worden aan FC kattenbak ofzo

  16. Slingertje.

    Helemaal top van Kieft dit nare ventje even de waarheid te vertellen.
    Ze zullen bij Lazio Roma ook heel snel uitgekakt zijn op hem. Ik weet nu al dat hij in de Romeinse derby niet zal spelen want dat is een pot voor kerels en niet voor mietjes als Kishna.

  17. Gertje

    Ja verschrikkelijke arrogante kwal ik hoop altijd dat een speler slaagt in het buitenland alleen bij Kishna niet die denkt dat hij groter is dan de club , opdonderen met zulke klootzakken

  18. Gertje

    Het is niet te hopen dat er in de jeugd nog meer kinderen van raiola lopen gelijk APK laten keuren

  19. Hika77

    En waarschijnlijk denkt hij nu in Rome “het wel even te laten zien”nou, dacht het niet. Daar beland die ook op de bank en met een beetje geluk helpt die dikke pizzabakker hem na een avontuur in Rome er nog een in Rusland.

    1. Gertje

      Ik hoop dat hij dit allemaal zelf ook leest en dan voor zichzelf een boekje ervan maken , jammer dat Klaassen vorig jaar geen aanvoerder was , dan had hij toen al alles van het trainingsveld op kunnen ruimen , meer kan hij volgens mij niet

  20. Misterofajax

    Nou hij kan wel zo gaan praten maar hij gaat het echt heel moeilijk krijgen bij Lazio Roma en hij is ook nog veel te jong om naar zoon grote club te gaan en hij is er nog helemaal niet klaar voor

  21. Joep

    Ik hoop dat dit het laatste bericht is over Kishna. Heb het helemaal gehad net hem. Later makkelijk om nadat je vertrokken zo na te trappen.

  22. Duck020

    Frankie maakt wel een lange neus naar hem als hij trainer is van Barcelona en Kishna ergens in de Italiaanse tweede liga speelt.

  23. Beer van de Meer

    Weet wat ik nog zie gebeuren …… dat hij in zijn eerste wedstrijd net zo’n weergaloze goal maakt als tegen Feijenoord. Eerlijk gezegd zou ik niet meer bijkomen van het lachen maar tegelijkertijd weten dat het slecht incidenten zijn bij hem. Spaarzame incidenten. Heel erg spaarzame incidenten.

  24. Sonsee

    Volkomen mee eens, hou de eer aan jezelf en laat je voeten spreken ipv je ongenoegen uiten. Als Kishna echt zo omstreden was dan had de Boer niet om hem heen gekund.

  25. Wandapanda

    Helemaal terecht wat Wim Kieft hier zegt. Kishna had een “grote jongen” geweest als hij Frank de Boer dit recht in zijn gezicht had gezegd. Dan was deze trap na via de media niet nodig geweest. Ook hier is de invloed van Raiola duidelijk zichtbaar. Kishna is behoorlijk geïndoctrineerd. Jammer van zo’n talentvolle voetballer. Hij is niet de eersten en zeker ook niet de laatste die op deze manier zijn talent verkwanselt. Een goede voetballer is meer dan alleen iets met een bal kunnen. Ook houding, discipline, respect voor anderen en met beide benen op de grond blijven staan zijn belangrijke en benodigde karaktereigenschappen.

  26. Geroldkohlen

    beetje jammer van kishna om zo te gaan ,als hij op zijn bek gaat in italie misschien snap hij dan eindelijk dat hij fout zit en niet de boer!

  27. sjaakie

    ik begrijp as roma niet dat ze hem gekocht hebben en dan nog voor zoveel geld .DIe scouting hebben ze niet echt op orde daar in pizzaland .KLasse van ajax dat ze er nog geld voor vangen eindelijk eens italianen besodemietert

  28. jood84

    deze jongen heeft geen karakter. wees vooral blij dat die weg is. was een kostenpost met een grote bek en ego

Comments are closed.